Kalenji -TUNING
- yacool
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Nie ma to jak ciężka tyra w trakcie majówki.
Zenek czasem wychodzi z szarej strefy i ***jestem wulgarny*** na czarno.
Tym razem przyjął zlecenie na pełen skalp: rozmiar 45, waga 156g
czarny zenek
Szło tak szybko, że szkoda było schładzać narzędzia, więc przy okazji doktor ściągnął część skalpu z białego zenka.
Doktor nie musi już zapierdalać do biedronki i gonić się z ochroną, bo od jakiegoś czasu klinika wyposażona jest w pożyczony sprzęt pomiarowy. Zenek ma teraz nową obsesję na punkcie tej zabawki i waży skalpy, co do grama różnicy.
Zenek czasem wychodzi z szarej strefy i ***jestem wulgarny*** na czarno.
Tym razem przyjął zlecenie na pełen skalp: rozmiar 45, waga 156g
czarny zenek
Szło tak szybko, że szkoda było schładzać narzędzia, więc przy okazji doktor ściągnął część skalpu z białego zenka.
Doktor nie musi już zapierdalać do biedronki i gonić się z ochroną, bo od jakiegoś czasu klinika wyposażona jest w pożyczony sprzęt pomiarowy. Zenek ma teraz nową obsesję na punkcie tej zabawki i waży skalpy, co do grama różnicy.
Ostatnio zmieniony 19 cze 2012, 15:24 przez yacool, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
dobrą znaczy lekkąyacool pisze: Pierwsze próby z długopisem dały obiecujące efekty. Pora zainwestować w dobrą farbę.
-
- Wyga
Myślałam, że tylko mi się w domu nudziyacool pisze:Kolejne podejście do rasowania cholewki zenków:
Pierwsze próby z długopisem dały obiecujące efekty. Pora zainwestować w dobrą farbę.
Mistrzu, a jak się ładnie uśmiechnę to dałoby radę zrobić fioletową krowę z milki
- yacool
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Spróbuj wyznaczyć zarys łat, a potem wypełnij je kolorem. To fajna zabawa. Jak w zeszytach dla przedszkolaków.
- Sylw3g
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 35:56
- Życiówka w maratonie: 2:57:46
Zapragnąłem minimalistycznego obuwia:
Niestety okazało się, że nie mam czym wykonać szlifowania A co za tym idzie nie mogę się pozbyć tego środkowego uwypuklenia, zabiorę się za to innym razem. Ale nie powinno mi to przeszkodzić w pierwszych testach - przednie części podeszwy powinny być +/- takie same.
Niestety okazało się, że nie mam czym wykonać szlifowania A co za tym idzie nie mogę się pozbyć tego środkowego uwypuklenia, zabiorę się za to innym razem. Ale nie powinno mi to przeszkodzić w pierwszych testach - przednie części podeszwy powinny być +/- takie same.
-
- Zaprawiony W Bojach
Jeśli tam na środku masz więcej materiału, to nie za dobrze będzie się biegało. Zbierz to przynajmniej jakimś ostrym nożykiem do tapet.
"Odbywający się przez skórę recykling energii poprawia obieg krwi, dostarczając więcej sił w życiu codziennym i sporcie." - Reebok
Buty "inspirowane są samochodowym systemem zawieszenia, który siłę uderzenia zamienia w napęd." - Adidas
Buty "inspirowane są samochodowym systemem zawieszenia, który siłę uderzenia zamienia w napęd." - Adidas
- Sylw3g
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 35:56
- Życiówka w maratonie: 2:57:46
Pożyczę odpowiednie akcesoria i pozbędę się tego mechanicznie. Zrobiłem sobie nawet filmik porównawczy biegania w takich "minimalistycznych" butach. Wygląda na to, że jak na kogoś kto ładnie klepie piętą (wiedziałem, że nie ląduję na śródstopiu, ale nie sądziłem, że to będzie aż tak widoczne), to takie buty są dobrą metodą na przestawienie się. Muszę jeszcze troszkę pozbyć się pięty i oszlifować całość i będę mógł powoli się bawić.
- robbur
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 44:44
Zdaje się, że doktor Zenek ma konkurencję. Ten inoveit wygląda jakby zerżnięty z doświadczeń kliniki:
Zostawili tylko wysoki zapiętek, dla niepoznaki.
No i podeszwa:
Zenek szlifuje jednak dokładniej.
Zostawili tylko wysoki zapiętek, dla niepoznaki.
No i podeszwa:
Zenek szlifuje jednak dokładniej.
- goldie77
- Zaprawiony W Bojach
a czy można przesłać buty do kliniki na operację ?
co prawda nie Kalenji ale NB - ale czy jest taka opcja i ile kosztuje hospitalizacja ?
co prawda nie Kalenji ale NB - ale czy jest taka opcja i ile kosztuje hospitalizacja ?
- yacool
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
No i proszę, shape lansowany przez klinikę ma szansę zyskać sprzymierzeńców. Na razie inov, ale przyjdzie czas, że nawet asics zacznie piać o "rewolucyjnym" powrocie do prostoty. Wypuszczając accessa (następcę excela) musi tylko liczyć na to, że microsoft nie doszuka się nadużyć...
------------------------------
Podania do kliniki należy słać na pw.
------------------------------
Podania do kliniki należy słać na pw.
- robbur
- Zaprawiony W Bojach
śtyry i pół paczki. Czyli teraz wiemy, na ile wycenić można ręczną obróbkę chirurgiczną.klosiu pisze:haha, a ciekawe po ile ten inov8? Pewnie poniżej 8 x cena Ekidena 50 nie schodzi :D.
- robbur
- Zaprawiony W Bojach
Może nie Asics ale za to NIke:yacool pisze:No i proszę, shape lansowany przez klinikę ma szansę zyskać sprzymierzeńców. Na razie inov, ale przyjdzie czas, że nawet asics zacznie piać o "rewolucyjnym" powrocie do prostoty.
I ciekawostka z opisu:
Kod: Zaznacz cały
Buty lekkoatletyczne do konkurencji rzutowych.
Doskonałe buty lekkoatletyczne do konkurencji rzutowych (dysk, młot). Polecane również dla zawodników pchających kulę zarówno techniką obrotową, jak i klasyczną. Teraz jeszcze bardziej stabilne i dopasowane do stopy.