SBBP
- Leszek Gwiazdowski
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Grubcio, Pit - no to lecimy ?!
Pozdrawiam
Leszek
Pozdrawiam
Leszek
[url=http://www.sbbp.pl][b]SBBP.PL[/b][/url]
- Pebe
- Wyga
Jako że jest to moja pierwsza wiadomość na tym forum, witam całe SBBP i innych forumowiczów.
Ponieważ Lasek Bielański jest moim podstawowym miejscem do biegania, mam pytanie czy mógłbym z wami pobiegać w sobotę. Obecnie należę do typowych zdrowotniaków, biegam 25-35 km tygodniowo, a celem biegania jest przede wzystkim pozbycie się zbędnych kilogramów.
Pozdrawiam
Ponieważ Lasek Bielański jest moim podstawowym miejscem do biegania, mam pytanie czy mógłbym z wami pobiegać w sobotę. Obecnie należę do typowych zdrowotniaków, biegam 25-35 km tygodniowo, a celem biegania jest przede wzystkim pozbycie się zbędnych kilogramów.
Pozdrawiam
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
No, Pebe.
Widzę, ze przygotowałeś sie do zabrania głosu - od razu nawet na klasyfikacji biegaczy się oparłes - barrdzo dobrze .
Oczywiście zapraszamy, 8:00 zbiórka (napisałem przedtem że 8:00 start ale niektórzy się trochę spóźniają i zazwyczaj kilka minut PO startujemy).
Widzę, ze przygotowałeś sie do zabrania głosu - od razu nawet na klasyfikacji biegaczy się oparłes - barrdzo dobrze .
Oczywiście zapraszamy, 8:00 zbiórka (napisałem przedtem że 8:00 start ale niektórzy się trochę spóźniają i zazwyczaj kilka minut PO startujemy).
- Kociemba
- Zaprawiony W Bojach
Już dobrze po północy a ja dopiero dopadłem komputera, a więc rozpoczynam nowy dzień na forum SBBP.
Cały się rumienię po przeczytaniu waszych pochwał. Wielkie dzięki !
Wygląda na to, że dla mnie będzie to cały tydzień bez biegania. Wracam z pracy tak późno, że mażę tylko o łóżku. Szkoda, wygląda na to, że jutro na Moczydło też się nie wyrobię. Leszek, powodzenia i trzymaj się Mariusza ! Pebe, witaj w rodzinie Wolnych (czyt. niczym nieskrępowanych) Biegaczy.
Idę spać - pobiegam sobie troszkę przez sen.
Fredzio - 23:24, tyz piknie.
Cały się rumienię po przeczytaniu waszych pochwał. Wielkie dzięki !
Wygląda na to, że dla mnie będzie to cały tydzień bez biegania. Wracam z pracy tak późno, że mażę tylko o łóżku. Szkoda, wygląda na to, że jutro na Moczydło też się nie wyrobię. Leszek, powodzenia i trzymaj się Mariusza ! Pebe, witaj w rodzinie Wolnych (czyt. niczym nieskrępowanych) Biegaczy.
Idę spać - pobiegam sobie troszkę przez sen.
Fredzio - 23:24, tyz piknie.
- Deck
- Ekspert/Fizjologia
mnie w sobote nie bedzie. Razem z Pitem, Pawlem (moim kolega kiedys Nikosem), Krzyskiem i Majka jedziemy na goscinne tourne do Krakowa by slawic imie SBBP i dziarskiej grupki biegaczy w-wskich pod wodza dzielnej i niepokonanej Joycat, biegajacej pod wybitnym sztandarem naszego genialnego grafika Kociemby.
Proponuje na nasza czesc potrojne hip hip hura
Proponuje na nasza czesc potrojne hip hip hura
-
- Zaprawiony W Bojach
Zarumieni³am siêQuote: from Deck on 7:41 am on May 8, 2003
... pod wodza dzielnej i niepokonanej Joycat ...
Z poprzednich postów wynika, ¿e panowie bierzecie udzia³ w kampinoskiej setce 24 maja. O godz. 9:00 pocz±tek imprezy. Rozumiem, ¿e musicie siê do tego jako¶ przygotowaæ i bieganie przed samym startem nie jest wskazane, g³ównie ze wzglêdów czasowych. Czy w zwi±zku z tym SBBP 24 maja, po raz pierwszy w historii, nie odbêdzie siê?
-
- Zaprawiony W Bojach
Aha, ale gapa ze mnie!!
Deck, Pit - przecie¿ Wy jedziecie na maraton krakowski!
Trzymam oba kciuki mocno zaci¶niête - POWODZENIA ch³opaki!!
Dajcie znaæ SMSem, jak Wam posz³o.
(Edited by joycat at 8:11 am on May 8, 2003)
Deck, Pit - przecie¿ Wy jedziecie na maraton krakowski!
Trzymam oba kciuki mocno zaci¶niête - POWODZENIA ch³opaki!!
Dajcie znaæ SMSem, jak Wam posz³o.
