1200m w 2:36
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
Hmmm no wiec niestety sprawa wyglada w ten sposob ze ciagle tych wynikow nie mam... Jak juz pisalem wielokrotnie jak bede mial to dam znac. Podobno jak mu powiedzialem o tym ze ma szanse na dobre czasy sie rozochocil i zaczal biegac... W tak zwanym miedzyczasie koles trenujac pilke nozna (bo gra tam gdzies na swoim poziomie szkolnym) niestety naderwal sobie costam i mial spora przerwe w tymze bieganiu...
No coz takie zycie. Jak mowilem mam z nim czesty kontakt ale w wakacje. Wakacje sie skonczyly miesiac temu wiec jak nawiaze z nim kontakt to dam znac... I tyle. Nie ma co sie rozpisywac jesli nie ma o czym. Jak bedzie o czym to sie odezwe. Jesli wyniki bedzie mial tragiczne tez dam znac Ale moze sie zdarzyc ze dowiem sie o tym np. za 2 miesiace wiec nie pytajcie mnie o to bo zwyczajnie nie wiem. Krotko mowiac - dam znac. I skonczmy na tym, ok? ;] Nie ma sensu zasmiecac forum...
Pozdrawiam
Krzysiek Bartosiewicz bbros@klub.chip.pl
No coz takie zycie. Jak mowilem mam z nim czesty kontakt ale w wakacje. Wakacje sie skonczyly miesiac temu wiec jak nawiaze z nim kontakt to dam znac... I tyle. Nie ma co sie rozpisywac jesli nie ma o czym. Jak bedzie o czym to sie odezwe. Jesli wyniki bedzie mial tragiczne tez dam znac Ale moze sie zdarzyc ze dowiem sie o tym np. za 2 miesiace wiec nie pytajcie mnie o to bo zwyczajnie nie wiem. Krotko mowiac - dam znac. I skonczmy na tym, ok? ;] Nie ma sensu zasmiecac forum...
Pozdrawiam
Krzysiek Bartosiewicz bbros@klub.chip.pl