Kilometra na raz to ja nie byłem w stanie przebiecpmborek pisze: Przypomnij sobie jak przebiegniecie kilometra sprawialo ogromny problem.

Kilometra na raz to ja nie byłem w stanie przebiecpmborek pisze: Przypomnij sobie jak przebiegniecie kilometra sprawialo ogromny problem.
No bardzo ciekawe jak jak będzie ze mną kiedy będę mogła znowu biegać.pusz73 pisze:Kilometra na raz to ja nie byłem w stanie przebiec :) Wstyd pisać ale odcinek 1600m przebiegałem z dwoma przerwami żeby mi serce nie wyskoczyło.pmborek pisze: Przypomnij sobie jak przebiegniecie kilometra sprawialo ogromny problem.
widzę pawels72, że jesteśmy na takim samym poziomie wagowym i wytrenowania. Ja w sobotę rano też przebiegłem 10 km minimalnie poniżej 1h10min. A wczoraj w GP Szczecina na 5,5km 31min.pawels72 pisze:O kurczę - szacunelizakop pisze:A ja się pochwalę z samego rana, że dziś przebiegłam 30km ze średnią prędkością 5:39m/km. Jestem z siebie bardzo dumna!!!tempo nieosiągalne dla mnie - ja wczoraj zrobiłem po raz pierwszy 10km w czasie poniżej 1h10m (1:09:20)
No ale ja jestem grubas jak na ten wątek przystało:P Po drugie już w piątek czułem przeziębienie i pewnie przerwa w bieganiu mnie nie minie
Kiedy zacząłeś biegać? Ja właśnie zaczynam II tydzień ale nie jest źle. Pierwszy przeszedł bezboleśniepmborek pisze:Dla mnie pierwszy tydzień planu 10-tyg to była gehenen.
A teraz 12 kilometrów w 1:18 zrobie, no ale mam jeszcze ze 3 oczka BMI do stracenia.
Ile Ci to zajelo czasu? Pytam, bo jade od konca maja, od podobnej wagi i teraz mam 114.pmborek pisze:...ja zjechałem ze 128 na 103 kg...
Sugerujesz wspólne bieganie ? Jeśli tak to mnie bardzo zainteresowałeśproximo pisze:Pusz73 - bede w Glogowie niedlugo i w najblizsza srode bede biegal ok 17.00 w Lesnej Dolinie (od parkingu prosto do lasu).
Spoko, mozemy troszke pobiegac. Ja bede tam gdzie mowilem, a i z wielka checia poznam Jerzmanowskie lasy.Sugerujesz wspólne bieganie ? Jeśli tak to mnie bardzo zainteresowałeśZ chęcią poznam i Ciebie i ten teren bo ja biegam z drugiej strony Głogowa, w lesie koło Jerzmanowej.