SAMOOBRONA=SAMOZAGŁADA
- Karola
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Też słuchałam radia ZET i nadziwić się ciągle nie mogę jak się tylu ludzi dało nabrać Lepperowi?
On się teraz stara poprawić swój wizerunek, trzymac nerwy na wodzy, ale i tak pęka co chwilę i wali takie teksty jak ten cytowany przez Pawla o włosach. No i ciągle wrzeszczy.
On się teraz stara poprawić swój wizerunek, trzymac nerwy na wodzy, ale i tak pęka co chwilę i wali takie teksty jak ten cytowany przez Pawla o włosach. No i ciągle wrzeszczy.
- Jarro
- Stary Wyga
Krytykowanie polityka nie oznacza jeszcze lekceważenia wyborców którzy na niego głosowali. To chyba do eola.
Dzisiaj Endrju ma spotkanie na TVN z Michałem Wiśniewskim. Niewykluczone, że obaj panowie mają podobny elektorat i wbrew pozorom pracują w tej samej branży. Medialnej. Właśnie się zastanawiam, czy zainwestować w obu showmanów 45 minut. Może się zorientuję, jak mawia posłanka Renata, o co siem rozchodzi ?.
Każdy biegacz ma w sobie coś z masochisty, więc kto wie ?.
Dzisiaj Endrju ma spotkanie na TVN z Michałem Wiśniewskim. Niewykluczone, że obaj panowie mają podobny elektorat i wbrew pozorom pracują w tej samej branży. Medialnej. Właśnie się zastanawiam, czy zainwestować w obu showmanów 45 minut. Może się zorientuję, jak mawia posłanka Renata, o co siem rozchodzi ?.
Każdy biegacz ma w sobie coś z masochisty, więc kto wie ?.
Jarro
- eol
- Dyskutant
Niestety krytyka Lepera, to jednak krytyka jego wyborców. W demokracji. Bo jak nie będzie on posłem, to mam go w nosie, jak zwykłego przysłowiowego Kowalskiego. (Prawdziwi Kowalscy - to nie do Was).
Niestetety Lepera wykreowli nieudacznicy ze słusznych partii o zabarwieniu kapitalistycznym socjalistycznego chowu, którym przeszkadza jego słoma wychodząca rzekomo z butów i postpegeerowski elektorat.
Dla naszych licznych rodaków, którym faktycznie nie z ich winy wychodzi ta słoma i faktycznie są z śp. PGR i jest w tej słusznej sytuacji gospodarczej wrednie to najlepsza rekomendacja. Smutne.
Niestetety Lepera wykreowli nieudacznicy ze słusznych partii o zabarwieniu kapitalistycznym socjalistycznego chowu, którym przeszkadza jego słoma wychodząca rzekomo z butów i postpegeerowski elektorat.
Dla naszych licznych rodaków, którym faktycznie nie z ich winy wychodzi ta słoma i faktycznie są z śp. PGR i jest w tej słusznej sytuacji gospodarczej wrednie to najlepsza rekomendacja. Smutne.
-
- Zaprawiony W Bojach
Eol, jeszcze raz się z tobą nie zgodzę. Leper (z dużej litery tylko dlatego, że początek zdania
) i jego ludzie to nie PGRowska i małomiasteczkowa Polska, to "obszarnicy", którzy mają gospodarstwa wielkości setek i tysięcy hektarów, fermy na tysiące kur i krów. Zawsze mieli z związku z tym długi, bo wielkie gospodarstwa wymagały finansowania. Jek stopy % wzrosły to się jednoczyli, wychodzili na drogi, żeby ich nie spłacać. Teraz odwołują się drobnych rolników i bezrobotnych z małych masteczek, a ci naiwni ludzie naiwnie myślą, że leper będzie zabiegał o ich interesy w sejmie.
Z SLD, AWS i PO jest inaczej - ci politycy są kopią swoich wyborców: urzędników administracji państwowej, górników, drobnych przedsiębiorców.

Z SLD, AWS i PO jest inaczej - ci politycy są kopią swoich wyborców: urzędników administracji państwowej, górników, drobnych przedsiębiorców.
ENTRE.PL Team
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: 36:40
- Życiówka w maratonie: 3:08:48
Populizm, sztuczna ogłada, ignoranctwo, wybuchowość. Wspaniałe cechy na przywódcę. Byli tacy znani w świecie... Choć raczej w Polskich warunkach, będziemy znowu mieli następnęgo, który zechce się kształcić i cywilizować u władzy.
Jeszcze o tych biednych głodujących dzieciach znanych z przemów Leppera:
Biegam często po okolicznych drogach wiejskich. Kiedyś złapała mnie biegunka. Szukałem papieru po rowach. Oprócz pustych butelek po napojach najwięcej było całych, nierozpakowanych sniadań...
