z... żywego mięsa?kulawy pies pisze: ...to z jakiego źródła pobieramy z każdym kolejnym długim treningiem mniej energii?
Dlugie wybieganie i ich wplyw na zdrowie
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 53
- Życiówka w maratonie: brak
-
- Zaprawiony W Bojach
szukalem przycisku "lubię to" ale nie znalazłem, więc chociaz napiszę: lubię to! Dzięki Piotrek, trafiasz mnie peuentami między oczy.kulawy pies pisze:...i właśnie dlatego Kilian może biegać 36 godzin w tygodniu - (czyli średnio codziennie 5h+) - i się nie rozpada.
-
- Zaprawiony W Bojach
blink pisze:z... żywego mięsa?kulawy pies pisze: ...to z jakiego źródła pobieramy z każdym kolejnym długim treningiem mniej energii?

nie wygląda jakby mu czegoś brakowało...
-
- Zaprawiony W Bojach
racja. głupi ja.
- Gwynbleidd
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: poniżej czterdziestu
- Życiówka w maratonie: powyżej trzech
Też tęskniękulawy pies pisze:tak...też mi brakuje tompoza...blink pisze: Edukacyjna funkcja tego forum pozostawia naprawdę wiele do życzenia...

Nie wiecie czy zbanowali go na amen czy tylko dostał z miesiąc na przemyślenie tego i owego z dala od forum?
-
- Zaprawiony W Bojach
i ładnie mu ta łyda podaje, skubany.
- ioannahh
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 39:46
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
kulawy pies pisze:tak...też mi brakuje tompoza...
Też tęsknięTo w ogóle ciekawy przypadek, osiem lat bezkarnego przypieprzania się do każdego... a wyłożył się na podpaskach z Lidla
Nie wiecie czy zbanowali go na amen czy tylko dostał z miesiąc na przemyślenie tego i owego z dala od forum?
...mea culpa...

tompoz dostal bana, ktory mial zostac zniesiony po ewentualnych przeprosinach. Bogu dzieki do tej pory nie zdobyl sie na ten krok

-
- Zaprawiony W Bojach
ona temu winna, ona temu winna... la lala lala lalala