KIELCE - Stadion Lekkoatletyczny, ul. Boczna 15. Sobota 9:30

kozibar
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Nie wiem, ma być 2 razy do roku , pewno na jesień. Dowiem się i dam znać :taktak:
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
slaweko
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

A ja tam jestem zadowolony. 2550m to przy wieku tzw. bliskim Karwowskiego :hahaha: nie jest źle.
Chociaż oczywiście może być lepiej i mam nadzieję, że za jakiś czas, przy lepszej pogodzie - będzie!!

p.s. I jeszcze jedno - warto zauważyć, że jak na te warunki była super frekwencja. Brawo dla wszystkich Twardzieli!
Pamiętajcie - prawdziwi twardziele nie jedzą miodu, prawdziwi twardziele żują pszczoły :hejhej:
Obrazek
kozibar
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

slaweko pisze:A ja tam jestem zadowolony. 2550m to przy wieku tzw. bliskim Karwowskiego :hahaha: nie jest źle.
Chociaż oczywiście może być lepiej i mam nadzieję, że za jakiś czas, przy lepszej pogodzie - będzie!!

p.s. I jeszcze jedno - warto zauważyć, że jak na te warunki była super frekwencja. Brawo dla wszystkich Twardzieli!
Pamiętajcie - prawdziwi twardziele nie jedzą miodu, prawdziwi twardziele żują pszczoły :hejhej:

Upierdzeeeelyła mne f jessyk! :hej:
Awatar użytkownika
slaweko
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

kozibar pisze:Upierdzeeeelyła mne f jessyk! :hej:
Nie poddawaj się, pamiętaj - trening czyni Mistrza!
:oczko:
Obrazek
troLejbus
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

hej scyzory :P :)
mozecie mi powiedziec czy na terenie naszego wojewodztwa odbywa sie jakis cykliczny bieg powiedzmy na 10 , 15 lub max 20 km ?
biegam od nieco ponad pol roku i mysle nad jakims oficjalnym debiutem :D
pozdrowienia z grodu stara :hejhej:
Awatar użytkownika
Andyql
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 48
Życiówka w maratonie: 4:05

Nieprzeczytany post

troLejbus pisze:hej scyzory :P :)
mozecie mi powiedziec czy na terenie naszego wojewodztwa odbywa sie jakis cykliczny bieg powiedzmy na 10 , 15 lub max 20 km ?
biegam od nieco ponad pol roku i mysle nad jakims oficjalnym debiutem :D
pozdrowienia z grodu stara :hejhej:
Hej , ja nie wiem bo się dopiero rozgrzewam ale pewnie bardziej doświadczeni koledzy udzielą Ci informacji. Jeśli w ogóle kiedyś się zatrzymują i podchodzą do kompa :P
Obrazek
kozibar
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Szukaj na stronach biegowych w kalendarzach imprez. Nie każdy kto biega zna wszystkie imprezy biegowe w okolicy, ja skupiam się na 8-10 w roku. Nie jest moim celem co tydzień startować w zawodach. Mogę Ci polecić maraton w Poznaniu, Warszawie Krakowie, Dębnie, Wrocławiu, Łodzi i kilka półmaratonów w tychże miastach. W Kielcach nie jest organizowany żaden bieg. W zeszłym roku w Jaworzni pod Kielcami biegłem 10km 3 lipca. Jest organizowany półmaraton latem bodajże w Skarżysku i być może kilka innych o których nie wiem. Moim celem jest 8-10 startów w ciągu roku i pod nie się przygotowuję, wypadają na wiosnę i na jesień. Wiosną jeszcze tylko maraton Dębno i przygotowania do jesiennego maratonu we Wrocławiu, potem może 1-2 biegi maratońskie i kończę sezon Biegiem Niepodległości w Warszawie. Zima to znów przygotowania do wiosny uwzględniając w grudniu czas na roztrenowanie. Tak że polecam zdobycie czarnego pasa w Goggle:-) a serio ! ustalenia sobie realnych celów , zaczynając od przygotowań/treningów.

Zajrzyj tu http://www.bieganie.pl/?cat=29
http://www.sportjaworznia1.republika.pl ... ge2288.htm
http://run-log.com/events/event_view/15 ... -2012.html
Zapraszam dziś pod stadion LA ul Boczna 15 o 17:00 , porozmawiamy o celach i trochę pobiegamy:-)
Awatar użytkownika
slaweko
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

kozibar pisze:Szukaj na stronach biegowych w kalendarzach imprez [...]
Do troLejbus - jeśli chodzi o kalendarze biegowe to jest tego sporo, ja korzystam np. z:
http://www.maratonypolskie.pl/mp_index. ... 1&bieganie

...lub wersji graficznej tego samego (z mapą Polski):
http://www.maratonypolskie.pl/mp_index. ... 2&bieganie

Łatwo tutaj znaleźć jakieś interesujące nas biegi w danym województwie lub ościennych.

