Jakieś nudne to nasze kobiece forum :)

Dziewczyny - to nasze miejsce.

Moderator: beata

Awatar użytkownika
Asiula
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 45:37
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Witam...

Temat majtkowy widzę, podziwiam Panie biegające w takich szortach ;)
Ja długo "dorastałam" do obcisłych legginsów biegowych... wiec to takich wynalazków chyba nigdy nie dorosnę ;)
Endo

10km: Życiowa Dycha - Krynica 7.09.2013 45:37
21km: Półmaraton Silesia 12.05.2013 1:47:35
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
Księżna
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

Asiula pisze: Temat majtkowy widzę, podziwiam Panie biegające w takich szortach ;)
Ej, no weeeeeź - nie, nie, nie - tych Pań się nie podziwia. Tym Paniom albo się zazdrości, albo się je krytykuje. :bum:
Gife pisze:A co! my majtek nie nosimy? :hahaha:
Do biegania przecież nie...

Ghy, wracając do tematu prześwitów w legginsach z bawełny... to ja ostatnio wybierałam się na szuranie w biegowych-lajkrowych-legg... i jakoś tak nieopatrznie kręciłam się po domu, że nagle zjawiłam się zadem przed lustrem... Hłehłehłe.... jednak-ale biegowe-lajkrowe-legg prześwitują :bum:
Awatar użytkownika
Asiula
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Księżna pisze:
Asiula pisze: Temat majtkowy widzę, podziwiam Panie biegające w takich szortach ;)
Ej, no weeeeeź - nie, nie, nie - tych Pań się nie podziwia. Tym Paniom albo się zazdrości, albo się je krytykuje. :bum:
Hehe... ok, będę o tym pamiętać. Muszę tylko się zastanowić czy zazdroscic czy krytykować :hej:

Księżna pisze: Ghy, wracając do tematu prześwitów w legginsach z bawełny... to ja ostatnio wybierałam się na szuranie w biegowych-lajkrowych-legg... i jakoś tak nieopatrznie kręciłam się po domu, że nagle zjawiłam się zadem przed lustrem... Hłehłehłe.... jednak-ale biegowe-lajkrowe-legg prześwitują :bum:
Hmm... moje nie przeswitują... chyba :hejhej:
Endo

Awatar użytkownika
dont_ask
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 1:01:00

Nieprzeczytany post

W temacie prześwitywania
1. http://static.frazpc.pl/board/2005/07/1 ... 332338.jpg
2. pływaczki mają bardzo zgrabne pupy ... to niesprawiedliwe

W kwestii czy zazdrościć, czy krytykować
oczywiście JEDNO i DRUGIE; im większa zazdrość tym większa krytyka :bum:
Ja oczywiście uważam, że to szczyt nieprzyzwoitości w takich skąpych ciuchach biegać!! Biegaczki powinny nosić stroje typu "habit". Zwłaszcza te ładniejsze i młodsze od mua. (czyli właściwie wszystkie) :hahaha:
Awatar użytkownika
Asiula
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

dont_ask pisze: Ja oczywiście uważam, że to szczyt nieprzyzwoitości w takich skąpych ciuchach biegać!! Biegaczki powinny nosić stroje typu "habit". Zwłaszcza te ładniejsze i młodsze od mua. (czyli właściwie wszystkie) :hahaha:

:hej: :hahaha:
Endo

Awatar użytkownika
Gife
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 34:04
Życiówka w maratonie: 2:42:10
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Księżna pisze:zjawiłam się zadem przed lustrem... Hłehłehłe.... jednak-ale biegowe-lajkrowe-legg prześwitują :bum:
Na zdj z BBL nie widać tego więc urojenia :bleble: :bum:
Early Hardcore 4 Life!
Lech Poznań Fanatic
PB: 5000m - 16'27" (nieof.); 10 km - 34'04"; 21,097 km - 1h15'55" 42,195 km - 2h42'10"
Komentarze,Blog
Garmin Connect
joanna1012
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 58:30

Nieprzeczytany post

185 postów o gaciach!!
wow!!!
i ja oczywiście też jestem z tych, które uważają bieganie w gaciospodenkach za szczyt nieodpowiedniego stroju !
jak można pokazywać takie zgrabne pośladki i smukłe uda w masowym biegu gdzie wiadomo że facetów dużo i grzeszne mysli im po głowach od razu chodzą a żony w domu z ciepłym posiłkiem czekają ... za gaciospodenki proponuję dyskwalifikację !
no chyba że jest celulitis i nadwaga wtedy gaciospodenki jak najbardziej dozwolone!
Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Księżna pisze:Ghy, wracając do tematu prześwitów w legginsach z bawełny... to ja ostatnio wybierałam się na szuranie w biegowych-lajkrowych-legg... i jakoś tak nieopatrznie kręciłam się po domu, że nagle zjawiłam się zadem przed lustrem... Hłehłehłe.... jednak-ale biegowe-lajkrowe-legg prześwitują :bum:
Dlatego moje gacie do biegania są czarne :taktak:
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]

