Skoor - sala tortur
Moderator: infernal
- Skoor
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Tez myslalem o endomondo, najpierw zainstaluje darmowke, a jak sie spodoba to kupie pelna wersje. Co do 210, to gdyby nie byl mi potrzebny to dam znac
- Skoor
- Zaprawiony W Bojach
Oczywiscie, mam tam zamiar zlamac 50min jeszcze sie nie zapisalem ale na pewno bede.
- Skoor
- Zaprawiony W Bojach
No u mnie też cudownie nie jest z formą, ale powalczyć warto
-
- Zaprawiony W Bojach
Jaaaaa czekam z niecierpliwością na relację :uuusmiech:Skoor pisze:Dzis bralem udzial w Hunt Run-ie. Po 9.8 km czuje jakby ta trasa mnie pogryzla, polknela, przetrawila i wys...a. Skrobne cos wiecej jutro albo we wtorek, ale o trudnosci trasy niech swiadczy, ze pokonalem ja w okolo 2h Wielkich szkod fizycznych nie ma. Nadwyrezony staw skokowy lewy, obdrapane i obtluczone plecy, przeciety lokiec, oderwany kawalek paznokcia z palucha , uwalona koszulka, spodenki, i merrele tak, ze nie wiem czy przestana smierdziec po praniu. Taplalem sie w bagnie, plywalem ze zdechlymi rybami, wspinalem sie po 4m skarpie po linie i z podobnej skarpy zlazilem. Jednym slowem DZIALO SIE!
http://connect.garmin.com/activity/530984892
- Skoor
- Zaprawiony W Bojach
Musze to sobie w glowie poukladac bo szczerze mowiac to srodkowych 6 kilometrow nie pamietam chronologicznie organizatorzy sie postarali zeby atrakcji nam nie zabraklo
- Skoor
- Zaprawiony W Bojach
Hehe, bylo mycie dwuetapowe, najpierw prysznic w Baltowie, a pozniej kapiel w domu. Za drugim razem dalej sciekala ze mnie ciemna woda
- mclakiewicz
- Zaprawiony W Bojach
Kapitalna impreza, niezła konkurencja dla Katorżnika. Chyba zazdroszczę.
-
- Zaprawiony W Bojach
Niesamowita relacja! Musiało być nieziemsko :uuusmiech:
U mnie jest coś podobnego w Warszawie runmagedon
U mnie jest coś podobnego w Warszawie runmagedon
- Skoor
- Zaprawiony W Bojach
Naprawde bylo super! Teraz emocje juz opadly i dochodze powoli do siebie, ale bola mnie miesnie ktore nie spodziewalem sie, ze beda bolec po takiej imprezie np. mostkowo-sutkowo-obojczykowy Zawody goraco polecam i bede ja promowal bo sa swietne. W nastepnym roku ma byc trasa 5km w sobote i 10km w niedziele i zastanawiam sie czy nie zapisac sie na dwie
O Runmaggedonie slyszalem, jego uczestnicy mieli nawet 10% znizki na pakiet do Baltowa wiec nie wiem czy nie maja ze soba czegos wspolnego.
Z calej tej imprezy najgorsze jest to, ze cos patologicznie boli mnie lewa noga. Polecialem dzis 5km od mechanika do domu i tak nie do konca jest jak trzeba 13 biegne w Stalowej Woli na dyszke i myslalem zlamac 50min, ale jak nie przestanie bolec to nie wiem czy sie uda... :/
O Runmaggedonie slyszalem, jego uczestnicy mieli nawet 10% znizki na pakiet do Baltowa wiec nie wiem czy nie maja ze soba czegos wspolnego.
Z calej tej imprezy najgorsze jest to, ze cos patologicznie boli mnie lewa noga. Polecialem dzis 5km od mechanika do domu i tak nie do konca jest jak trzeba 13 biegne w Stalowej Woli na dyszke i myslalem zlamac 50min, ale jak nie przestanie bolec to nie wiem czy sie uda... :/
-
- Zaprawiony W Bojach
Nie dobrze z tą nogą... zaaplikuj sprawdzone maście a jak nie przejdzie raczej ortopeda?
- Skoor
- Zaprawiony W Bojach
Eee, no ortopeda to chyba nie. W stawie skokowym juz chyba wszystko ok, w Baltowie tylko go nadwyrezylem. Boli mnie cos w okolicy piszczela. Na poczatku myslalem, ze to sam piszczel, ale teraz wyglada mi to na bol lytki w okolicach piszczela.
Aha! Zapisalem sie na Cracovia polmaraton! Wyglada, ze bedzie to glowny start w sezonie.
Aha! Zapisalem sie na Cracovia polmaraton! Wyglada, ze bedzie to glowny start w sezonie.