Park Skaryszewski Biega
- Ojla
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: 3:43:37
- Kontakt:
Czy w takim razie mam zacząć nowy wątek od zapowiedzi biegania z Mistrzem Polski?
Jola
Jola
Pozdrawiam, Jola
- romek
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka w maratonie: brak
No - problem jest taki, ze moze go jednak nie byc - choc staralem sie stanac na glowie, zeby byc supermilym. Widzisz Jolu, gdybys Ty zadzwonila, to bylby na 100% .
Jestem przekonany, ze jednak wczesniej czy pozniej sie pojawi, wiec tworz nowy watek i bij piane
Jestem przekonany, ze jednak wczesniej czy pozniej sie pojawi, wiec tworz nowy watek i bij piane
- Ojla
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Czemu od razu pianę? Czy są propozycje odnośnie nazwy nowego wątku? A co z transportem J.M.? Jeszcze przez chwilę może poużywajmy tego wątku technicznie. Czy podałeś J.M. swój numer telefonu?
Jola
Jola
Pozdrawiam, Jola
- romek
- Zaprawiony W Bojach
To bylo przeciez zartobliwie. Moze PSB z MM, PSB po mistrzowsku, PSB (czasem z Mistrzem Polski).
O telefon moj nie prosil, a nie chcialem sie narzucac. Umowilismy sie na razie, ze postara sie byc w srode, w polowie lipca mu sie przypomne - czyli ja zadzwonie do niego.
O telefon moj nie prosil, a nie chcialem sie narzucac. Umowilismy sie na razie, ze postara sie byc w srode, w polowie lipca mu sie przypomne - czyli ja zadzwonie do niego.
- romek
- Zaprawiony W Bojach
Powiedzialem, ze transport mozemy zapewnic ...hehehehe (ja mam max rower, ale dzieki ze mamy Jolę, Adama i Rafala:)). Mam nadzieje, ze zle nie zrozumialem, ale wywnioskowalem, ze ma jakis transport. W kazdym razie przy nastepnej okazji wyjasnie tę kwestię jeszcze raz.
- Ojla
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
No dobra, to w poniedziałek zapuszczę nowy wątek. Może jeszcze przez sobotę i niedzielę coś nowego wypłynie. Oczywiście będąc na SBBP i Pucharze MW głoś wszem i wobec.
Jola
Jola
Pozdrawiam, Jola
- Ojla
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
A jednak byłeś na SBBP.
Ogłaszam zatem zamknięcie tego wątku i przeprowadzkę do nowego. Tytuł: w Parku Skaryszewskim Biegają potencjalni Mistrzowie Polski
Jola
PS. joycat - po urlopie jak się obrobisz zamknij proszę ten wątek. Dzięki
J.P.
Ogłaszam zatem zamknięcie tego wątku i przeprowadzkę do nowego. Tytuł: w Parku Skaryszewskim Biegają potencjalni Mistrzowie Polski
Jola
PS. joycat - po urlopie jak się obrobisz zamknij proszę ten wątek. Dzięki
J.P.
Pozdrawiam, Jola