U mnie stabilnie.
Jedynie odkryłem ze jak wrzucamy treningi do kalendarza w gc i kalendarz do fenixa to coś jest skrzaczone w treningach, etapy są jakby coś dołożone, coś źle zapętlone przy powtorzeniach... - Zgłoszone..
Gdy zrobię trening i wrzucę go bezpośrednio do treningów to działa ok.
oo jakie ożywienie, znaczy jednak jest tak, jak to kolega blas pisał:
blas pisze:Sugeruję nie gdybać tylko skupić się na faktach.
Jak dla mnie F2 jest jedynym tak dobrym zegarkiem na rynku. Nie widzę drugiego z takimi cechami.
Dzis na rowerku Etrex20 (glonas+gps+egnos) 56.1km, Fenix2 56.0km (odleglosc z gps a nie czujnika). Trasa lesno-drogowa (takie tam zadupia okolo Sierakowa).
etrex.jpg
fenix.jpg
Zero zwiech czy freezow (nie licze tego ze przy temperaturze 1C przelaczanie miedz ekranami bylo troche wolne :P ) Uzywalem map itp.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
If you going to face a real challenge it has to be a real challenge. You can't accomplish anything, without the possibility of failure.
Na sofcie 4.0 jest już rzeczywiście dużo lepiej. Chociaż z rysowaniem śladu bywa różnie. W ostatni wtorek i czwartek wszystko mi pięknie wyrysował, dzisiaj (sobota) znowu lekkie zygzaczki, chociaż już bez takich szaleństw jak na początku. W ogóle wydaje mi się, iż dokładnością śladu (pokrycie z ulicami itp) nie ma się co zbytnio zrażać. Ważne, żeby dystans był ok.
Nie ma co bo czasami mapy tez sa nie tam gdzie powinny ;P Albo jakis offset sie robi. Na bieżąco obserwuje ludzi z 910xt, 310xt, 610 i 620stkami. Wcale lepiej nie rysują. Nawet slawna 910xt ma czasami takie dni ze ludzie jeżdżą po rzece ;P
If you going to face a real challenge it has to be a real challenge. You can't accomplish anything, without the possibility of failure.
Swoją drogą wczoraj połówka w Krakowie - i jak pstryknąłem start przebiegając przez bramkę, tak przez pierwsze 4 km kilometry idealnie pokrywały się z oznaczeniem trasy - alert dostawałem praktycznie na napisie. Potem gdzieś mi uciekło ze 100m - ale znowu równo trzymał dystans. Tempo chwilowe niestety trochę z czapy, natomiast track - przyzwoity (trochę gonił na boki w "kanionach" typu Grodzka) - porównując z 910xt znajomych bez tragedii.
Wycinek z recenzji:
"Do wykorzystania jest jeszcze przycisk DOWN. Funkcja ta jest do skonfigurowania w Menu i możemy dzięki niej w szybki sposób wybrać następujące funkcje:
Mark Point
MOB Latarka
Stoper"
O co chodzi z tą latarką?
Michu pisze:Czy pojawiła się gdzieś informacja kiedy trzecia generacja fenixa będzie miała premierę?