Stoor - odzież termoaktywna

Wojtiii
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: 44:28
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

A ja nie polecam Under Armor, bo jest to jedna z gorszych koszulek, ktore posiadam. Zle odprowadza wilgoc takze jak wieje to zaczyna sie w niej robic zimno. Coraz wiecej nic nie wnoszacych reklam, pisanych przez ludzi, ktorzy udaja zainteresowanie, a im po prostu za to placa. Przez takie wpisy coraz trudniej uzyskac obiektywna ocene, szczegolnie jezeli ktos rzeczywiscie szuka informacji na temat jakiejs rzeczy, a sie nie zna. Szkoda, ale widac tak musi byc.
PKO
Awatar użytkownika
Female Forrest Gump
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 0:51
Życiówka w maratonie: 4:44

Nieprzeczytany post

Under Armour się w moim przypadku sprawdziło, podobnie jak Bruebeck - świetna jakość.
Jeśli chodzi o Stoor, to cierpi na brak asortymentu w dziale damskim :lalala: a szkoda, szkoda !
Lola11
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Jeśli chodzi o Stoor, to cierpi na brak asortymentu w dziale damskim :lalala: a szkoda, szkoda !
wlasnie szkoda ja kupiłam zestaw męski kalesony i bluzke na długi rękaw i tak idzie pod spód więc nie widać że to takie brzydkie :ble:

ale ogólnie sie sprawdziło no i cena tez korzystna

co do Brubeka to nie mam ale sie napalam fajny materiał w dotyku może na próbe zakupie koszulkę :taktak:
Awatar użytkownika
Female Forrest Gump
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 0:51
Życiówka w maratonie: 4:44

Nieprzeczytany post

hehe. dobry pomysł miałas :hejhej:

Polecam Brubecka, Expedusa jeszcze i oczywiście under armour, ale to już trochę kosztuje. ale warto, warto :usmiech:
kogitoja
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

stoor pisze:Szanowni uczestnicy forum!

Jako przedstawiciel marki, o której Państwo wyrażacie swoje opinie, chciałbym serdecznie podziękować wszystkim, którzy znaleźli chwilę czasu i wypowiedzieli się na temat produkowanej przez naszą firmę bielizny. Państwa Opinie są dla nas bardzo ważne w planowaniu i kontroli produkcji.

Bielizna z serii ProArhlete jest najtańszym produktem w naszej ofercie. Cena detaliczna bokserek i slipów z tej serii nie przekraczała 20 zł. Niemniej jednak nie usprawiedliwia to faktu że być może właśnie w tej serii produktów pojawiły się wady techniczne. Dlatego też na podstawie Państwa opinii, zostały wycofane z produkcji i sprzedaży slipy ProAthlete. Nowa wersja tego produktu będzie wykonana z dzianiny Tactel, która lepiej spełni swoje zadanie.

Ponadto, odzież z tej serii do tej pory, ze względu na bardzo korzystny stosunek ceny zakupu do właściwości użytkowych, cieszyła się dużą popularnością kupujących. Dlatego też trudno obiektywnie odpowiedzieć na zarzuty uczestników forum o puszczających szwach w zakupionej bieliźnie, gdyż reklamacje spowodowane taką przyczyną zdarzały się sporadycznie. Tym bardziej jest nam przykro, że otrzymali Państwo wadliwe sztuki naszych wyrobów. Przyjmujemy oczywiście krytykę, a na niedociągnięcia wskazane w postach, zwrócimy baczną uwagę, eliminując je w procesie produkcji.

Dla uczestnika forum, który uważa, że kupując bokserki i slipy z tej serii wyrzucił pieniądze w piach, gwarantujemy zwrot kosztów zakupu razem z kosztami dostawy. Jedynym warunkiem jest przesłanie przez tego użytkownika na niżej podany adres mailowy, nr rachunku bankowego oraz informacji umożliwiających identyfikację transakcji.

