Półmaraton Warszawski - 29 marca 2009

Informacje o nowych biegach, wrażenia, przemyślenia, poszukiwanie towarzystwa i inne startowe duperele.
Awatar użytkownika
golon4
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 34:42
Życiówka w maratonie: 03:32:22
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Jak tam przygotowania u was do Połówki ?? u mnie spoko myślę że forma jest dobra - ostatnio na Słowacji 02.03 nabiegałem 57min 40sek na dyst. 16km :) a mój cel to chce połamać 1h 20min - bardzo chce żeby mi się to udało :)
Moje pytanko nie zamierza ktoś z was biec na poniżej 1h 20min ?? zawsze to lepiej pobiec we dwóch :)
Jak coś to mój numer startowy : " 2205 "

Ja z Gorlic wyjeżdżam w sobotę rano i koło 14 może będę już na miejscu i do Biura Zawodów odebrać pakiet startowy :)
Do zobaczenia na miejscu 28.03 i przed startem w Niedziele :)
PKO
Awatar użytkownika
ooco
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

golon, super! trzymam kciuki!
Awatar użytkownika
luke81
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 37:59
Życiówka w maratonie: 2:54:53

Nieprzeczytany post

Ja jestem w trakcie przygotowan do biegu na 10km i moj strat w PW bedzie bardziej treningowy. Mam jednak nadzieje ze wszystko bedzie ok i uda sie poprawic zyciowke a moze nawet uzyskac wynik w okolicach 1h30min .
Czym blizej startu tym bardziej jestem podekscytowny. Rok temu zaczalem w miare regularnie trenowac i to bedzie moj pierwszy bieg w Polsce :oczko:
zycze wszystkim powodzenia
rafal2611
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

to dla mnie pierwszy półmaraton:) nie ukrywam, za dużo nie trenowałem. Chciałbym złamać 2 h:)
po 2 tygodniach treningu jak się wyrwałem na ok 11 km to mi wyszło godzinkę, to tak na jesieni było, więc może te 2 h uda się złamać:D
michałł
Wyga
Wyga
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Ja to sie przygotowuje na 1:30:00.. ale w ostatnim czasie jednak bardziej realne bedzie podejscie zeby zlamac 1:40:00... a jak dopisze troche szczescie to zobaczymy :)
ksiegowy
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

Ponad 4 tys. nie odpuszczę tej przyjemnośći przyjeżdżam,jestem już zapisany.
Pytanie do redakcji ,gdzie będzie stoisko biegania - bilioteka czy inna lokalizacja ?
Awatar użytkownika
Erelen
Stary Wyga
Stary Wyga
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Witam. Też się zgłosiłem do PW. Najgorsze jest to, że z różnych powodów nie biegałem dwa miesiące. Teraz nogi wytrzymują bez większych problemów (dziennie robiłem marszem koło 5-6 km), ale kondycja zdecydowanie gorsza. No ale mam nadzieję, że 2 tygodnie wystarczą na odbudowanie i przygotowanie.
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