Moja waga z lidla twoerdzi, ze mam 14% tfuszczu

Wysłane z mojego SM-A510F .
Moderator: infernal
Sekcja zwłok![]()
Najprecyzyjniejsza metoda pomiarowa. Problem polega na tym, że wynik raczej będzie dla nas nieistotny.
Spokojna głowa, wszystko pod kontroląRolli pisze:Tomek, trenuj normalnie dalej. Zmeczenie jest teraz plauowane. Odezwe sie, jak bede mial znowu internet. Niestety tu, w Tirolu na 2600 mpm nie ma internetu...
Dzisiaj 25km i 1400m do gory i 1400m na dol... Nogi wchodza do ...
b@rto, współpraca z Rollim bardzo dużo mi daje. Śmiem twierdzić, że dzięki niej zamieniam się z truchtacza w biegacza. Aż strach pomyśleć co by było gdyby prowadził mnie na żywo a nie przez netab@rto pisze:Zazdroszczę Ci Skoor tego właśnie, że przyszedł trener i powiedział "trenuj dalej, zmęczenie jest zaplanowane". Dokładnie tego brakuje gdy samemu realizuje się jakiś tam plan treningowy - czujesz się zmęczony i wydaje się, że trzeba odpocząć. Nie realizujesz np. dwóch ważnych akcentów i kiszka.
Tak z ciekawości jaki masz wagowy cel?Skoor pisze:Na treningu wypracowałem sobie stratę kalorii i mogłem zjeść kolacjeZajebista sałatka z selera konserwowego, kukurydzy, filetu z kurczaka, jajka, sera żółtego i ananasa okraszona majonezem. Jak policzyłem ile toto ma kalorii to się okazało, że mogę zjeść 300g
Dla uspokojenia dodam, że głodny nie chodzę... Chodzę nienajedzony