Aby ułatwić Państwu załatwienie przez naszą firmę uzasadnionych reklamacji podaję adres poczty bezpośrednio do mnie: kmajka@poczta.onet.pl lub stoor@op.pl . Odbiór od Państwa bielizny, która faktycznie posiada istotne wady w wykonaniu będzie odbywał się na nasz koszt i za pośrednictwem firmy kurierskiej, z którą współpracujemy, po uzgodnieniu dogodnego dla Państwa terminu i miejsca odebrania przesyłki. Dodatkowo chciałbym Państwa poinformować, ze zgodnie z obowiązującymi przepisami kupujący ma prawo w terminie 10 dni od daty nabycia produktu do odstąpienia od zawartej umowy kupna, a sprzedający ma obowiązek zwrócić kupującemu poniesione przez niego koszty związane z zakupem produktu.

Na zakończenie mała uwaga. Jak zauważyła część uczestników forum, niektóre negatywne opinie o identycznej treści, są zamieszczane również na innych forach związanych z aktywnym stylem życia. Mamy nadzieje że są to autentyczne opinie niezadowolonych, aczkolwiek wymagających klientów, a nie działanie o cechach nieuczciwej konkurencji.

Z pozdrowieniami:
Krzysztof Majka
http://www.stoor.pl
Pozwolę sobie odświeżyć temat, żeby Was zapytać, jak te zapewnienia p. Majki z poprzedniej strony przełożyły się na jakość szwów w ciuchach Stoora? Przymierzam się powoli do zakupu kompletu bielizny termoaktywnej i nie wiem, czy Stoor będzie dobrym wyborem, czy też lepiej dołożyć do Brubecka.
gucio1988
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: 1 h

Nieprzeczytany post

w środę mam dostać bluzę oraz bieliznę stoora to napiszę jak z jakością :)
gucio1988
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: 1 h

Nieprzeczytany post

Koszulka na długi rękaw Stoor w porównaniu do koszulki kalenji jest o niebo lepsza. Polecam. Bielizna stoor średnio mi odpowiada, bo jestem przyzwyczajony do luźnych bokserek, ale spełnia swoje zadanie( mam grube nogi i podwija mi się ciągle do góry). Bluza przyszła nie taka jaką zamawiałem więc, wstrzymam się z ocena do wtorku ( ale cały proces wymiany, odbywa się na koszt sklepu, zostałem przeproszony oraz bardzo mile potraktowany, każdemu zdarzają się pomyłki ). Ogólnie jestem zadowolony. Pozdrawiam
Awatar użytkownika
zoltar7
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: żenująca

Nieprzeczytany post

Odnośnie termoaktywnej bielizny stoora to jako jej użytkownik mogę śmiało powiedzieć, że Stoor na pewno wygrywa z konkurencją w relacji jakość/cena. Natomiast jeśli ktoś woli zapłacić np. 2-2,5 (a w przypadku bokserek nawet blisko 4) razy więcej za wyższą jakość to polecam np. Brubecka... I tak, jak się nad tym głębiej zastanowić to chyba jednak lepiej zapłacić trochę więcej z tej prostej przyczyny, że tak naprawdę to ile potrzeba np. koszulek termoaktywnych (bielizny) jednemu biegaczowi? Praktyka pokazuje, że jedna sztuka z długim rękawem i jedna z krótkim w zupełności wystarcza... Dlatego jak ktoś oszczędza lub nie zależy mu na super wypasie to stoor będzie dobrym wyborem, jak ktoś jednak stawia na wysoką jakość (w sensie materiałowym) to powinien raczej wybrać wyrób innej firmy.
Temu się darzy, kto dobrze waży.
Szczęśliwi kalorii nie liczą.
Awatar użytkownika
Stary Koń
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 53,16

Nieprzeczytany post

Brubeck, mam takie wrażenie, ma nieco przyjemniejszy (cieńszy, bardziej elastyczny) materiał i szwy są "trochę bardziej płaskie". Może jest to jednak kwestia linii produktowej. Natomiast rozmiarówka Brubecka odstaje od rzeczywistości i to bardzo. Zoltar, szukałem i nie znalazłem bielizny brubecka 3-4 razy droższej od stoora. Asekurancko dodam, że internet jest duuży
Awatar użytkownika
zoltar7
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: żenująca

Nieprzeczytany post

Stoor sprzedaje najtańsze swoje bokserki termoaktywne za coś ok 24 zł za dwie pary czyli jedna para to koszt 12 zł, tym czasem najtańsze bokserki Brubecka to wydatek ok 40 zł, czyli prawie 4x więcej.
Temu się darzy, kto dobrze waży.
Szczęśliwi kalorii nie liczą.
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