[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
Awatar użytkownika
Księżna
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Gife pisze:
Księżna pisze:zjawiłam się zadem przed lustrem... Hłehłehłe.... jednak-ale biegowe-lajkrowe-legg prześwitują :bum:
Na zdj z BBL nie widać tego więc urojenia :bleble: :bum:
Zabiłeś mnie! Aaaa!
:hahaha:

kachita, moje też... a mimo to zdziwiłam się prześwitem... pewnie byłoby mniej prześwitu, gdybym pod legg nałożyła majciory... a tak - cóż - zad. :hej:
dont_ask pisze:W kwestii czy zazdrościć, czy krytykować
oczywiście JEDNO i DRUGIE; im większa zazdrość tym większa krytyka :bum:
Oł jea!
:bum:
LadyE
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

haha ja tez dla pewnosci ubieram czarne ;)

ale zem bym sie wstydu najadla :ojoj:

co do kostiumow plywackich, to nie wiem jak u Was ale u mnie jednym z wazniejszych testow jest sprawdzenie czy po zmoczeniu material zaczyna przeswitywac ;)
Awatar użytkownika
Gife
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 34:04
Życiówka w maratonie: 2:42:10
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Czasami mam wrażenie, że wstydzicie się swojej naturalności :hahaha:
To tak, jak ja bym musiał sprawdzać, czy mi wacka dobrze widać, gdy biegne :hahaha: Przecież wszyscy wiedzą, co mamy i że to nie zniknie, zwłaszcza z obcisłych strojów :bum:
Early Hardcore 4 Life!
Lech Poznań Fanatic
PB: 5000m - 16'27" (nieof.); 10 km - 34'04"; 21,097 km - 1h15'55" 42,195 km - 2h42'10"
Komentarze,Blog
Garmin Connect
Awatar użytkownika
klosiu
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 43:40

Nieprzeczytany post

Otóż to. Swego czasu znane było zdjęcie kolarskiej reprezentacji Polski z wackami prześwitującymi przez białe spodenki :hejhej: . Miliony na nich patrzyły, nie wstydzili się, a Wy co? :hahaha:
The faster you are, the slower life goes by.
Awatar użytkownika
zu.zu
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Co by Klosiu nie pozostał goło(słowny):

Obrazek

:bum:

::

@Lady - taaa...kiedyś na kolonie kupiłam sobie nowy jednoczęściowy kostium kąpielowy w bardzo dyskretnym kolorze. Pierwszy dzień na koloniach, pierwsza kąpiel w morzu i...gdyby nie życzliwa koleżanka z ręcznikiem zażywałabym tej kąpieli do dziś. :hahaha:
Od tamtej pory zawsze sprawdzam zaraz po kupnie transparentność materiału. Tak samo z sukienkami i w ogóle ciuchami, jeśli zakładam je gdzieś, gdzie ktoś będzie walił mocno pro lampą błyskową aparatu. :taktak:
joanna1012
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 58:30

Nieprzeczytany post

klosiu pisze:Otóż to. Swego czasu znane było zdjęcie kolarskiej reprezentacji Polski z wackami prześwitującymi przez białe spodenki . Miliony na nich patrzyły, nie wstydzili się, a Wy co?
:hahaha:
tam nic nie prześwituje tylko opina :) po za tym faceci jakoś tak chyba bardziej skłonni są do prezentacji swoich walorów :)

a te prześwity to może ze zbyt małego roziaru legginsów :sss: materiał się naciąga i prześwituje :bum:
(oo może się jakaś awanturka wywoła)
Awatar użytkownika
Księżna
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

joanna1012 pisze: te prześwity to może ze zbyt małego roziaru legginsów :sss: materiał się naciąga i prześwituje
Nooo... po kruchym lodzie stąpasz moja droga... po kruchym :bum:

Ale tak - wszak prześwit był widoczny, gdy żem się schyliła do wiązania butów... wówczas oko łypnęło w stojące za mną lustro... a naciągnięte na wypiętym zadzie legg zrobiły się prześwitujące :hej:
ODPOWIEDZ