Jeszcze o tych biednych głodujących dzieciach znanych z przemów Leppera:
Biegam często po okolicznych drogach wiejskich. Kiedyś złapała mnie biegunka. Szukałem papieru po rowach. Oprócz pustych butelek po napojach najwięcej było całych, nierozpakowanych sniadań...
Bieganie, odtrutka doskonała!
- Kiniak
- Zaprawiony W Bojach
Pozdrawiam,
Kiniak (gg 5660174)
Kiniak (gg 5660174)
-
- Zaprawiony W Bojach
Endrju przegrywa, Witos się w grobie przewraca, wojtek... głupieje ;)
[i]być kiedyś takim "biegaczem", za jakiego ma mnie mój kot.[/i]
-
- Zaprawiony W Bojach
Kiniak, Run, dzieki za linki, chętnie posłucham jeszcze raz.
A swoją drogą Kiniak, to nie leper pierwszy postanowił znacjonalizować składki na fundusz emerytalny. Jest tylko godnym następcom ministra Kaczmarka z SLD, który pierwszy wpadł na ten pomysł. Może skoro SLD się wali, to Kaczmarek wstąpi teraz do samoobronym, w końcu mają już wspólny program.
(Edited by PAwel at 5:53 pm on Mar. 15, 2004)
A swoją drogą Kiniak, to nie leper pierwszy postanowił znacjonalizować składki na fundusz emerytalny. Jest tylko godnym następcom ministra Kaczmarka z SLD, który pierwszy wpadł na ten pomysł. Może skoro SLD się wali, to Kaczmarek wstąpi teraz do samoobronym, w końcu mają już wspólny program.
(Edited by PAwel at 5:53 pm on Mar. 15, 2004)
ENTRE.PL Team
- wojtek
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 30:59
- Życiówka w maratonie: 2:18
- Kontakt:
Skoro wiecie kiedy i dlaczego bedzie zle , to wymyslcie kiedy i dlaczego ma byc dobrze .
Articles in English:
http://www.examiner.com/atlanta-sports-gear-in-atlanta/wojtek-wysocki
Looking back:
http://bieganie.pl/?cat=37
Jutup: http://www.youtube.com/user/wojtek1425/videos?view=0
http://www.examiner.com/atlanta-sports-gear-in-atlanta/wojtek-wysocki
Looking back:
http://bieganie.pl/?cat=37
Jutup: http://www.youtube.com/user/wojtek1425/videos?view=0
- Kiniak
- Zaprawiony W Bojach
Ech, teraz wszyscy to to samo towarzystwo tylko co 4 lata inna nazwa i inny rozdział miejsc...
A ludzie nadal się na to nabierają...

A ludzie nadal się na to nabierają...
Pozdrawiam,
Kiniak (gg 5660174)
Kiniak (gg 5660174)
- Rudzik
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
a najgorsze jest to ze obiecalam sobie ze jesli samoobrona wygra wybory ...i nie daj boze Lepper zostanie prezydentem to skladam podanko o zielona karte ....i znajac mojego pecha napewno mnie wylosuja. I tak to dzieki Lepperowi pozegnam moj ukochany kraj, a tak swoja droga skoro co 4 polak jest za hmmm a ja nie znam ani jednej osoby popierajacej SB to gdzie oni sie podziewaja? Pewnie bedzie jak z SLD nikt sie nie przyznawal ze ich popiera a jednak wybory wygrali.
gg 46090
-
- Zaprawiony W Bojach
Rudzik, nie wiesz jak znaleźć zwolenników samoobrony? Wyjedź poza miasto i rozgkladaj się. Jak w środku pola zobaczysz kilkupiętrowe bloki mieszkalne, to znak, że jesteś na miejscu. Żeby się upewnić to zajrzyj jeszcze do pobliskego sklepiku. Jeśli tu przy wejściu stoją skrzynki z butelkami po winie Arizona, to masz już pewność, że jesteś w mateczniku Samoobrony. Musisz się tylko rozglądać za ludźmi o bujnej czuprynie. To owłosienie jest bardzo ważne, bo jak dowiódł ostatnio senator doktor Lepper, rozum tkwi we włosach.
(Edited by PAwel at 9:32 pm on Mar. 16, 2004)
(Edited by PAwel at 9:32 pm on Mar. 16, 2004)
ENTRE.PL Team
- tumajo
- Rozgrzewający Się
Samoobrona to gówno.
Nie ma się co nad tym zastanawiać tylko szybko spłukać.
Módlmy się, aby w dniu wyborów spłuczka była sprawna.
Amen.
Nie ma się co nad tym zastanawiać tylko szybko spłukać.
Módlmy się, aby w dniu wyborów spłuczka była sprawna.
Amen.
na początku był koniec