Garmin FR 620 vs. 910xt vs. 310xt ?

Awatar użytkownika
biegowyninja
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 47:03
Życiówka w maratonie: brak
Kontakt:

Nieprzeczytany post

krunner pisze: Zdecydowanie kupiłbym 310 XT (mam Forerunnera 305 oraz 910 XT). 910 XT kupiłbym w trzech przypadkach:
1. Pieniądze nie znaczą dla Ciebie zbyt dużo, zdarza się :spoko:

O 620 zapomniałbym, to - nikomu nic nie ujmując - jakaś pedaliada :jatylko:
krunner
Jak pieniądze nie mają znaczenia, to się kupuje Feniksa 2/3 lub 920xt, nawet do biegania wokół bloku. ;-)

Co do FR620 to z trzech podanych w temacie wyróżnia go między innymi współpraca z HRM Run. Wygląda, jak wygląda... dlatego go nie kupiłem, ale w wersji białej jedzie do mojej żony. ;-)
PKO
Awatar użytkownika
krunner
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 42:53

Nieprzeczytany post

rowerowyninja pisze:Jak pieniądze nie mają znaczenia, to się kupuje Feniksa 2/3 lub 920xt, nawet do biegania wokół bloku.
Masz rację. Wydaje mi się jednak, że zegarki 910xt, 920xt oraz Fenix 2 pozycjonowane są przez firmę Garmin na tej samej, najwyższej półce (ale ja się nie znam na tym, więc tylko mi się wydaje).
rowerowyninja pisze:Co do FR620 to z trzech podanych w temacie wyróżnia go między innymi współpraca z HRM Run
Jasne :oczko: Godzinna analiza czasu kontaktu stopy z podłożem w milisekundach to coś, co wypchnie sportowy poziom użytkowników forum bieganie.pl na wyżyny.

pozdrawiam, krunner
Awatar użytkownika
Johnny Żuberek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 49:18
Życiówka w maratonie: DNF
Kontakt:

Nieprzeczytany post

rowerowyninja pisze:Jak pieniądze nie mają znaczenia, to się kupuje Feniksa 2/3 lub 920xt, nawet do biegania wokół bloku. ;-)
Można spać na forsie, ale mieć coś w rodzaju rozsądku ;) A ten mówi, że 910xt > Fenixy :)
PB: 1000m - 3:54,7 * 5k - 24:01 * 10k - 49:18 * HM - 2:02:26
ZCZASODYSTANSEMZMAGACTWO *** POCHWAŁOZJEBKOPORADNIA *** STARE_DZIEJE *** STARA_KOMENTOWNIA
Obrazek
Awatar użytkownika
biegowyninja
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 47:03
Życiówka w maratonie: brak
Kontakt:

Nieprzeczytany post

@johnny:

Nie wiem w czym 910xt jest > Feniksy, ale co mi tam, niewiedza w tej kwestii mnie nie boli. Za to wiem, że Ci co śpią na forsie, niezależnie od fanaberii co do zakupów, raczej charakteryzują się zdrowym rozsądkiem i dlatego mogą sobie na takie fanaberie pozwolić. W tym rzecz, że dla nich te 400-500E to nie są wielkie pieniądze i tyle.

@krunner:

Mnie te dane, niekoniecznie z dokładnością do sekundy /minuty pomogły w wypracowaniu techniki, kiedy przestawiałem się z klepania piętą o ziemię na bieg wg. Romanova. Po prostu analizowałem i nadal to robię, kiedy spełniałem założenia, a kiedy nie i jak w danym czasie się czułem /o czym myślałem /co robiłem. Dlatego, z autopsji uważam, że to działa.

P.S. Nie mam żadnego z zegarków wymienionych w temacie.
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