PŁOCK - ul. Sportowa 3. Sobota 9:30!
-
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Gratuluję wyniku A ja zapraszam na sobotnie zajęcia BBL!!! Spotykamy się już w sobotę o godz 9:30 na Stadionie Miejskim w Płocku Prowadzący zajęcia: Sebastian Kacner
- tzw. zając
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: 43:20
Posłusznie melduję, że jednoosobowa reprezentacja BbL Płock pojawiła się podczas dzisiejszego XXIV Biegu Niepodległości w Warszawie - co więcej "wszyscy" szczęśliwie dobiegliśmy do mety
-
- Rozgrzewający Się
A ja posłusznie melduje, że 3-osobowa grupa żeńska BBL-owiczek wzięła udział w II Biegu Niepodległości w Bielsku Wszystkie również ukończyłyśmy bieg Gratulujemy udziału w XXIV Biegu Niepodległości. My chcemy wystartować w XXV
- tzw. zając
- Dyskutant
Serdecznie pozdrawiam najaktywniejsze biegowo członkinie płockiej grupy i trzymam kciuki, za kolejne, liczne sukcesy A Warszawski Bieg Niepodległości polecam, bo atmosfera przyjemna (nie mylić z Marszem Niepodległości, gdzie atmosfera była chyba napięta). I dobrej jakości koszulki były w tym roku w pakiecie
-
- Wyga
Aktualnie zmuszony jestem do 9.12.2012 przekazać pałeczke Sebkowi.. Co weekend siedze na kursie i sie uczę
a może ma ktoś ochote wyjść w tygodniu polatać?
a może ma ktoś ochote wyjść w tygodniu polatać?
-
- Dyskutant
Do 9.12.2012 roku zajęcia BBL będą musiały się odbywać w innym dniu niż sobota lub niedziela, problemem są ciągłe wyjazdy weekendowe trenerów (kursy dokształcające oraz studia). Proponuję najbliższe zajęcia w piątek o godzinie 9.30? 16.00? 18.00? lub jak wolicie, to sami wybierzcie termin i godzinę spotkania, a na zajęciach ustalimy kolejne spotkania do dnia 9.12.12 z naszej strony (trenerów) przepraszamy za wyżej wymieniony problem i czekamy na wasze propozycje
Wstępnie kolejne zajęcia odbędą się w piątek o godzinie 9:30 na Stadionie Miejskim w Płocku.
PS. Jestem do Waszej dyspozycji od Poniedziałku do Piątku
Wstępnie kolejne zajęcia odbędą się w piątek o godzinie 9:30 na Stadionie Miejskim w Płocku.
PS. Jestem do Waszej dyspozycji od Poniedziałku do Piątku
-
- Wyga
usprawiedliwienie
ostatnio w soboty jestem zarobiony i z tego powodu moja absencja na zajęciach. nie jest to lenistwo! dodam jeszcze, że ciężko mi będzie w listopadowe soboty wspólnie pobiegać.
nie mniej jednak propozycja Łukasza i Sebastiana, spodobała mi się. postaram się dostosować do każdego dnia tygodnia, oby to było nie wcześniej niż o 17.
co reszta zespołu na to?
ostatnio w soboty jestem zarobiony i z tego powodu moja absencja na zajęciach. nie jest to lenistwo! dodam jeszcze, że ciężko mi będzie w listopadowe soboty wspólnie pobiegać.
nie mniej jednak propozycja Łukasza i Sebastiana, spodobała mi się. postaram się dostosować do każdego dnia tygodnia, oby to było nie wcześniej niż o 17.
co reszta zespołu na to?
-
- Dyskutant
Wstępnie kolejne zajęcia odbędą się w piątek o godzinie 17:00? na Stadionie Miejskim w Płocku.
Czekam na kolejne propozycje
Czekam na kolejne propozycje
- tzw. zając
- Dyskutant
o, i to ma sens - termin piątkowy (17:00) jest dla mnie dużo wygodniejszy od sobotniego.
-
- Wyga
Powinienem sie obrobic i wyrobic
-
- Wyga
Pierwsze koty za ploty. Polubilismy bieganie wieczorowa pora:-)
-
- Wyga
Biegam Bo Lubię w Płocku szykuje KONKURS z NAGODAMI..
Już niedlugo więcej INFORMACJI..
Już niedlugo więcej INFORMACJI..
- tzw. zając
- Dyskutant
Dobry konkurs jest dobry - czekam na więcej szczegółów
a tymczasem Trener Seba miał chyba pisać o kolejnym terminie spotkania? Że zdaje się w tym tygodniu jest spotkanie w środę o 17:00 ?
a tymczasem Trener Seba miał chyba pisać o kolejnym terminie spotkania? Że zdaje się w tym tygodniu jest spotkanie w środę o 17:00 ?
-
- Wyga
dobry konkurs nie jest zły proszę o więcej szczegółów...
odnośnie utrudnień i ograniczeń terminowo-czasowych, Sebastian miał na forum podpinać terminy. w piątek ustaliliśmy, że najbliższe wspólne bieganie odbędzie się w środę o 17.00 w stałym miejscu. aczkolwiek padła propozycja aby odwiedzić Łukasza na zarządzanym przez niego orliku
odnośnie utrudnień i ograniczeń terminowo-czasowych, Sebastian miał na forum podpinać terminy. w piątek ustaliliśmy, że najbliższe wspólne bieganie odbędzie się w środę o 17.00 w stałym miejscu. aczkolwiek padła propozycja aby odwiedzić Łukasza na zarządzanym przez niego orliku