Lublin- grupa biegowa

Awatar użytkownika
andre1105
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Pasza pisze:
andre1105 pisze:
CO DO OZNAKOWANIA TRAS TO JEDNA JEST JUŻ OZNAKOWANA (14 KM PO LESIE DĄBROWA)
DRUGA ZAŚ JEST OBMIERZONA (WOKÓŁ ZALEWU) I TYLKO TRZEBA JĄ OZNACZYĆ.
byłem dziś na Dąbrowie (pogoda prześliczna :bleble: ) i tak się rozglądałem za tym oznakowaniem, ale niczego nie znalazłem oprócz tej ścieżki rowerowej. O tej mówisz Andre??

lód dziś ustąpił, ale za to błoto takie że po kostki się człowiek zapada :oczko:

wspólne niedzielne bieganie brzmi bardzo interesująco, tylko akurat na 9 rano w niedzielę mamy z kolegami salę wynajętą żeby w piłeczkę pokopać :ble: ale jak tylko sali nie będzie, zamelduje się na tamie :hej:

marcinek na buty z taką podeszwą to chyba mnie nie stać :bleble:

Pasza jak będziesz z nami na wspólnym bieganiu to zobaczysz gdzie jest to oznakowanie (nawiasem mówiąc trzeba je poprawić bo kolor różowy trochę zanikł). Na wspólnym bieganiu dzisiaj było nas 10 osób i przebiegliśmy tym razem dookoła zalewu 12 km, bez błota prawie. Pozdrawiam i do zobaczenia na wspólnym bieganiu.
New Balance but biegowy
m`arcinek
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Pasza, stać Cię na pewno - od 300zł dobre trailówki, nawet w nb teraz promocja to za 200 można kupić niezłe

kurcze, niestety nie mogłem dzisiaj być z Wami, miałem 8h tańców..
pobiegałbym sobie po błotku, na pewno było super :echech:
Awatar użytkownika
andre1105
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Dzisiaj 21 km ( w tym po Starym Gaju) w deszczu, po lodzie, śniegu, błocie. Mimo trudnych warunków było nieźle.
W niedzielę wspólne bieganie nad Zalewem. Zbiórka przy tamie o godz. 9.30. Zapraszamy wszystkich mających ochotę pobiegać.
Awatar użytkownika
wysek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 32:34
Życiówka w maratonie: 2:43
Kontakt:

Nieprzeczytany post

andre1105 pisze:Dzisiaj 21 km ( w tym po Starym Gaju) w deszczu, po lodzie, śniegu, błocie. Mimo trudnych warunków było nieźle.
W niedzielę wspólne bieganie nad Zalewem. Zbiórka przy tamie o godz. 9.30. Zapraszamy wszystkich mających ochotę pobiegać.
Biegales dzisiaj w lycrze czarno-niebieskiej? Chyba Cie widzialem jak biegles po wiadukcie po filaretow ;) Jesli to Ty to mam jedną rade - biodra w przod :)
Obrazek
Biegacz, bloger, trener biegania
Awatar użytkownika
andre1105
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

wysek pisze:
andre1105 pisze:Dzisiaj 21 km ( w tym po Starym Gaju) w deszczu, po lodzie, śniegu, błocie. Mimo trudnych warunków było nieźle.
Biegales dzisiaj w lycrze czarno-niebieskiej? Chyba Cie widzialem jak biegles po wiadukcie po filaretow ;) Jesli to Ty to mam jedną rade - biodra w przod :)
Po 20 kilometrach zapomina się o biodrach i nie tylko:) Ale na przyszłość będę pamiętał o właściwej sylwetce:)
Awatar użytkownika
wysek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

andre1105 pisze:
wysek pisze:
Po 20 kilometrach zapomina się o biodrach i nie tylko:) Ale na przyszłość będę pamiętał o właściwej sylwetce:)
E tam jak bedziesz pamietal o tym zaczynajac bieg mysle, ze sylwetka bedzie prawidlowa jak bedziesz go konczyl. Z tego sa same korzysci raz, ze zmniejszasz ryzyko kontuzji, a dwa, ze krok jest dluzszy ;) warto popracowac! Pozdrawiam po zawodach ;)
Obrazek
akurat
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

qrnia, aż strach pomyśleć co to będzie jak Andre krok wydłuży :hejhej:

