WszystkieNazwyZajete, spoko, po prostu tak awaryjnie rzuciłem, bo nigdy nie wiadomo, czy ktoś nie ogarniający tematu chociaż z grubsza nie postanowi jeść low carb przez pozostanie przy 500g węgli dziennie, a dołożeniu tłuszczu

.
sturmkatze, po jakimś czasie naturalnego jedzenia bez polepszaczy smak mi się na tyle zmienił, że śmietana w kawie smakuje zbyt wyraźnie

. Smakuje to właśnie jak śmietana z niewielkim dodatkiem kawy, dla mnie niespecjalny smak.
W ogóle to jak zmienia się smak po wyeliminowaniu glutaminianu, większości soli i wyraźnego smaku cukru jest niesamowite. Dla normalnie jedzącego człowieka moje jedzenie jest kompletnie nieprzyprawione, z kolei dla mnie bardzo często jedzenie zrobione przez kogoś kto je dużo przetworzonego jest zupełnie przesolone, zupa jest za słona i te sprawy

. Nie mówiąc o tym jak ktoś wsypie jakąś gównianą przyprawę typu warzywko na glutaminianie - smak jest wręcz obrzydliwy dla mnie, po prostu jedzie chemią.
The faster you are, the slower life goes by.