Monitory pracy serca
- blablapunktde
- Zaprawiony W Bojach
@Robert naturalnie ze moga 2 osoby, pod warunkiem ze zamuwisz okazyjnie odpowiedni pasek u Pana Ryszarda (musi byc dluzszy)
@Kledzik gratuluje zakupu, dla kogos takiego jak ty (poczatkujacy) s810 to doskonaly wybor... rozumiem ze doradzil Pan Raszard
@gato, triathlonskorazchopa itd. dobrze by bylo gdybycie popatrzyli na strone polara, tam jest wszystko 10 razy wytlumaczone...
@Janusz/kledzik macie takie skoki pulsu ....ojojoj moja rada spluncie na elektrody porzadnie to minie wam sercus arythmicus, jezeli nie to czym szybiej na belastung EKG (Kledzik badz chopem i przetlumacz)... albo macie polary s xyz wersja Pana Ryszarda
???
Kledzik biegniesz w Reg..burgu???
:->
@gato po jaka cholere potrzebny tobie jest w celach rekraacyjnych s710/810/2010?? s120 wystarczy a nadwyzke finansowa wyslij dla potrzebujacych rodakow!!
bestregeard from west europe
blabla
@amin wymarz mnie z stad chopie
(Edited by wojtek at 4:15 pm on Mar. 2, 2003)
@Kledzik gratuluje zakupu, dla kogos takiego jak ty (poczatkujacy) s810 to doskonaly wybor... rozumiem ze doradzil Pan Raszard
@gato, triathlonskorazchopa itd. dobrze by bylo gdybycie popatrzyli na strone polara, tam jest wszystko 10 razy wytlumaczone...

@Janusz/kledzik macie takie skoki pulsu ....ojojoj moja rada spluncie na elektrody porzadnie to minie wam sercus arythmicus, jezeli nie to czym szybiej na belastung EKG (Kledzik badz chopem i przetlumacz)... albo macie polary s xyz wersja Pana Ryszarda

:->
@gato po jaka cholere potrzebny tobie jest w celach rekraacyjnych s710/810/2010?? s120 wystarczy a nadwyzke finansowa wyslij dla potrzebujacych rodakow!!
bestregeard from west europe
blabla
@amin wymarz mnie z stad chopie
(Edited by wojtek at 4:15 pm on Mar. 2, 2003)
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Witam Cię serdecznie blablapunktde
Troszkę już zdązylem Cię poznać z Twoich wcześniejszych wypowiedzi i przyznam, że się i tym razem nie zawiodłem, z całą pewnością trzymasz swój unikalny poziom. Wiesz, jakoś tylko nie czuję się zaszczycony, że otrzymałem od Ciebie tą błyskotliwą wiadomość ale coż to już jest zapewne problem po mojej stronie.
pozdrawiam
Troszkę już zdązylem Cię poznać z Twoich wcześniejszych wypowiedzi i przyznam, że się i tym razem nie zawiodłem, z całą pewnością trzymasz swój unikalny poziom. Wiesz, jakoś tylko nie czuję się zaszczycony, że otrzymałem od Ciebie tą błyskotliwą wiadomość ale coż to już jest zapewne problem po mojej stronie.
pozdrawiam
Robert W
- Triathlonman
- Rozgrzewający Się
Powiedzcie mi jak sprawuje sie w czasie treningu rowerowego, plywackiego jak i biegowego S-510 ?!?
Czy warto go kupic ?!?
Z gory dziekuje za odpowiedz
Czy warto go kupic ?!?
Z gory dziekuje za odpowiedz
Triathlonman - "NO PAIN NO GAIN"
- blablapunktde
- Zaprawiony W Bojach
@Kledzik: jest to tu schwullen parade??
@Robercie prosto z mostu bo nie zrozumieja
....
Zegarki Polar oplaca sie kupic tylko w momencie gdy trenujesz pow.10h/tydzien... i masz mozliwosci badania laktatu. Co najmniej co 3 miesiace...w GA 1.. inaczej to iluzja, szukanie progow na zasadzie % to tajemnica ktorej nie zdradzi wam ani PAn Ryszard ani pani Maryj, mimo iz ten pierwszy bedzie twierdzil inaczej
Jezeli trenujesz 3thlon odpowiedni jest tylko s710.
chcesz wiecej zobacz na polar-elektro.fi (fl)
@Robercie prosto z mostu bo nie zrozumieja

Zegarki Polar oplaca sie kupic tylko w momencie gdy trenujesz pow.10h/tydzien... i masz mozliwosci badania laktatu. Co najmniej co 3 miesiace...w GA 1.. inaczej to iluzja, szukanie progow na zasadzie % to tajemnica ktorej nie zdradzi wam ani PAn Ryszard ani pani Maryj, mimo iz ten pierwszy bedzie twierdzil inaczej