Nie zdążymy przeczytać co ma na plecach napisane :oczko:
>>-------->
Olo Kurczewski

www.maraton.lublin.eu
Awatar użytkownika
andre1105
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

akurat pisze:qrnia, aż strach pomyśleć co to będzie jak Andre krok wydłuży :hejhej:

Nie zdążymy przeczytać co ma na plecach napisane :oczko:
Właśnie nad tym pracuję:)
niedzwiadek
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Kłaniam się nisko starym wyjadaczom i młodym wilkom. Przeczytałem kilkanaście postów i postanowiłem dołączyć. Szkoda, że nie mogę uczestniczyć w Waszych niedzienych biegach, ale taka już u mnie kolejność - najpierw rodzina (żona, 2 małych dzieci i trzecie w drodze), a potem reszta. W konsekwencji biegam w Dąbrowie z czołówką na głowie około 6.00 rano, albo po 22.00 (pociechy jeszcze śpią albo już spią :oczko: )
Moje bieganie stanowi powrót po kilkunastu latach przerwy lub nieregularnego uprawiania tego sportu. Tym razem z uporem walczę z planem treningowym i przeziębieniami. Zatem Wam i sobie życzę powodzenia i do zobaczenia na wybieganiu...
Nie pytaj, czego oczekuje świat.
Pytaj, co ożywia ciebie i zrób to, bo światu potrzeba ludzi żywych.
akurat
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Witam,

Bardzo się cieszę, ze nasza grupa się rozrasta :-)

Tobie niedzwiadek, życzę wytrwałości, bo co tu dużo mówić, pory do biegania masz mało komfortowe ;-)

Sam też próbowałem wprowadzić do swojego rozkładu jazdy bieganie o 6:00, ale zapału starczyło mi do wakacji (czyli na jakieś 3 m-ce). Jak się skończył kierat z wywożeniem towarzystwa do szkoły, to jakoś tak motywacja spadła :-(

Ale może kiedyś mi odbije i wrócę do tego zwyczaju..., ale to nie prędzej niż na wiosnę ;-)
>>-------->
Olo Kurczewski

www.maraton.lublin.eu
Awatar użytkownika
andre1105
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Dzisiaj mimo wietrzenej bardzo pogody na wspólnym bieganiu stawiło się 16 osób. To cieszy:)
akurat
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Zapraszam wszystkich entuzjastów biegania do dołączenia do powstającej grupy biegaczy.

Przy okazji proszę o opinię na temat nazwy dla tej grupy. Swój głos można oddać tu:

http://biegajznami.pl/forum/viewtopic.p ... 656#701656

Spotkać nas można w każdą niedzielę przy tamie na Zalewie o godz.9:30. W pozostałe dni na ścieżkach w różnych częściach naszego miasta.

Miłej zabawy... :oczko:
>>-------->
Olo Kurczewski

www.maraton.lublin.eu
Awatar użytkownika
wysek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Hehe gratuluje widze, ze grupa sie rozrasta! Pozdrawiam po obozowo ;)
Obrazek
Awatar użytkownika
andre1105
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Dzisiaj mimo padającego deszczu 21 km. :)
Awatar użytkownika
andre1105
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Większość biegaczy w ankiecie przeprowadzonej na forum biegajznami wybrała nazwę grupy biegaczy z Lublina "Tamaraton" to można uważać za przyjętą nazwę grupy. Dziękuję 10 biegaczom za dzisiejsze wspólne bieganie. Było super część przebiegła jedno okrążenie dookoła Zalewu a 4 biegaczy dwa kółeczka. Niech żałują Ci, których nie było bo pogoda była super zero wiatru i słoneczko.
ODPOWIEDZ