KATOWICE - Stadion AWF, ul. T. Kościuszki 84, Sobota 9:30!

xenon1981
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Ehhh :) Hannah ;) możesz jechać po Xenonie ile wlezie :) Nie ruszają go takie akcje :) Byłaś bardzo łagodna :)
Co do uczenia... w przypadku Komentarzy to Ja myślę raczej że Xenon i Bzium to Inne szkoły zmierzające w jednym Kierunku :) On jest Uniwersytecki Ja Politechniczny :) Wiadomo Najlepsze chłopaki są na Politechnice :)

CO do rywalizacji z Moim Mistrzem ? :) hmm Moim niedoścignionym Mistrzem jest Jeden Doliniarz zwany Paweł J. i to na rywalizację z Nim czekam... Bziumik? ehhh cienki bolek :-) Uważne śledzenie forum skutkuje wiedzą iż z Bziumikiem powalczymy w kategorii 50+ jeśli On Da radę :)(choc jka patrze na moja kontuzje to zastanawiam sie czy Ja dam radę :) )

Piotrek musi trenować... bo moje uda i łydy ciągle są smukłe i napięte jak łuk triumfalny :)
Dostałem wczoraj diagnoze konieczna rehabilitacja w zakresie masaży i KinesioTaping bo jak to zostalo Mi przekazane przez specjalistę Mam problem z Taśmami otaczającymi moje Mięśniaki z przyczepami tych taśm... więc jeszcze kilka tygodni... styczeń z głowy. w Lutym mam nadzieje powrot do treningow

I prosze przestańcie się atakowac na forum... Poznajcie sie najpierw a potem możecie się atakować. Tak jak Ja z Bziumem :) sie znamy i wiem ze jak nazwę go ....... to on w domu uderzy glowa o sciane i odpisze ze jestem .....x2
A teraz ide się treningowo posilić obiadem u rodziców :) dobrze jest mieszkać 1.5 km od rodzinnego gniazdka... czasem :)
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
Bzium
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 51:08 bieżnia
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Hanna....co do gladiatrowania to...mam takie mootttttto napisane na pleckach. Dzieki niemu wiem co pisze, dlaczego, po co i w jakim celu...hmm...czy jakoś tak.

zgubiłem już wątek...wiec napisze cokolwiek:P:P

Łyżwy o 25 jak najbardziej wchodzą w grę...jeśli chodzi o mnie!!!
Po nich np...jakiś wspólny obiad w Mc Donalds???
pychota:)

Xeniu...synu mój najdroższy...jeszcze zdążymy się po ścigać...gdziekolwiek...spoko oko.

in vino veritas in vino amor,,,:P:P:P
Bzium - Forever!!!
"BÓL PRZEMIJA - CHWAŁA POZOSTAJE"

http://www.youtube.com/watch?v=FCo7Wn7G ... re=related
dadziap
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 00:57:34
Życiówka w maratonie: 04:54:07

Nieprzeczytany post

biegaliśmy droga HannoMontano, biegaliśmy.....
a co by nudno nie było, to wybraliśmy się na tereny Chestera i Xenona. Wiatr, deszcz, śnieg i błotko - fajnie było:P

daga

ps. Chłopaki do zobaczenia w Gliwicach. Będzie ktoś przebierał?

"NIECH BĘDZIE KOLOROWO, WESOŁO i ROCK N ROLLOWO - 8 stycznia w Gliwicach :) :) :)"
Zawodnicy, którzy wystartują w I GLIWICKIM BIEGU ORKIESTROWYM w przebraniu (nie sportowym) zostaną nagrodzeni książkami!
Obrazek
Awatar użytkownika
Chester04
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: 00:42:26
Kontakt:

Nieprzeczytany post

dadziap pisze:biegaliśmy droga HannoMontano, biegaliśmy.....
a co by nudno nie było, to wybraliśmy się na tereny Chestera i Xenona. Wiatr, deszcz, śnieg i błotko - fajnie było:P
3 Stawy widzę ;) Byłem tam wczoraj, ale żywej duszy nie widziałem ok. 18:00 :) Dzisiaj pobiegałem sobie po swojej bliższej okolicy :)

Do zobaczenia (mam nadzieję) jutro na BBLu.
Obrazek
Awatar użytkownika
Bzium
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Xenonik...czesterek...czy Wy podobnie jak je chcecie dążyć do IDEAŁU????

wzruszyłem się oglądając ten klip...
Boze dlaczego ja nie żyłem w tamtych czasach.... :(

http://www.youtube.com/watch?v=E5gNYVia ... re=related
Bzium - Forever!!!

