No własnie. Uwzgledniając umotywowane wnioski ustaliliśmy, że ostateczny termin AT'2003 to 14-17.08.2003 r.. Zasady rozegrania zawodów bez zmian.
Póki co zapraszam do Krakowa na Maraton Rowerowy. Trudna i wymagająca trasa, a teren znacie z Outdoormana. Szczegóły na naszej stronie.Pozdrawiam.
Roman
Termin Adventure Trohy'2003
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
Mam prośbę, aby poprawić wszelkie daty w regulaminie, zgłoszeniu i innych miejscach na stronie AT. Czy schemat i charakterystyka trasy jest taka sama? Czy limity i długości etapów pozostają takie same?
Słyszałem opinie, że limity mają zostać bardziej wyśrubowane tak, aby utrudnić rajd. Jeżeli tak jest proszę o informacje. Odpowiedzi na moje pytania są nam niezbędne do podjęcia decyzji o starcie i przygotowaniach do rajdu czy tez rezygnacji. Jednocześnie podtrzymuję moje zdanie na ten temat, że limity powinny pozwolić na ukończenie sporej grupy startujących a nie tylko nielicznym. Proszę o szybką odpowiedz.
Słyszałem opinie, że limity mają zostać bardziej wyśrubowane tak, aby utrudnić rajd. Jeżeli tak jest proszę o informacje. Odpowiedzi na moje pytania są nam niezbędne do podjęcia decyzji o starcie i przygotowaniach do rajdu czy tez rezygnacji. Jednocześnie podtrzymuję moje zdanie na ten temat, że limity powinny pozwolić na ukończenie sporej grupy startujących a nie tylko nielicznym. Proszę o szybką odpowiedz.
WiechoR