*albo Asia
![uśmiech :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
Dzięki Marcin fotki supermar_jas pisze:https://picasaweb.google.com/1127840406 ... topada2012
fotki z dzisiaj...gratulacje dla naszych reprezentantów
Od rana do nocy możesz śmiało latać, nikt Ci nic nie powie, chyba, że Ci zwrócą uwagę, żebyś po pierwszym torze nie biegał, tyleAvantaR pisze:Jak sprawa wygląda ze stadionem lekkoatletycznym w Mikołowie? Poza BBL czy innymi eventami, można tam swobodnie trenować? Bo widziałem tabliczkę "zakaz wstępu, poza czasem trwania imprez sportowych" czy coś w ten deseń. Ale nie wiem, czy dotyczyło to boiska tylko, czy także bieżni itd. Dajcie znać, bo nie chce mi się jechać do Mikołowa, żeby zostać pogonionym przez jakiegoś ochroniarza
tylko coś w ten deseńAvantaR pisze:Jak sprawa wygląda ze stadionem lekkoatletycznym w Mikołowie? Poza BBL czy innymi eventami, można tam swobodnie trenować? Bo widziałem tabliczkę "zakaz wstępu, poza czasem trwania imprez sportowych" czy coś w ten deseń. Ale nie wiem, czy dotyczyło to boiska tylko, czy także bieżni itd. Dajcie znać, bo nie chce mi się jechać do Mikołowa, żeby zostać pogonionym przez jakiegoś ochroniarza