park julianowski lodz
- Herbix
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
A pasuje Ci 10:30 - trochę mi dojazd zajmie, a jeszcze mam kilka spraw rano do załatwienia.
GG: 977722
- Herbix
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
SUPER! Mam nadzieję, zę pogoda dopisze
- Herbix
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Hmmm "Niezły wyścig" ja z maneater1 umawiałem się na 8km w tempie jakies 6 min /km hehehe.... na tym etapie na wiecej nie moge sobie pozwolic ... sorki, co najwyżej zrobicie 2 kółka wokół nas :D
- Herbix
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
HeHe ... okiej
- skakanka1
- Dyskutant
- Kontakt:
Szanowni Państwo,
Zwracam się do wszystkich z gorącą prośbą. Ponieważ jestem współautorem tego tematu, zapisałem się jako adresat wszystkich pojawiających się tu wpisów. Niestety dla mnie, temat dotyczący Parku julianowskiego rozwija się ogromnie (a ja dostaje przez to mnóstwo spamu). Jestem za granicą i strasznie zapycha mi to skrzynkę.
Ludzie przenieście się do tematu Łódź, który dla Was założyłem. To przecież żaden problem - a pozbawicie mnie prawdziwego kłopotu
Zwracam się do wszystkich z gorącą prośbą. Ponieważ jestem współautorem tego tematu, zapisałem się jako adresat wszystkich pojawiających się tu wpisów. Niestety dla mnie, temat dotyczący Parku julianowskiego rozwija się ogromnie (a ja dostaje przez to mnóstwo spamu). Jestem za granicą i strasznie zapycha mi to skrzynkę.
Ludzie przenieście się do tematu Łódź, który dla Was założyłem. To przecież żaden problem - a pozbawicie mnie prawdziwego kłopotu
Sa trzy rodzaje ludzi: Ci co umieja liczyc i Ci co nie umieja !