Quote: from joycat on 6:43 pm on Mar. 14, 2004
A my dzisiaj byliśmy na Łosiowych. My, czyli Janek K., Marek, Slavko i joycat. Slavko zrobił 10 km, joycat - 20 km, a Janek i Marek pobiegli jeszcze na trzecią pętlę, więc co najmniej 30 km im wyszło.
Na Łosiowych Błotach wiosnę już widać. Śniegi topnieją, szemrzą strumyczki, ptaki śpiewają.
Z Markiem pobieglismy obok trzech standartowych petli jeszcze dwie male wokol poligonu. Na pierwszej Marek testowal swoja tajna instalacje na podtlenek azotu - gdy przycisnal to zamienil sie w malutki punkt na horyzoncie i tyle go bylo widac
Quote: from Slavko on 12:12 pm on Mar. 15, 2004
Serdecznie dziękuję niedzielnej łosiowej grupie (Joycat, Janek, Marek) za pokazanie malowniczej trasy po Łosiowych Błotach - było extra
I jeszcze jedno. Tak dłubię troche przy tej stronie i myślę, ze czasem zatracam obiektywizm. Byłbym wdzięczny za sugestie, odczucia, wskazania.
Mogę się z czyms zgadzać lub nie, ale chciałbym żeby SBBP'owicze byli z tej strony zadowoleni.
Przeczytałem przed chwilą posta na forum biegajznami.pl i to mi dało do myślenia. Post - poniz ej:
Napisał Krzysztof Szymański, do tej pory właściciel i chyba jedyny autor strony bieganie.com, ale postanowił działać z bennetem co nie watpię wyjdzie na dobre biegajznami.pl. Bo on naprawde baaaardzo dużo pracy w utrzymywanie aktualnych informacji wkłada.
Ale - jego komentarz do strony sbbp.pl nasunał mi kilka myśli a zwłaszcza, że własnie chyba nie wiem co inni myślą o stronie i moze nie chca mnie urazic krytykując ja? Ja jestem baaaardzo otwarty na krytykę.
Jak zaczynaliśmy z ta stroną, to trzeba było ustalić to i owo, trudno było tak kolektywnie zebrać wszystkie myśłi i uzyskac 100% akceptacji całego zespołu, więc na szybko cos zrobiłem. Ale teraz możemy pozmnieniać do woli. Więc mówcie, piszcie i przeczytajcie co poniżej.
Kszym napisał:
Odwiedziłem tę stronkę a oto moje wrażenia:
MINUSY:
[-] mało ciekawy wygląd
[-] w dziale linki nasza strona jest dopiero na 3 miejscu
[-] bieganie.pl na 1 miejscu a co do forum bieganie.pl to jakieś dziwne nie podoba mi się
Strona SBBP jest b. oryginalna - przez swój cel! argumenty na minus w/podane tylko powierdzają że trudno się do czegoś przyczepić. Jeśli chodzi o forum - że sie komuś nie podoba - niech poda lepsze forum, chętnie będę na nie zaglądał.
A w ogóle to zostałem zachęcony żeby w swojej stopce też dać linkę -SBBP zasługuje na to.
(Edited by Runforfun at 1:32 am on Mar. 16, 2004)
[i]być kiedyś takim "biegaczem", za jakiego ma mnie mój kot.[/i]
Chyba najwiekszą wyjątkowościa strony SBBP jest, ze jak ja reklamuję osobom które same nie biegają i nie znają po za mna nikogo z grupy to im sie mimo to strona podoba i znajdują sobie cos ciekawego tamże. Większość innych stron biegowych jest jednak dość hermetyczna.
A mi siê w ogóle te minusy nie podobaj±, to znaczy nie zgadzam siê z nimi.
Lubiê wygl±d naszej strony i uwa¿am, ¿e ma weso³± kolorystykê i ciekawy uk³ad. A jakie to ma znaczenie, ¿e jaka¶ zaprzyja¼niona strona jest na 3 a nie na 1 miejscu, bo to pierwsze miejsce zajmuje Bieganie.pl?? Tego argumentu / minusa zupe³nie nie rozumiem.