ZACZYNAM ....z niczym;)
Moderator: beata
- cava
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
wybuliłam dziś stówkę za wizytę. Podobno kontrola za 70 zļ, ale czy napewno to napiszę jak dugi raz pójdę i zabulę 70 a nie 100.
No ale im wierzę chociaż, bo oni pracują ze sportowcami na codzień.
Zwykłym ortopedom nie wierzę w ogóle.
No ale im wierzę chociaż, bo oni pracują ze sportowcami na codzień.
Zwykłym ortopedom nie wierzę w ogóle.
- Wilma
- Zaprawiony W Bojach
Tak, też gęsią podejrzewam tylko u mnie ani dwa tygodnie ani cały miesiąc bezruchu nie pomogły... I mnie kolano nie puchnie. Niestety u mnie nie ma ich oddziału ale mam jakąś inną poleconą klinikę. Tylko u nich się raczej nie zaczyna od rehabilitanta...
o
- cava
- Zaprawiony W Bojach
franklina pisze:Edzia do listopada prosze sie wyrehabilitowac i zlikwidować GĘŚ![]()
Kobieto! Jakie zlikwidować gęś? Bruździsz mi w planach na w końcu: "dorobieniesię".

Bo!
Zakładamy z Wilmą spółkę

W końcu może będę bogata raz w życiu.

A serio, matko jakie te ćwiczenia są nudne, to nie da się opisać. A są tak "dynamiczne" że mąż ma polewkę i pyta czy jeszcze ćwiczę czy już zasnęłam. I że może jeszcze żebym brwią ruszała, to może też coś wyćwiczę. :/
ZERO współczucia po prostu.
Macie przekichane dziewczyny.

Będę tu bite 2 tygodnie stękać, aż znów mi pozwolą biegać.

-
- Zaprawiony W Bojach
mozesz sledzić i komentowac relacje z TdFcava pisze:Macie przekichane dziewczyny.
Będę tu bite 2 tygodnie stękać, aż znów mi pozwolą biegać.

PS. tez sledzę, choć niestety tylko skróty. a panowie Jaroński i Wyrzykowski są moimi idolami od kilku lat. I b. żaluje, że w tym roku TdP nie zahaczy o Warszawę.
- cava
- Zaprawiony W Bojach
Ma_tika pisze: mozesz sledzić i komentowac relacje z TdF
PS. tez sledzę, choć niestety tylko skróty. a panowie Jaroński i Wyrzykowski są moimi idolami od kilku lat. I b. żałuje, że w tym roku TdP nie zahaczy o Warszawę.
jakoś w tym roku upadłam na duchu, widząc co się dzieje na TdF.
Poprzednią czasówkę drużynową przejechali szybciej niż kiedykolwiek. No ale niby była krótsza.
Na etapie sobotnim "Hrum" leciał szybciej niż Armstrong lecący te trasy nafaszerowany EPO po dziurki w nosie...
Wczoraj znów "Hrum" wykręcił czas jakby był mega czasowcem...
Ponoć Tur jedzie czysty.
Ale ja jakoś już patrzeć na to nie mogę. Na moje to jadą na jakimś atomowym koksie nowej generacji i tyle. :/
Pytanie tylko, kto od kogo kupuje

I pytanie za 100 punktów- kiedy to dadzą rade wykryć i znów zrobić dym, za lat 10 czy 15? :/
No "konduktorek" jedzie chyba czysty, bo jakoś go na czele nie widać. :/ Go złapali to się boi. :/
-
- Zaprawiony W Bojach
No widzisz, od pewnego czasu (a dokładnie od przeczytania "Wyścigu tajemnic") zbieram się, aby porownać wyniki z czasów Armstronga z aktualnymi, kiedy to tour jest podobno czysty
Tylko wydaje mi się to nieco katorżniczą pracą. Na bieżąco aż tak bardzo nie śledzę i nie mam tego w głowie, ale faktem jest, że niezależnie od wyników na trasie bardzo mnie ciekawi co się dzieje poza i kiedy coś gruchnie. W Giro chyba jednego złapali? Przynajmniej do tej pory.
No nic, czekam na Mt. Ventoux i Alpe d'Huez, bo tu porownanie powinno być bardziej wiarygodne.

No nic, czekam na Mt. Ventoux i Alpe d'Huez, bo tu porownanie powinno być bardziej wiarygodne.
-
- Zaprawiony W Bojach
franklina spokojnie, nie jesteś sama:-)
Ma_tika na Biegu Szlak Trafi będę rano. Zabieramy się całą rodziną. Boję się podbiegów, ale mam nadzieję na fajną biegową zabawę.
Doroteczka gdzie się podziewasz? Jak tam Twój bieg górski?
Ma_tika na Biegu Szlak Trafi będę rano. Zabieramy się całą rodziną. Boję się podbiegów, ale mam nadzieję na fajną biegową zabawę.
Doroteczka gdzie się podziewasz? Jak tam Twój bieg górski?
- franklina
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka w maratonie: planowana na 2015 r!
Słuchajcie:na jutro mam zamiar trzasnąć półmaraton
ale taki SWÓJ -osobisty
dla siebie ,w swoim mozolnym tempie...
Zalozenie jest takie ze ma być pogoda.W deszczu nie biegne
Medalu nie daja wiec nie bede sie fatygowac
TRZYMAJCIE KCIUKI
!!!!!!!!!!11PLISSSSSSSSS
malego sprzedałam babci bo mam zamiar ruszyć o 6ej,mały ruch jest,nie goraco...i do 9ej musze sie wyrobic bo babcia taki limit dała
No i chce na te buty zasłuzyć
troche sie boje ,ale ciul,...10 zł biore na kryzyzsowa chwile,najwyzej wróce autobusem

Zalozenie jest takie ze ma być pogoda.W deszczu nie biegne

TRZYMAJCIE KCIUKI

malego sprzedałam babci bo mam zamiar ruszyć o 6ej,mały ruch jest,nie goraco...i do 9ej musze sie wyrobic bo babcia taki limit dała

No i chce na te buty zasłuzyć

troche sie boje ,ale ciul,...10 zł biore na kryzyzsowa chwile,najwyzej wróce autobusem

-
- Zaprawiony W Bojach
Ania, czyli jedziecie w sobotę rano, tak? o ktorej ruszacie z W-wy? ja się ciągle waham, bo niby bym pojechała w sobotę, ale trochę się boję czy zdążę albo że będę padnięta po porannej podroży. eee, podbiegów w ogóle się nie boję, bo akurat do tego biegu podchodzę na dużym luzieania102 pisze:Ma_tika na Biegu Szlak Trafi będę rano. Zabieramy się całą rodziną. Boję się podbiegów, ale mam nadzieję na fajną biegową zabawę.

- franklina
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka w maratonie: planowana na 2015 r!
http://www.youtube.com/watch?v=vfnyJwi1AL4
Dacie rade dziewuszki
a macie zamiar sie spyknąć jakoś??
FOTA obowiazkowa!!!!

Dacie rade dziewuszki

a macie zamiar sie spyknąć jakoś??
FOTA obowiazkowa!!!!