Fuerte25
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: 35.40

Nieprzeczytany post

xenon1981 pisze:Ehhh :) Hannah ;) możesz jechać po Xenonie ile wlezie :) Nie ruszają go takie akcje :) Byłaś bardzo łagodna :)
Co do uczenia... w przypadku Komentarzy to Ja myślę raczej że Xenon i Bzium to Inne szkoły zmierzające w jednym Kierunku :) On jest Uniwersytecki Ja Politechniczny :) Wiadomo Najlepsze chłopaki są na Politechnice :)

CO do rywalizacji z Moim Mistrzem ? :) hmm Moim niedoścignionym Mistrzem jest Jeden Doliniarz zwany Paweł J. i to na rywalizację z Nim czekam... Bziumik? ehhh cienki bolek :-) Uważne śledzenie forum skutkuje wiedzą iż z Bziumikiem powalczymy w kategorii 50+ jeśli On Da radę :)(choc jka patrze na moja kontuzje to zastanawiam sie czy Ja dam radę :) )

Piotrek musi trenować... bo moje uda i łydy ciągle są smukłe i napięte jak łuk triumfalny :)
Dostałem wczoraj diagnoze konieczna rehabilitacja w zakresie masaży i KinesioTaping bo jak to zostalo Mi przekazane przez specjalistę Mam problem z Taśmami otaczającymi moje Mięśniaki z przyczepami tych taśm... więc jeszcze kilka tygodni... styczeń z głowy. w Lutym mam nadzieje powrot do treningow

I prosze przestańcie się atakowac na forum... Poznajcie sie najpierw a potem możecie się atakować. Tak jak Ja z Bziumem :) sie znamy i wiem ze jak nazwę go ....... to on w domu uderzy glowa o sciane i odpisze ze jestem .....x2
A teraz ide się treningowo posilić obiadem u rodziców :) dobrze jest mieszkać 1.5 km od rodzinnego gniazdka... czasem :)
zgadzam sie :bleble: najlepsze chlopaki na politechnice, wytanczylam sie dzieki nim na sylwestrze za wszystkie czasy :hej:

Szkoda, ze jutro zajecia mam...pobiegalabym z wami :bleble:
Madalein
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

Jeśli marzysz o tym białym wdzianku to mogę coś wyczarować z teatru, a jeśli masz na myśli prezentację podobnej choreografii to też zapraszamy do np GTM, tu spotkasz się z dużą tolerancją, a może nawet uznaniem :taktak: szalonego środowiska artystycznego :bleble:
"Najważniejsze zdają się wiara i chęć osiągnięcia celu. Bez tego nie ma szans na wielkie sukcesy" Haile Gebrselassie
Montana
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

No Bziumo :nienie: ....fajny klip :)
Coś mi się wydaje, że chyba chciałbyś tak jak Boney M wystąpić jutro przed Nami odsłaniając swoje drugie "Ja" ;))
Może być interesująco :bleble: ... frekwencja biegaczy/biegaczek na pewno wzrośnie :taktak:
Tylko tak dalej z tym PR ;)
O której zbiórka???

A co miałeś namyśli "Łyżwy o 25???? jak najbardziej wchodzą w grę...jeśli chodzi o mnie!!!
Po nich np...jakiś wspólny obiad w Mc Donalds???
pychota:)"
I ten Mc Donald?? Najpierw spalamy potem nadrabiamy kalorie? :ojoj:

Xsenik...w kontekście Twojego -"I prosze przestańcie się atakowac na forum... Poznajcie sie najpierw a potem możecie się atakować. Tak jak Ja z Bziumem :)"... to wyjaśniam, że tu nikt się nie atakuje :) Wszyscy się znamy i jesteśmy tak jak Piotrek to ujął "Jedną Rodziną Biegową" A skoro razem lepiliśmy wspólnego bałwana to jesteśmy prawie jak Rodzinka.pl ;))

Fajnie, że kilka osób podzieliło się dzisiejszym bieganiem.... na 3 stawach też biegałam w zeszła zimę.. fajne miejsce. Lubię to miejsce, nie tylko na bieganie.
Ja rano nie biegałam... niestety :((.. ale poszłam pobiegać o zmroku... pierwszy raz o tej porze i było nastrojowo :lalala:
Nasz blok usytuowany jest obok parku i Zamku Sieleckiego.. wieczorem wszystko jest podświetlone, a dzisiejsza deszczowa pogoda dodała uroku :)))
Zapraszam w Nasze okolice :)
Awatar użytkownika
wolfi
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

dadziap pisze: ps. Chłopaki do zobaczenia w Gliwicach. Będzie ktoś przebierał?

