BMW Półmaraton Praski [Warszawa, 31.08.2014]
- MEL.
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 46:56
- Życiówka w maratonie: 3:43
- Kontakt:
Sprawa z brakiem wody na trasie się wyjaśniła. Kolega stanął na podium w kategorii wiekowej i dostał w nagrodę 30 dużych butelek.
- f.lamer
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: czydzieści9ipół
- Życiówka w maratonie: czydzwadzieścia
aż się boję napisać kto mógł dostać banany których zabrakło na mecie
dziękuję losowi że nic nie wygrałem. przyjechałem na start rowerem - nie wiem jakbym się zabrał z powrotem

dziękuję losowi że nic nie wygrałem. przyjechałem na start rowerem - nie wiem jakbym się zabrał z powrotem
Self-improvement is masturbation.
Now, self-destruction…
Now, self-destruction…
- małymiś
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 0:53:02
- Życiówka w maratonie: brak
Odpowiedż od BMW Polska Vertriebs GmbH Sp. z o.o. oddział w Polsce:
Poważnie traktujemy opinie uczestników biegu. Mamy świadomość, że pewne aspekty logistyki wzbudziły zastrzeżenia, mówimy tutaj głównie o braku wody dla części biegaczy. Jest nam niezmiernie przykro, że niektórzy uczestnicy biegu mieli takie doświadczenie. Jako główny sponsor imprezy wyciągnęliśmy wnioski i z pewnością dołożymy starań, aby organizator przyszłych imprez biegowych pod patronatem BMW zapewnił biegaczom odpowiednią obsługę.
Poważnie traktujemy opinie uczestników biegu. Mamy świadomość, że pewne aspekty logistyki wzbudziły zastrzeżenia, mówimy tutaj głównie o braku wody dla części biegaczy. Jest nam niezmiernie przykro, że niektórzy uczestnicy biegu mieli takie doświadczenie. Jako główny sponsor imprezy wyciągnęliśmy wnioski i z pewnością dołożymy starań, aby organizator przyszłych imprez biegowych pod patronatem BMW zapewnił biegaczom odpowiednią obsługę.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
A słyszeliście coś na temat niedomierzenia trasy ? Nie wiem czy chodziło o ten bieg, ale padło tam sporo życiówek i ktoś się zastanowił
i sprawdził z kilkoma znajomkami bądź na forum i wyszło za krótko... Temat podobno z radia, info dostałem od kolegi (nie biegającego) więc nie umiał sprecyzowac i o jaki bieg chodziło.
Ktoś coś wie ?
pozdrowionka

Ktoś coś wie ?
pozdrowionka
- maly89
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 37:44
- Życiówka w maratonie: 02:56:04
- Kontakt:
-
- Zaprawiony W Bojach
Chodzi o również atestowany Półmaraton Gryfa w Szczecinie. Mają ponownie mierzyć trasę i info podać 20 września. W Praskim na pierwszej dziesiątce mój Garmin nagle zaczął niedomierzać na jednym z kolejnych kilometrów jakieś 50-100m. W całości też mi wyszedł dystans dłuższy. Ale Garmin ma swoje hece czasem.

Organizator przyszłych imprez, to dość swobodne określenie, może już to nie będzie nasza firma krzak?małymiś pisze:Jako główny sponsor imprezy wyciągnęliśmy wnioski i z pewnością dołożymy starań, aby organizator przyszłych imprez biegowych pod patronatem BMW zapewnił biegaczom odpowiednią obsługę.

kiss of life (retired)
-
- Rozgrzewający Się
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: 51.05
- Kontakt:
Aktualnie to organizator pozywa osoby negatywnie wypowiadające się o biegu za naruszenie dóbr osobistychAdam Klein pisze:Ale dystansujemy się, nie podoba się to nam, na forum bieganie.pl macie miejsce gdzie możecie się zorganizować, wymienić poglądami i wystąpić na drogę sądową przeciwko organizatorowi. Współczuje tym, którym brak wody uniemożliwił bieg w zakładanym tempie wam ale to Wy musicie coś zrobić a nie oczekiwać, że ktoś to robi za was. Ja nie brałem udziału w biegu.małymiś pisze:Szkoda, że bieganie.pl nie chce się mocniej zdystansować od takich praktyk.

-
- Wyga
- Życiówka na 10k: 51.05
- Kontakt:
Jestem bezpośrednim źródłem 
Gdyby ktoś chciał przed sądem przyznać, że doszło do pewnych nieprawidłowości, to sądzę, że by mi to trochę pomogło - bo tak to wyjdzie jeszcze, że to ja tylko taki malkontent i kierowała mną personalna niechęć, a nie fakty

Gdyby ktoś chciał przed sądem przyznać, że doszło do pewnych nieprawidłowości, to sądzę, że by mi to trochę pomogło - bo tak to wyjdzie jeszcze, że to ja tylko taki malkontent i kierowała mną personalna niechęć, a nie fakty

- maly89
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 37:44
- Życiówka w maratonie: 02:56:04
- Kontakt:
Czyli organizator w dość dziwny sposób zaczął "odbudowywać" swój wizerunek. A można było przyjąć krytykę na klatę, wyciągnąć wnioski i zrobić porządną imprezę.
- f.lamer
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: czydzieści9ipół
- Życiówka w maratonie: czydzwadzieścia
ale chodzi o prywatne wypowiedzi w mediach społecznościowych, czy ten artykuł? bo co gazeta, to jednak gazeta.aswalt pisze:Aktualnie to organizator pozywa osoby negatywnie wypowiadające się o biegu za naruszenie dóbr osobistych
co oczywiście nie zmienia faktu że kiepska to strategia na budowanie wizerunku. zwłaszcza gdy zbiega się w czasie z zapisami do drugiej edycji.
Self-improvement is masturbation.
Now, self-destruction…
Now, self-destruction…