(Edited by joycat at 8:11 am on May 8, 2003)
- Deck
- Ekspert/Fizjologia
Joycat, dzieki za mile slowo.
Co do 24maja to ja zdecydowanie postaram sie byc na SBBP. Lekka przebiezka przed GP MW w Skaryszewskim sie przeciez przyda.
Co do 24maja to ja zdecydowanie postaram sie byc na SBBP. Lekka przebiezka przed GP MW w Skaryszewskim sie przeciez przyda.
- Pit
- Zaprawiony W Bojach
Hej znów jestem w pracy więc i na forum (bardziej tu niz tam)
Jeśli mam wybierać kolor koszulki tylko miedzy białym a czarnym to chyba jednak czarny, choc trzeba by najpierw zobaczyc rysunek w negatywie. Ale osobiście kazdy kolor inny niz te dwa bym wolał.
Rowerek 24 to ja chętnie no i najlepiej to bym zrobił setke a może bez gonienia jakos na maksa ze wzgledu na niedzielne zawody. A teraz sobie pomysłałem, ze z dojazdem to mi wyjdzie ze 150 km. No cóż jeszcze pomyslę ale wystartować chcę.
Nastrój mam przed Krakowem duzo lepszy niz przed Dębnem. Ciekawe czy jak jestem pesymistycznie nastawiony to wychodzą mi najlepiej efekty?
Pomyślcie czy w piatek 16 maja nie moglibyśmy się gdzieś wieczorem może umówić. Może te zaległe rowery?
Jeśli mam wybierać kolor koszulki tylko miedzy białym a czarnym to chyba jednak czarny, choc trzeba by najpierw zobaczyc rysunek w negatywie. Ale osobiście kazdy kolor inny niz te dwa bym wolał.
Rowerek 24 to ja chętnie no i najlepiej to bym zrobił setke a może bez gonienia jakos na maksa ze wzgledu na niedzielne zawody. A teraz sobie pomysłałem, ze z dojazdem to mi wyjdzie ze 150 km. No cóż jeszcze pomyslę ale wystartować chcę.
Nastrój mam przed Krakowem duzo lepszy niz przed Dębnem. Ciekawe czy jak jestem pesymistycznie nastawiony to wychodzą mi najlepiej efekty?
Pomyślcie czy w piatek 16 maja nie moglibyśmy się gdzieś wieczorem może umówić. Może te zaległe rowery?
biec goniąc marzenia
- Leszek Gwiazdowski
- Zaprawiony W Bojach
Pit, Deck - powodzenia w Krakowie - czas rozmienić 3 godziny.
Joycat - SBBP 24 maja 2003 powinno się odbyć - na przykład bieg z Bielan przez Młociny do Kampinosu na Polanę w Opaleniu gdzie pewnie koło 13-tej zakończy się Rowerow Kampinoska Setna.
Proponuję abyśmy tam zrobili sobie majówkę powiedzmy do 16-tej.
Pozdrawiam
Leszek
Joycat - SBBP 24 maja 2003 powinno się odbyć - na przykład bieg z Bielan przez Młociny do Kampinosu na Polanę w Opaleniu gdzie pewnie koło 13-tej zakończy się Rowerow Kampinoska Setna.
Proponuję abyśmy tam zrobili sobie majówkę powiedzmy do 16-tej.
Pozdrawiam
Leszek
-
- Zaprawiony W Bojach
Grubcio, bez przesady, nie rezygnuj!
Tak kontrolnie pytam tylko. Ale mogliby¶my - co by tradycji sta³o siê zado¶æ - przebiec siê z pi±tkê, a potem odprowadzimy Was na AWF, na miejsce startu.
Ja niestety nie mogê - nawet gdybym chcia³a - wzi±æ udzia³u w kampinoskiej setce, bo 24.05 wyje¿d¿am na trzy dni. Tak wiêc nie bêdzie mnie równie¿ 25.05 w Skaryszewskim.
Tak kontrolnie pytam tylko. Ale mogliby¶my - co by tradycji sta³o siê zado¶æ - przebiec siê z pi±tkê, a potem odprowadzimy Was na AWF, na miejsce startu.
Ja niestety nie mogê - nawet gdybym chcia³a - wzi±æ udzia³u w kampinoskiej setce, bo 24.05 wyje¿d¿am na trzy dni. Tak wiêc nie bêdzie mnie równie¿ 25.05 w Skaryszewskim.
- Leszek Gwiazdowski
- Zaprawiony W Bojach
Jeszcze jedno.
Wczoraj wydelegowałem się rowerowo z małżonką na wizytację Grupy Skaryszewsko-Gocławskiej.
Stwierdzam: Oni nie tylko piszą posty, ale naprawdę biegają.
Leszek
Wczoraj wydelegowałem się rowerowo z małżonką na wizytację Grupy Skaryszewsko-Gocławskiej.
Stwierdzam: Oni nie tylko piszą posty, ale naprawdę biegają.
Leszek