Polar M400

guerrero333
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

RUN_for_FUN pisze:A u mnie problemu nie ma, zaktualizowałem przed chwila apkę i udostępniania działa.
Może wyszła jakaś aktualizacja niedawno - sprawdźcie.
No i po aktualizacji wszysko ok, ale dałby sobie głowę uciąć, że dwa dni temu aktualizacji nie było :). Najważniejsze, że wszystko już ok. Dzięki :)
New Balance but biegowy
szymar
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: 45
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

guerrero333 pisze:
RUN_for_FUN pisze:A u mnie problemu nie ma, zaktualizowałem przed chwila apkę i udostępniania działa.
Może wyszła jakaś aktualizacja niedawno - sprawdźcie.
No i po aktualizacji wszysko ok, ale dałby sobie głowę uciąć, że dwa dni temu aktualizacji nie było :). Najważniejsze, że wszystko już ok. Dzięki :)
u mnie po aktualizacji apki też ruszyło. I też uważam, że w niedzielę jeszcze aktualizacji nie było i dlatego przeinstalowałem aplikację a to nic nie dawało.
Biegacz, kolarz, "kulturysta", sportowy świr
obmarek
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

Witam.
Mam pytanie do posiadaczy M400 - czy coś się zmieniło w sprawie podświetlenia zegarka?
Chyba wcześniej podświetlenie włączało się dedykowanym przyciskiem na kilka sekund. Teraz włącza się na stałe, dopóki ponownie nie wyłączę.
Coś się zmieniło po aktualizacji czy zepsułem??

Pozdrawiam,
obmarek
Awatar użytkownika
rolin'
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Nie, wszystko po staremu. Po naciśnięciu przycisku podświetlenie włącza się na kilka sekund, a ewentualna blokada podświetlenia dostępna jest po przytrzymaniu przycisku podczas aktywnego treningu.
BLOG - KOMENTARZE
5 km - 19:09 (01.09.18)
10 km - 38:28 (11.03.18)
HM - 1:25:11 (18.03.18)
M - 3:13:15 (09.09.18)
obmarek
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

rolin' pisze:Nie, wszystko po staremu. Po naciśnięciu przycisku podświetlenie włącza się na kilka sekund, a ewentualna blokada podświetlenia dostępna jest po przytrzymaniu przycisku podczas aktywnego treningu.
Dzięki. "Soft reset" załatwił sprawę. Jest już ok i u mnie :)
newamadeo
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Witam, posiadam telefon lg g4 z systemem 5.1, co zrobić żeby na zegarku były pełne powiadomienia sms ( osoba pisząca wiadomość i treść wiadomości) bo mam ustawione "włączone" w powiadomieniach z telefonu i przychodzi w zegarku powiadomienie o sms i pokazuje tylko kto napisał

Wysłane z mojego LG-H815 .
Awatar użytkownika
Matxs
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 47min 42 s
Życiówka w maratonie: 5h21min

Nieprzeczytany post

W aplikacji Flow daj powiadomienia z podglądem czy jakoś tak w ustawieniach.
Mój blog
Komentarze do w/w

Życiówki netto:
10 km 0h 47 min 52 sec (06 IV 2015 Nowa Sól), 47min, 32sec (12 VI 2016Wrocław-nieof)
21,097 km 1h 44 min 41 sec (10 XI 2013 Kościan oraz 20 VI 2015 Wrocław)
42, 195 km 4h 21 min 34 sec (15 IX 2013 Wrocław)
newamadeo
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Zaznaczyłem to w telefonie,w zegarku jak i w telefonie mam w powiadomieniach włączone( są 3 opcje:włączone, włączone bez podglądu, wyłączone) chyba że w flow internetowym coś trzeba zaznaczyć

grabek
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

newamadeo pisze:Witam, posiadam telefon lg g4 z systemem 5.1, co zrobić żeby na zegarku były pełne powiadomienia sms ( osoba pisząca wiadomość i treść wiadomości) bo mam ustawione "włączone" w powiadomieniach z telefonu i przychodzi w zegarku powiadomienie o sms i pokazuje tylko kto napisał

Możesz spróbować przeresetować telefon i zegarek. Pomoże albo nie. Generalnie te powiadomienia są spi&%@. Jedna z funkcji które są zrobione tylko z nazwy - bo konkurencja ma, to Polar też niby ma. U mnie standardowo jest kilka pierwszych słów wiadomości (więc oczywiście i tak muszę szukać telefonu). Chyba, że ktoś użył "buźki" albo innej ikonki, wtedy najczęściej nie ma nic.
newamadeo
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Robiłem już na nowo instalacje apki flow i reset zegarka i nie pomogło, myślałem że to działa ale skoro jest nie dopracowane to nie będę już się z tym męczył. Czy zegarek posiada jakieś inne skróty przyciskowe oprócz wciśnięcia naraz strzałek góra i dół co powoduje zmianę wyświetlania zegara?

grabek
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

newamadeo pisze:Robiłem już na nowo instalacje apki flow i reset zegarka i nie pomogło, myślałem że to działa ale skoro jest nie dopracowane to nie będę już się z tym męczył. Czy zegarek posiada jakieś inne skróty przyciskowe oprócz wciśnięcia naraz strzałek góra i dół co powoduje zmianę wyświetlania zegara?

Zmianę wyświetlania zegara robi się przez przytrzymanie UP.
Przytrzymanie BACK = synchronizacja, przytrzymanie LIGHT = quick menu (działa również w trybie treningu).
W trybie treningu przytrzymanie START = zablokowanie strefy HR (lub prędkości jeśli sobie ustawiłeś).
Przytrzymanie LIGHT+BACK+UP+DOWN = soft reset (restart) zegarka.

W wolnej chwili polecam czytanie instrukcji :)
Awatar użytkownika
Szybki90
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Witam ,
Was mam pytanko do was posiadaczy polara m400 w jakim czase zapisuje slad gps co ile sek ?
NEVER GIVE UP
PuteRr
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: 49:6

Nieprzeczytany post

Witam, czy w tym zegarku da się ustawić aby informował gdy wychodzę poza jakąś strefę prędkości.
Przykładowo powiedzmy że ustawiam, że chcę biedz z prędkością od 11 - 13 km/h i zegarek miał by pikać w momencie gdy biegnę zbyt wolno lub zbyt szybko.
[URL=https://matchnow.info]Pretty Girls in your city[/URL]
Astraroth
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 47:10

Nieprzeczytany post

PuteRr pisze:Witam, czy w tym zegarku da się ustawić aby informował gdy wychodzę poza jakąś strefę prędkości.
Przykładowo powiedzmy że ustawiam, że chcę biedz z prędkością od 11 - 13 km/h i zegarek miał by pikać w momencie gdy biegnę zbyt wolno lub zbyt szybko.
Tak, jest taka opcja w treningu interwałowym. Najpierw musisz sobie określić strefy tempa dla danego typu treningu a następnie założyć dystans/czas biegu w określonej strefie tempowej.
Awatar użytkownika
Szybki90
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Jak czesto aktualizujcie a-gps w polar m400 ?
NEVER GIVE UP
ODPOWIEDZ