SŁUPSK - Stadion 650-lecia, ul.Madalińskiego 4, Sobota 9:30
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Info dla BBL-owiczów ze Słupska!!!
W najbliższą sobote niestety nie będzie mnie na zajęciach (Mistrzostwa Polski Seniorów), ale oczywiście zapraszam wszystkich do wspólnego biegania;-)
20.08 BBL 9.30 stadion 650-lecia!
W najbliższą sobote niestety nie będzie mnie na zajęciach (Mistrzostwa Polski Seniorów), ale oczywiście zapraszam wszystkich do wspólnego biegania;-)
20.08 BBL 9.30 stadion 650-lecia!
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 44,50
- Życiówka w maratonie: 4,26,36
Witam,
widzę, że niewiele osób oprócz Ciebie Tomek odwiedza to forum, a może odwiedzają, a nie piszą?
Najważniejsze, że do biegania jest ekipa. Może by tak w Głosie Pomorza nagłośnić temat biegania?
Pozdrawiam, Paweł
widzę, że niewiele osób oprócz Ciebie Tomek odwiedza to forum, a może odwiedzają, a nie piszą?
Najważniejsze, że do biegania jest ekipa. Może by tak w Głosie Pomorza nagłośnić temat biegania?
Pozdrawiam, Paweł
-
- Wyga
Hej
Temat w Glosie Pomorza był przedstawiany kilka razy, a w "zaplanujsportowy wekeend" jest zawsze wzmianka .
Bylo kilka razy opis akcji w darmowych tygodnikach miejskich... ale i tak sie okazuje ze najskuteczniejsza jest "poczta pantoflowa";-).
Ekipa zawsze jest na zajeciach, i co najwazniejsze gotowa na bieganie;-)
Temat w Glosie Pomorza był przedstawiany kilka razy, a w "zaplanujsportowy wekeend" jest zawsze wzmianka .
Bylo kilka razy opis akcji w darmowych tygodnikach miejskich... ale i tak sie okazuje ze najskuteczniejsza jest "poczta pantoflowa";-).
Ekipa zawsze jest na zajeciach, i co najwazniejsze gotowa na bieganie;-)
-
- Rozgrzewający Się
to ja mam jeszcze inną propozycję: byłem już na kilku biegach, większych (4000) i mniejszych (69), lepiej i gorzej zorganizowanych i tak sobie myślę, że fajnie byłoby zorganizować jakiś bieg w Słupsku, który odbywałby się regularnie co roku i przyciągał coraz więcej osób na start. Na przykład kros 6km w lasku (mała pętla 900m + niebieska 5100m) lub cokolwiek innego ulicami miasta (10km). Myślę, że chętnych do pomocy przy organizacji biegu by się znalazło, bo w Słupsku wbrew pozorom trochę ludzi biega.
Skoro swoje biegi mają takie miejscowości jak np.Żabieniec, Hajnówka, Góra, Pyzdry, Blachownia, a nawet Koszalin, to myślę, że my też możemy mieć swój. Daj znać co o tym myślisz. Pozdrawiam
Skoro swoje biegi mają takie miejscowości jak np.Żabieniec, Hajnówka, Góra, Pyzdry, Blachownia, a nawet Koszalin, to myślę, że my też możemy mieć swój. Daj znać co o tym myślisz. Pozdrawiam
-
- Rozgrzewający Się
dziś biegałem w lasku ale oprócz 6 "kijkarzy" nie spotkałem żadnego biegacza...
ktoś tu w ogóle zagląda na to forum oprócz Tomka?
3 biegi niedługo w najbliższej okolicy są, może ktoś chętny jest pobiec?
-
- Rozgrzewający Się
ja w lasku też biegam, w niedzielne poranki i spotykam zawsze biegaczy.enemigo pisze:dziś biegałem w lasku ale oprócz 6 "kijkarzy" nie spotkałem żadnego biegacza...
-
- Rozgrzewający Się
Ale moje uda dostały w dupę na sobotnim treningu... Jeszcze dziś ledwie chodzę i nie wiem, czy coś wyjdzie z wieczornego grania w piłeczkę... Także jakby mnie nie było, to przez Ciebie Tomek;)
-
- Rozgrzewający Się
trzeba było wczoraj się rozbiegać:)
mnie też bolą nogi, ale to pewnie dlatego, że po sobotnim treningu miałam od razu siłownię. ale faktycznie czuje się inne mięśnie po tych płotkach
mnie też bolą nogi, ale to pewnie dlatego, że po sobotnim treningu miałam od razu siłownię. ale faktycznie czuje się inne mięśnie po tych płotkach
-
- Rozgrzewający Się
Jeśli ktoś to w ogóle czyta (w co zaczynam wątpić) to w sobotę jest XVI Półmaraton Słowiński Rowy-Ustka. Zapisy w Ustce przy Ośrodku Sportu i Rekreacji od godziny 9.00 do 10.00. O 10.00 wyjazd autobusami na start w Rowach i o 11.00 start do biegu. Limit czasowy 2 godziny i 30 minut także tempem spacerowym można spokojnie trasę pokonać. Trasa jest dość przyjemna, ludzie po drodze dopingują, są dwa punkty z wodą na 10 i 15 kilometrze. Zapraszam chętnych, jadę ze Słupska autem o 9.00 i mogę zabrać 3 osoby. Czekam na propozycje...
-
- Rozgrzewający Się
Czyta, czyta, ale większość jest na Facebooku. Wiemy też jakie biegi odbywają się nie tylko w najbliższej okolicy, ale to nie oznacza, że musimy koniecznie brać w nich udział. Bieganie ma być przyjemnością a nie koniecznością. Na stadionie spotykają się ludzie w różnym wieku i stopniu zaawansowania treningowego. To co Tobie wydaje się być tempem spacerowym dla wielu z nich będzie nie do osiągnięcia. Znakomita większość biega po kilka km i to im do szczęścia wystarczy, ale są też tacy co przebiegli już 42 i 21. Ale dzięki za możliwość podwózki, być może ktoś skorzysta.
Wiem, że kilkoro z nas wybiera się na ten bieg. Kilka osób jedzie również do Damnicy na Bieg Pod Dębem 18 września.
Wiem, że kilkoro z nas wybiera się na ten bieg. Kilka osób jedzie również do Damnicy na Bieg Pod Dębem 18 września.