SBBP
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
No ju¿ mówi³am we wtorek, ¿e nie mogê o 18:00, bo mam Christmas Party. Leszek te¿ nie mo¿e, z tego samego powodu. Ale umówili¶my siê wstêpnie na 20-20:30, wcze¶niej nie damy rady.
- dargch
- Zaprawiony W Bojach
dzisiaj?Quote: from joycat on 9:21 am on Dec. 18, 2003
Ale umówiliśmy się wstępnie na 20-20:30, wcześniej nie damy rady.
[i]poranne biegi nikomu nie zaszkodziły[/i]
- dargch
- Zaprawiony W Bojach
dajcie znać jak termin startu będzie już blank pewnyQuote: from joycat on 9:30 am on Dec. 18, 2003
No dzisiaj, dzisiaj
[i]poranne biegi nikomu nie zaszkodziły[/i]
- caryca
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
WOW! jakie ladne zdjecia!! ze sniegiem bardzo ladnie. Musze chyba moja garderobe przejzec
- PawelP
- Wyga
- Kontakt:
ok dzisiaj 20:30. bede.
[b][url=http://www.sbbp.pl]SBBP.PL[/url] /Impossible is nothing/ [url=http://www.allegro.pl/my_page.php?uid=136471]Allegro[/url]
[b]gg:1322
[b]gg:1322
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Już sobota za pasem !!
-
- Zaprawiony W Bojach
Opowiem, jak by³o wczoraj, bo to bardzo ciekawe
Leszek i ja mieli¶my w naszych firmach Christmas Party. No wiêc umówili¶my siê na bieganie po £osiowych na godz. 20:30. Gdy by³am ju¿ na tej imprezie, to okaza³o siê, ¿e mogê mieæ ma³y problem z punktualnym wyj¶ciem z knajpy, zaczê³am wiêc Leszkowi marudziæ smsowo, ¿e jest problem i tak dalej, a Leszek mi na to odpowiedzia³: prze³ó¿my na 21:00, ja siê ju¿ nastawi³em i bêdê biega³.
Có¿ by³o robiæ, wstyd okazaæ siê miêczakiem, wiêc z pewnym ¿alem rezygnujê z kolejnego piero¿ka i kolejnej szklaneczki grzanego miodu, zamawiam taksówkê i w te pêdy wracam (poganiaj±c taksówkarza) ze Starego Miasta na Bemowo, ¿eby zd±¿yæ na bieganie.
Wpadam jak burza do domu, b³yskawicznie przebieram siê, jadê. Docieram na WAT o 20:50, Leszka jeszcze nie ma, ale widzê samochód Dargcha, który by³ z nami umówiony na 20:30. Kurcze, szkoda, ¿e ju¿ pobieg³ - my¶lê. Przyje¿d¿a Leszek o 21., zaczynamy po chwili bieg, jaki¶ starszy pan mówi do nas, ¿e tam ju¿ takich dwóch biega po lesie z lampkami. Grzecznie dziêkujemy i mówimy, ¿e to pewnie nasi koledzy, którzy wyruszyli wcze¶niej.
No i biegniemy, gadamy. Nagle po oko³o 4 km biegu widzimy dwa ¶wiec±ce punkty zbli¿aj±ce siê do nas z przeciwka! Kompletnie nie widaæ, kto to-co to, widaæ tylko te ¶wiat³a. Zaczyna siê wo³anie: "Hop, hop!!! Halo!! Has³o!", po chwili spotykamy siê na ¶cie¿ce. Okazuje siê, ¿e te ¶wiec±ce punkty to czo³ówki Dargcha i Marsjana, którzy tkniêci jakim¶ przeczuciem tym razem pobiegli dooko³a £osiowych w przeciwnym kierunku! I dziêki temu spotkali¶my siê w samym ¶rodku ciemnego lasu
Dalej pobiegli¶my ju¿ we czwórkê, bo Dargch i Marsjan postanowili zawróciæ i biec z nami.
O godzinie 22. robili¶my jeszcze przebie¿ki na pogr±¿onym w ciemno¶ciach stadionie WAT.
Bardzo fajnie by³o
Zaczêli¶my planowaæ, ¿e latem te¿ urz±dzimy kilka takich nocnych biegów po lesie.
Leszek i ja mieli¶my w naszych firmach Christmas Party. No wiêc umówili¶my siê na bieganie po £osiowych na godz. 20:30. Gdy by³am ju¿ na tej imprezie, to okaza³o siê, ¿e mogê mieæ ma³y problem z punktualnym wyj¶ciem z knajpy, zaczê³am wiêc Leszkowi marudziæ smsowo, ¿e jest problem i tak dalej, a Leszek mi na to odpowiedzia³: prze³ó¿my na 21:00, ja siê ju¿ nastawi³em i bêdê biega³.
Có¿ by³o robiæ, wstyd okazaæ siê miêczakiem, wiêc z pewnym ¿alem rezygnujê z kolejnego piero¿ka i kolejnej szklaneczki grzanego miodu, zamawiam taksówkê i w te pêdy wracam (poganiaj±c taksówkarza) ze Starego Miasta na Bemowo, ¿eby zd±¿yæ na bieganie.
Wpadam jak burza do domu, b³yskawicznie przebieram siê, jadê. Docieram na WAT o 20:50, Leszka jeszcze nie ma, ale widzê samochód Dargcha, który by³ z nami umówiony na 20:30. Kurcze, szkoda, ¿e ju¿ pobieg³ - my¶lê. Przyje¿d¿a Leszek o 21., zaczynamy po chwili bieg, jaki¶ starszy pan mówi do nas, ¿e tam ju¿ takich dwóch biega po lesie z lampkami. Grzecznie dziêkujemy i mówimy, ¿e to pewnie nasi koledzy, którzy wyruszyli wcze¶niej.
No i biegniemy, gadamy. Nagle po oko³o 4 km biegu widzimy dwa ¶wiec±ce punkty zbli¿aj±ce siê do nas z przeciwka! Kompletnie nie widaæ, kto to-co to, widaæ tylko te ¶wiat³a. Zaczyna siê wo³anie: "Hop, hop!!! Halo!! Has³o!", po chwili spotykamy siê na ¶cie¿ce. Okazuje siê, ¿e te ¶wiec±ce punkty to czo³ówki Dargcha i Marsjana, którzy tkniêci jakim¶ przeczuciem tym razem pobiegli dooko³a £osiowych w przeciwnym kierunku! I dziêki temu spotkali¶my siê w samym ¶rodku ciemnego lasu
Dalej pobiegli¶my ju¿ we czwórkê, bo Dargch i Marsjan postanowili zawróciæ i biec z nami.
O godzinie 22. robili¶my jeszcze przebie¿ki na pogr±¿onym w ciemno¶ciach stadionie WAT.
Bardzo fajnie by³o
Zaczêli¶my planowaæ, ¿e latem te¿ urz±dzimy kilka takich nocnych biegów po lesie.
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
No dobra dobra.
Na jutro nie się wszyscy gotują.
Joycat znowu krossujesz?
Na jutro nie się wszyscy gotują.
Joycat znowu krossujesz?
- active
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Mam nadzieję, że tym razem dotrę. Potrzebuję długiego wybiegania jak powietrza
pozdr
pozdr
[b][url=http://www.actv.prv.pl]www.actv.prv.pl (Jak zacząłem biegać?)[/url][/b]
- piro20
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Ja oczywiście jutro będę, Madach dla odmiany jest chory, ale myślę, że jutro będzie ten dzień, w którym nagle ozdrowieje...
[url=http://www.sbbp.pl][b]SBBP.PL[/b][/url]