Teksty przechodniów podczas biegu
- dont_ask
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 1:01:00
- Życiówka w maratonie: brak
Ja kiedyś w niedzielny poranek napatoczyłam się w lesie na 2 panów wyrzucających śmieci z ciężarówki.
Udałam, że robię im zdjęcie telefonem (niestety była to mp3).
A potem spierd...am ile sił w nogach. Panowie mnie gonili z dużym zaangażowaniem i mówili o mnie rzeczy, których tutaj nie powtórzę.
Ale jak to mówią kobieta z zadartą kiecką biegnie szybciej niż facet ze spuszczonymi portkami. I jakoś zbiegłam.
Panów więcej nie widziałam, mam nadzieję, że zaniechali procederu (ale pewnie poszukali innego lasu)
A potem spierd...am ile sił w nogach. Panowie mnie gonili z dużym zaangażowaniem i mówili o mnie rzeczy, których tutaj nie powtórzę.
Ale jak to mówią kobieta z zadartą kiecką biegnie szybciej niż facet ze spuszczonymi portkami. I jakoś zbiegłam.
Panów więcej nie widziałam, mam nadzieję, że zaniechali procederu (ale pewnie poszukali innego lasu)
- Bawareczka
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 59'47''
piekniedont_ask pisze:Ja kiedyś w niedzielny poranek napatoczyłam się w lesie na 2 panów wyrzucających śmieci z ciężarówki.
- robbur
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 44:44
Czyli trening się przydał.dont_ask pisze:I jakoś zbiegłam
- mszary
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
to jest niestety smutne...dont_ask pisze:Ja kiedyś w niedzielny poranek napatoczyłam się w lesie na 2 panów wyrzucających śmieci z ciężarówki.
Ja kiedyś widziałem jak babka (niezła laska notabene i fajny samochód) z auta wyrzucała dwa worki. Zadzwoniłem na policję - przyjechali i wygrzebali... kopertę z jej adresem.
Potem spotkałem tego policjanta - pojechali do niej i babeczka dostała 5 tysięcy grzywny hahahahaha
No śmieci już chyba przy drodze nie wyrzuca
- wolf1971
- Zaprawiony W Bojach
Pieski, psiaki, pieseczki.....
Na mojej trasie biegowej jest posesja, której pilnuje piękny owczarek niemiecki. Ogromny, długa sierść i wygląda na groźnego . Zawsze biegnie ze mną kawałek wzdłuż ogrodzenia, trochę poszczekuje i znika gdzieś nagle.... aby za chwilę pojawić się za bramą .... z ogromną gumową kurą w pysku i przyjacielsko machając włochatym ogonem, zachęca do zabawy
I tak jest za każdym razem jak biegnę
Na mojej trasie biegowej jest posesja, której pilnuje piękny owczarek niemiecki. Ogromny, długa sierść i wygląda na groźnego . Zawsze biegnie ze mną kawałek wzdłuż ogrodzenia, trochę poszczekuje i znika gdzieś nagle.... aby za chwilę pojawić się za bramą .... z ogromną gumową kurą w pysku i przyjacielsko machając włochatym ogonem, zachęca do zabawy
I tak jest za każdym razem jak biegnę
- Bawareczka
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 59'47''
moze mysli, ze wygladasz na wyglodzonego i chce sie podzielic mieskiem
- bartorz
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: kiepska
Ja kiedy kończyłem trening biegiem po Krupówkach (Zakopane) i byłem już na maksa wycieńczony po 90 minutach wybiegania na dystansie kilkuset metrów dostałem od trzech różnych osób oscypki Jakaś góralka, która dała mi jednego z nich spytała się, czy ktoś mnie goniBawareczka pisze:moze mysli, ze wygladasz na wyglodzonego i chce sie podzielic mieskiem
Ze względu na wysokie temperatury (Katalonia- niedaleko Barcelony), oraz ostatnio nocny tryb życia, biegam często w nocy.
Niedaleko domu jest duży "park technologiczny"- wielkie fabryki, laboratoria itp.
Przebiegam około 1 w nocy drogą wzdłuż jednej z tych fabryk (płot około 500m długości), i w połowie ktoś mi świeci latarką po twarzy, krzyczy żebym się zatrzymał.
Ochroniarz po drugiej stronie płotu. Z racji że biegłem drogą publiczną, i nie robiłem nic złego, nie miałem zamiaru się zatrzymać.
