Cześć jestem z Łodzi.
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Siemka ,tez jestem z lodzi -Teofilow swoje poczatki z bieganiem mam zamiar zaczac na wiosne ,gdy juz bedzie troche cieplej i zeby sie teraz nie rozchorowac,oczywiscie na poczatku zaczne od małych dystansow , aby sie za szybko nie zniechecic zakwasami :D Pozdrawiam wszystkich ktorzy dbaja o swoje zdrowie nie tylko biegajac ale uprawiajac rozne sporty:) Trzymam kciuki za wytrwałosc
-
- Rozgrzewający Się
Witajcie, Maraton jeszcze daleko przede mną ). Na razie biegam na 20 min. 3x w tygodniu. Dopiero zaczynam. Może znajdzie się ktoś, kto zechce się przyłączyć na jeden dzień w tygodniu? Biegam na Bałutach, a planuję też w okolicach Parku Poniatowskiego i na Zdrowiu.
Pozdrowienia,
Magda
Pozdrowienia,
Magda
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 55min
Hej, hej biegacze z ziemi Łódzkiej, słyszeliście o maratonie w naszej pięknej, szarej mieścinie? 05.06.2011 do tego dnia może ktoś zdąży się przygotować? A może ktoś się wybiera na półmaraton do Pabianic w niedziele najbliższą?
Pozdrawiam
Pozdrawiam
- kubako83
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Parę osób z forum wybiera się i tu i tu
Kuba -----> [url=http://www.kuba-pichci.pl]jesteś głodny? zjedz coś![/url] | [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php?t=15372]mój blog[/url] | [url=http://bieganie.pl/forum/posting.php?mode=reply&f=28&t=15605]skomentuj[/url]
- sobek
- Wyga
- Życiówka na 10k: 37:11
- Życiówka w maratonie: 2:55:41
- Kontakt:
16 kwietnia w Lesie Łagiewnickim rusza Puchar Maratonu - szczegóły na www.biegampolodzi.pl oraz www.maratonwarszawski.com.pl .
Serdecznie zapraszam do udziału.
Serdecznie zapraszam do udziału.
Serwis biegampolodzi.pl
Elektroniczny pomiar czasu - inessport.pl
Odlotowy bieg po lotnisku w Łodzi: www.LCJRun.pl
Elektroniczny pomiar czasu - inessport.pl
Odlotowy bieg po lotnisku w Łodzi: www.LCJRun.pl
-
- Rozgrzewający Się
Witam wszystkich. Obecnie biegam rekraacyjnie i dla zrzucenia zbednych kilogramow ;] W tej chwili robie okolo 6km spokojnym tempem. Biegam na Retkini w okolicach lotniska. Ladne tereny, drozki polne, nawet stawy sa ;o Biegam po poludniu/wieczorami. Staram sie przygotwac do biegu na 10km ktory odbedzie sie u nas na poczatku czerwca. Jakby ktos chcial dolaczyc to zapraszam. gg 8063067 lub priv.
pozdro Jacek
pozdro Jacek
-
- Zaprawiony W Bojach
no i co madrala znalezłes sobie partnera treningowego co biega dam gdzie ciJackuss pisze:Witam wszystkich. Obecnie biegam rekraacyjnie i dla zrzucenia zbednych kilogramow ;] W tej chwili robie okolo 6km spokojnym tempem. Biegam na Retkini w okolicach lotniska. Ladne tereny, drozki polne, nawet stawy sa ;o Biegam po poludniu/wieczorami. Staram sie przygotwac do biegu na 10km ktory odbedzie sie u nas na poczatku czerwca. Jakby ktos chcial dolaczyc to zapraszam. gg 8063067 lub priv.
pozdro Jacek
Tompoz
Tompoz
-
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: 46.01
- Życiówka w maratonie: 4:04:02
Witam
Mam 20 lat, od niedawna zacząłem swoją karierę z bieganiem. Biegam głównie w parku Mickiewicza lub jak kto woli Julianowskim. Zazwyczaj chwilę czasu na odwiedzenie leśnych dróżek znajduję głównie w godzinach 18-21. Więc jeśli ktoś byłby zainteresowany przyłączeniem się to jak najbardziej Zapraszam
Mam 20 lat, od niedawna zacząłem swoją karierę z bieganiem. Biegam głównie w parku Mickiewicza lub jak kto woli Julianowskim. Zazwyczaj chwilę czasu na odwiedzenie leśnych dróżek znajduję głównie w godzinach 18-21. Więc jeśli ktoś byłby zainteresowany przyłączeniem się to jak najbardziej Zapraszam
Ostatnio zmieniony 07 lis 2016, 18:57 przez kregiel, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: 48 min
Czy bieg ktoś w okolicach: Olechowa, Widzewa Wschodu, Starego Widzewa lub Dąbrowy. jeśli tak to napisz do mnie a może potrenujemy wspólnie.
-
- Zaprawiony W Bojach
szukam kogoś do wspólnego biegania
Zgierz, Łódź
Bałuty Arturówek itd. itd.
moje wytrenownaie to aktylanie 6.30-7.00 min/km pora dnia i tygodnia obojętna
gg 3997862
email tompoz@poczta.onet.pl
Tompoz
Zgierz, Łódź
Bałuty Arturówek itd. itd.
moje wytrenownaie to aktylanie 6.30-7.00 min/km pora dnia i tygodnia obojętna
gg 3997862
email tompoz@poczta.onet.pl
Tompoz
Tompoz
-
- Dyskutant
Cześć, co prawda z Łodzi nie pochodzę, ale tu (też) biegam, więc mam może trochę głupie pytanie. Jutro rano chciałabym pobiegać w Arturówku, ale nigdy wcześniej tam nie byłam. Są jakieś lepsze/gorsze trasy, i czy dałabym radę się zgubić?
Pewnie tak szybko nikt nie odpowie, ale spróbować zawsze można...
Pewnie tak szybko nikt nie odpowie, ale spróbować zawsze można...
-
- Rozgrzewający Się
O też bym sobie chętnie w Arturówku pobiegała, ale z Teofilowa to mi się nie chce taki kawał... Zwłaszcza, ze truchtam sobie dopiero po te 30 minut 4xtyg. Jak ktoś też jest początkującym biegaczem/biegaczką z Teofilowa jak ja to zapraszam do wspólnego biegania.