Kod: Zaznacz cały
www.runningmap.com
Kod: Zaznacz cały
www.runningmap.com
He, he. Raczej znaczy to, że masz dobrze licznik w aucie ustawiony. Nie traktujcie licznika samochodowego jako wyroczni dystansubor pisze:\Jak sprawdzałem samochodem dystans ode mnie na pływalnie to wyszło 10 km, a na tej stronce tez 10km więc jest dosyć dokładna.
Da się modyfikować przez przeciąganie, chyba że myślimy o czymś innymklancyk3 pisze:www.mapmyrun.com - można sobie rysowac trasy i liczy
mozna wziąść nawigacje samochodową, ustawić śledzenie, zawinąć w folię bombelkową i policzy: viewtopic.php?f=40&t=32907
pobawiłem się teraz runningmap.com łądnie wygląda ale ma jednak sporą wadę - nie da się modyfikować trasy przez przeciąganie (np 'a co by było gdybym pobiegł z lewej strony jeziorka?")
no ja bym nie dał rady samochodem moich tras pomierzyć, nawet terenowym i nawet quademRramzes pisze:Samochód , rower z licznikiem i przejechać ten dystans.
Mam taki sam problem jak ty.
Samochód zepsuty , a licznika nie mam.
Dobrze, że masz trasę co żaden debil ci na stopy nie najedzie, bo jak czytałem to nie takie rzeczy się czasami dzieją.no ja bym nie dał rady samochodem moich tras pomierzyć, nawet terenowym i nawet quadem
no może rowerem
ja mam garmina (gps) i mam wymierzone różne trasy w okolicy