Krzycząc żebym się zatrzymał, biegł za mną jakieś 100m ciągnięty przez psa na smyczy, po czym wymamrotał "joder", i zasapany zatrzymał się pod płotem
Niedaleko domu jest duży "park technologiczny"- wielkie fabryki, laboratoria itp.
Przebiegam około 1 w nocy drogą wzdłuż jednej z tych fabryk (płot około 500m długości), i w połowie ktoś mi świeci latarką po twarzy, krzyczy żebym się zatrzymał.
Ochroniarz po drugiej stronie płotu. Z racji że biegłem drogą publiczną, i nie robiłem nic złego, nie miałem zamiaru się zatrzymać.
Krzycząc żebym się zatrzymał, biegł za mną jakieś 100m ciągnięty przez psa na smyczy, po czym wymamrotał "joder", i zasapany zatrzymał się pod płotem
- Gife
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 34:04
- Życiówka w maratonie: 2:42:10
- Kontakt:
W zeszłą sobotę sobie biegam interwały, wyprzedzam dziadzia na rowerku, a ten pod nosem "ooooo, szlag"
Na mecie, jak do mnie dojechał to poprosił o nazwisko bo myślał, żem zawodowiec
Na mecie, jak do mnie dojechał to poprosił o nazwisko bo myślał, żem zawodowiec
Early Hardcore 4 Life!
Lech Poznań Fanatic
PB: 5000m - 16'27" (nieof.); 10 km - 34'04"; 21,097 km - 1h15'55" 42,195 km - 2h42'10"
Komentarze,Blog
Garmin Connect
Lech Poznań Fanatic
PB: 5000m - 16'27" (nieof.); 10 km - 34'04"; 21,097 km - 1h15'55" 42,195 km - 2h42'10"
Komentarze,Blog
Garmin Connect
- Raul7
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: Trójka z przodu :P
- Życiówka w maratonie: Trójka z przodu...
w wolnym tłumaczeniu z tego co pamiętam : 'pieprzyć to'mszary pisze:no i? co wymamrotał?JonatanK pisze:po czym wymamrotał "joder",
ale moge sie mylić
- robbur
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 44:44
Czy za tekst można uznać coś w rodzaju "yy-yy-yy", a do przechodniów zaliczyć parkę żwawo podskakującą w pozycji poziomej w samochodzie? Jeżeli nie, to ten wpis znajduje się w niewłaściwym dziale.
Tak, w wolnym tłumaczeniu tak (zależy od miejsca, czasami jest uznawane za bardziej wulgarne).Raul7 pisze: w wolnym tłumaczeniu z tego co pamiętam : 'pieprzyć to'
ale moge sie mylić
à propos historii robbur'a
Przebiegam często, biegając w nocy, przez dzielnicę pubów i dyskotek.
Też zdarzyło mi się przerwać pewnej parce ich igraszki, jednakże nic nie mówili.
-
- Wyga
Wracając z treningu...
Jadą 2 dziewczynki na rolkach i jedna mówi do drugiej... "Wiesz co mi dzisiaj Kuba zrobił? Przyłożył mi z placka, a ja sobie oddałam i też przyłożyłam mu z placka"... "Ale ci się siniak zrobił z tej szczepionki, mogą ci wejść [przez tego siniaka] bakterie".
Jadą 2 dziewczynki na rolkach i jedna mówi do drugiej... "Wiesz co mi dzisiaj Kuba zrobił? Przyłożył mi z placka, a ja sobie oddałam i też przyłożyłam mu z placka"... "Ale ci się siniak zrobił z tej szczepionki, mogą ci wejść [przez tego siniaka] bakterie".
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 32'41''
Gościu stojący obok polnej drogi z gałązką:
"a jak Ci przyłożę z tej gałązki to byś szybciej biegł? "
"a jak Ci przyłożę z tej gałązki to byś szybciej biegł? "
Do poprawienia:
5k - 15'36'' 2012 / 10k - 32'41'' 2015 / 15k - 50'37'' 2012 / Półmaraton - 1h12'53'' 2015
I co się tak cieszycie życiem i tak wszyscy umrzemy...
5k - 15'36'' 2012 / 10k - 32'41'' 2015 / 15k - 50'37'' 2012 / Półmaraton - 1h12'53'' 2015
I co się tak cieszycie życiem i tak wszyscy umrzemy...