pozdrawiam

Moderator: infernal

1. możesz te przebieżki wpleść w bieg np. biegniesz sobie 4 km potem robisz szybkie 20s - dbając o technikę a potem jakaś minuta biegu w tempie jak te 3km - potem znowu szybkie 20s - załatwisz sobie te 6*20s i potem biegniesz sobie dalej 4 km spokojnie - uspokoisz tętno itd.kamilwroblewski78 pisze:Mam takie pytanie jako totalny żółtodziób.
Korzystając z przerwy w bieganiu spowodowanej kontuzją kolana przeglądam rożne plany treningowe, które mógłbym ewentualnie zacząć wcielać w życie po takim ok półrocznym okresie wybiegania (10 km bardzo wolnym tempem + co pełny km żwawsze ok. 20 s. i tak od 3 do 4 razy w tygodniu).
Zauważyłem takie zapiski np.: 8 km +6x20s P
Ja rozumiem to tak: Przebiec 8 km stałym tempem a po szybkie odcinki 20-to sekundowe sześciokrotne i pomiędzy nimi przerwy? Tylko jakie? Czy też 20-to sek.?

, więc na pewno coś dobiorę, bo ostatecznie nie zawsze, to co się podoba na papierze, będzie najbardziej funkcjonalne dla mnie. Dlatego szczególne dzięki za to, że podaliście wiele rozwiązań na ten zapis przebieżek.
 , więc na pewno coś dobiorę, bo ostatecznie nie zawsze, to co się podoba na papierze, będzie najbardziej funkcjonalne dla mnie. Dlatego szczególne dzięki za to, że podaliście wiele rozwiązań na ten zapis przebieżek.

. Wstępnie w sobotę pewnie po 18tej będę chciał na rozpoznanie przeczłapać ze 2-3 kółeczka
 . Wstępnie w sobotę pewnie po 18tej będę chciał na rozpoznanie przeczłapać ze 2-3 kółeczka