Pozdrawiam,
Sławek
Obrazek
Awatar użytkownika
Andyql
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

kozibar pisze:Szukaj na stronach biegowych w kalendarzach imprez. Nie każdy kto biega zna wszystkie imprezy biegowe w okolicy, ja skupiam się na 8-10 w roku. Nie jest moim celem co tydzień startować w zawodach. Mogę Ci polecić maraton w Poznaniu, Warszawie Krakowie, Dębnie, Wrocławiu, Łodzi i kilka półmaratonów w tychże miastach. W Kielcach nie jest organizowany żaden bieg. W zeszłym roku w Jaworzni pod Kielcami biegłem 10km 3 lipca. Jest organizowany półmaraton latem bodajże w Skarżysku i być może kilka innych o których nie wiem. Moim celem jest 8-10 startów w ciągu roku i pod nie się przygotowuję, wypadają na wiosnę i na jesień. Wiosną jeszcze tylko maraton Dębno i przygotowania do jesiennego maratonu we Wrocławiu, potem może 1-2 biegi maratońskie i kończę sezon Biegiem Niepodległości w Warszawie. Zima to znów przygotowania do wiosny uwzględniając w grudniu czas na roztrenowanie. Tak że polecam zdobycie czarnego pasa w Goggle:-) a serio ! ustalenia sobie realnych celów , zaczynając od przygotowań/treningów.

Zajrzyj tu http://www.bieganie.pl/?cat=29
http://www.sportjaworznia1.republika.pl ... ge2288.htm
http://run-log.com/events/event_view/15 ... -2012.html
Zapraszam dziś pod stadion LA ul Boczna 15 o 17:00 , porozmawiamy o celach i trochę pobiegamy:-)
A ile km robisz dziennie w ramach treningu ?
Obrazek
kozibar
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Bardzo różnie , średnia z miesiąca wychodzi 10-12 km dziennie.Ile dni w tygodniu 6-7 to zależy od wielu czynników. Biegam bo Lubię)
Dzisiaj odpoczynek , ale kto wie co mi strzeli do głowy i wieczorem zbałamucę"" Sławka i polecimy po kieleckich ulicach ...kto wie))).

Masz chęć? to zapraszamy, bo FajNie jest pobiegać wieczorem!
Awatar użytkownika
Andyql
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

kozibar pisze:Bardzo różnie , średnia z miesiąca wychodzi 10-12 km dziennie.Ile dni w tygodniu 6-7 to zależy od wielu czynników. Biegam bo Lubię)
Dzisiaj odpoczynek , ale kto wie co mi strzeli do głowy i wieczorem zbałamucę"" Sławka i polecimy po kieleckich ulicach ...kto wie))).

Masz chęć? to zapraszamy, bo FajNie jest pobiegać wieczorem!
Chęć to ja mam, tyle że pracuję ...do północy :) Ale udało mi się zrobić w trakcie dnia parę km .
Obrazek
kozibar
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Dywan wytrzepany!? Podłoga zmyta? Zakupy zrobiłeś!? Bigos nastawiony? Sałatki trzeba robić!!!Gdzie Ty znowu idziesz? gdzie Cię znowu niesie!! Tylko błoto z tego lasu przynosisz!.....Ok, ok! :-) idę z Tobą!

Czasem warto przynieść trochę błota do domu by móc co sprzątać na święta:-)

Jak zwykle co sobota BbL o 9:30, wzujcie buty biegowe na nogi i przybywajcie!
Awatar użytkownika
Andyql
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

kozibar pisze:Dywan wytrzepany!? Podłoga zmyta? Zakupy zrobiłeś!? Bigos nastawiony? Sałatki trzeba robić!!!Gdzie Ty znowu idziesz? gdzie Cię znowu niesie!! Tylko błoto z tego lasu przynosisz!.....Ok, ok! :-) idę z Tobą!

Czasem warto przynieść trochę błota do domu by móc co sprzątać na święta:-)

Jak zwykle co sobota BbL o 9:30, wzujcie buty biegowe na nogi i przybywajcie!
O...u mnie w domu jest to samo , tylko bez " idę z tobą " . A szkoda... ;)

No to spokojnych, dobrych Świąt wszystkim !!!
Obrazek
kozibar
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

O...u mnie w domu jest to samo , tylko bez " idę z tobą " . A szkoda... ;)

No to spokojnych, dobrych Świąt wszystkim !!![/quote]

Jutro złożymy sobie świąteczne życzenia :nienie: Do zobaczenia na zajęciach.
Awatar użytkownika
Andyql
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

kozibar pisze:O...u mnie w domu jest to samo , tylko bez " idę z tobą " . A szkoda... ;)

No to spokojnych, dobrych Świąt wszystkim !!!

Jutro złożymy sobie świąteczne życzenia :nienie: Do zobaczenia na zajęciach.[/quote]

Ja składam dzisiaj bo mnie nie będzie ale chętnie kiedyś do was zajrzę - jeśli macie jakąś grupkę początkującą.

Pozdr.
Obrazek
ODPOWIEDZ