Jezeli trenujesz 3thlon odpowiedni jest tylko s710.
chcesz wiecej zobacz na polar-elektro.fi (fl)
- blablapunktde
- Zaprawiony W Bojach
po za tam Iron manie zuc okiem na:
http://www.zweirad-stadler.com/shop/vol ... mIq6Egg8ET
roznica pomiedzy polarem: sam wymieniasz baterie (nie potrzebny pan Ryszard do tego)
ergonomiczny (duze przyciski, tanszy, doskonale oprogramowanie (porownac mozna z SW3) ma funkcje rowerowe.. co w 3atlonie istotne jest.
http://www.zweirad-stadler.com/shop/vol ... mIq6Egg8ET
roznica pomiedzy polarem: sam wymieniasz baterie (nie potrzebny pan Ryszard do tego)

- Triathlonman
- Rozgrzewający Się
Dzieki blablapunktde...ale juz wczesniej pracowalem na Polarach i jestem do nich bardzo przkonany...! 
Ale zoabzce co to za sprzecik...a noz;)
Hmmm...S-710...nie wiem czy bedzie mnie na niego stac ale zobaczymy:)
Pozdr i dzieki

Ale zoabzce co to za sprzecik...a noz;)
Hmmm...S-710...nie wiem czy bedzie mnie na niego stac ale zobaczymy:)
Pozdr i dzieki
Triathlonman - "NO PAIN NO GAIN"
- blablapunktde
- Zaprawiony W Bojach
za ca.200-250 euro sa do nabycia z calym wyposazeniem (Speed,CAD, IR przakzywacz
)
minus przy malej kasie baterie (1 raz w roku obojetnie co Guru i instrukcja mowia), co przy cyclo oszczedzasz.
ciao

minus przy malej kasie baterie (1 raz w roku obojetnie co Guru i instrukcja mowia), co przy cyclo oszczedzasz.
ciao
-
- Zaprawiony W Bojach
Troszke nudno tu bylo bez ciebie katowice. Gdzies sie odziewal?Quote: from blablapunktde on 8:44 am on Mar. 2, 2003[br
W Regensburgu oczywiscie, ze biegne. Sam mnie przeciez do tego namowiles! Numer startowy 375, poznasz mnie bo bede ubrany bialo-czerwono, z napisem POLAND na plecach i orzelkiem na piersi. Krotko mowiac w barwach panstwa, ktore okupuje twa slaska ojczyzne, jak kiedys napisales.
Biegles w Thermen Marathon w Bad FĂźssing?
kledzik
- blablapunktde
- Zaprawiony W Bojach
tja Kledzik tak sobie myslalem ze jestes Gorolem....
nie nie bieglem... i nie wiem w co sie ubiore...:-S
nie nie bieglem... i nie wiem w co sie ubiore...:-S
-
- Zaprawiony W Bojach
O nein! Mein lieber Katowitz, ich bin Danziger!Quote: from blablapunktde on 4:13 pm on Mar. 2, 2003
tja Kledzik tak sobie myslalem ze jestes Gorolem....
kledzik
- blablapunktde
- Zaprawiony W Bojach
acha...i wy macie w czerwcu Karnawal......
....no tak nie wiedzialem
-
- Zaprawiony W Bojach
Chyba nie nadazam za toba... Jaki karnawal w czerwcu? Nie pomylilo ci sie z Bozym Cialem? Albo Zielonymi Swiatkami? Albo Dniem Dziecka? Albo imieninami Leszka? Zreszta pierwsze dwa swieta sa obchodzone i tutaj (znaczy w Niemczech).Quote: from blablapunktde on 4:59 pm on Mar. 2, 2003
acha...i wy macie w czerwcu Karnawal......
kledzik
- blablapunktde
- Zaprawiony W Bojach
no to fajnie K(s)ledzik ze przynajmniej tu jestes za mna 
to bylo odnosnie twojego stroju.... nie zapomnij o babci Marysi

to bylo odnosnie twojego stroju.... nie zapomnij o babci Marysi
-
- Zaprawiony W Bojach
katowice, dialog z Toba jest naprawde przyjemnoscia (nie ironizuje, slowo daje!). Proponuje jednak abysmy przeniesli sie z watku o pulsometrach gdzies indziej. Moze do dzialu "Melaz"? Mozesz wierzyc lub nie, ale to wlasnie dzieki tobie zdecydowalem sie na regensburski maraton, wzialem sie ostro za czytanie calej masy ksiazek o bieganiu, zaczalem prenumerowac fachowa literature...
kledzik
PS. Kledzik nie pochodzi od sledzika. To krzyzowka bociana i dzika (kle, kle, - dzik)
kledzik
PS. Kledzik nie pochodzi od sledzika. To krzyzowka bociana i dzika (kle, kle, - dzik)