"NIECH BĘDZIE KOLOROWO, WESOŁO i ROCK N ROLLOWO - 8 stycznia w Gliwicach :) :) :)"
Zawodnicy, którzy wystartują w I GLIWICKIM BIEGU ORKIESTROWYM w przebraniu (nie sportowym) zostaną nagrodzeni książkami!
Interesujące. Ciekawe czy te książki są tego warte :)

Montana, Piotrek a biegacie też w Parku Tysiąclecia?
Awatar użytkownika
Bzium
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Madalein pisze:wzruszyłem się oglądając ten klip...

Jeśli marzysz o tym białym wdzianku to mogę coś wyczarować z teatru, a jeśli masz na myśli prezentację podobnej choreografii to też zapraszamy do np GTM, tu spotkasz się z dużą tolerancją, a może nawet uznaniem :taktak: szalonego środowiska artystycznego :bleble:
hej Megiii

Kurcze to mnie zaskoczyłaś...gdyż z chęcią bym wskoczył w takie wdzianko...bo z choreografią to nie mam kłopotów...choc może bym coś pod szlifował:0

Czekam na cynk co z wdziankiem...Będzie BOSKOOOO
Bzium - Forever!!!

Montana
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Wolfi... ja nie biegałam w Parku Tysiąclecia.. a znasz ten teren dobrze. Mieszkasz w okolicy?
Nie wiem jak Piotrek, bo on to prawie wszędzie biega ;)

A Ty wybierasz się do Gliwic? Szkoda, że to taki kawałek od S-c.
Będzie na pewno fajnie, szczególnie, że impreza karnawałowa ;))
I książki można zdobyć :jatylko:
Masz już przebranie? W kogo się wcielisz? W Gladiatora ;)?

Pozdrawiam
Awatar użytkownika
Bzium
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Montana pisze:No Bziumo :nienie: ....fajny klip :)
Coś mi się wydaje, że chyba chciałbyś tak jak Boney M wystąpić jutro przed Nami odsłaniając swoje drugie "Ja" ;))
Może być interesująco :bleble: ... frekwencja biegaczy/biegaczek na pewno wzrośnie :taktak:
Wypraszam sobie!!!
to jest moje PIERWSZE JA :D

Mnie niestety w gliwicach nie bedzie gdyż w niedziele gram w lidze siatkówki w Radzionkowie:)
Bzium - Forever!!!

turek75_31
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

Bzium pisze:Xenonik...czesterek...czy Wy podobnie jak je chcecie dążyć do IDEAŁU????

http://www.youtube.com/watch?v=E5gNYVia ... re=related
Vitam

Klip bardzo fajny.
Ile ja dałbym za taką fryzurę.

Pozdrawiam
Piotr
dadziap
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 00:57:34
Życiówka w maratonie: 04:54:07

Nieprzeczytany post

Wolfi
myślę, że można by się przebrać i bez marchewki w postaci książki....może być po prostu fajnie.
Ja jakoś mam ochotę podejść dp tego biegu z jajem, mimo że cel szczytny (a może właśnie dlatego) :P

daga
Obrazek
xenon1981
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Montano-Jak się znamy jak się nie znamy :-)
Bziumik- bydlęce myśli masz :) z calego teledysku pamiętasz tylko ponętne usta czarnej kobiety i "ughhhhh mhmhm ughhh...." stąd twoja miłość do klipu :-) a Wy wszyscy ze niby ta fryzura ten makijaż to wdzianko :)

Dziadziap-Kraina Xenona to 3stawy owszem ale również WPKiW

Bziumik- no ja rozumiem pociąg do teledysku :) ale żeby żyć w tych czasach? Moze i Lepsi ludzie dookoła :) ale jakie nuuudy :) bez internetu ? Nie miałbym pracy :)

A tak poza bieganiem polecam Wam także inne sporty :) też fajna muza :) Coś co Xenoniki lubią najbardziej.
http://www.youtube.com/watch?v=owgnQz_1 ... r_embedded

A tu mam coś o czym marzy Bziumik :) Wiem że to juz przegięcie pały ale Face in Hole to ostatnio taka fajna spelniająca marzenia stronka :)
Bziumik marzy o wystepach artystycznych :) to proszę :) Czy wam to kogoś nie przypomina ? patrzcie co znalazłem na necie :)
http://www.chibimachine.com/detail.php? ... lbvuby.jpg
Ostatnio zmieniony 07 sty 2012, 00:55 przez xenon1981, łącznie zmieniany 3 razy.
ODPOWIEDZ