Realizacja planu z książki Maraton zaawansowany

Komentarze do blogów treningowych, komentujcie w tym dziale w nie w blogach

Moderator: infernal

sebastian899

Nieprzeczytany post

acha bym zapomniał po przeczytaniu ostatniego posta na blogu udałem się do łóżka , o 3 w nocy zjawia się mój ojciec w pokoju i krzyczy Harpagan edytował ostatniego posta ,zerwałem się na równe nogi i odrazu za telefon ,u mnie w domu mistrzu wszyscy Cieczytamy i podziwiamy
New Balance but biegowy
Siedlak1975
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 37:59
Życiówka w maratonie: 2:59:13

Nieprzeczytany post

Harpagan zwalnia, oby nie poniżej 5:00 bo go ukamieniują
Rolli
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 33:40
Życiówka w maratonie: 2:39:05

Nieprzeczytany post

sebastian899 pisze:
harpaganzwola pisze:[Jeszcze podam taką historię. Kilka lat temu pewna osoba zaoferowała mi jakieś gratyfikacje, za to że będzie mnie trenował itp./quote]

Baa taką gwiazdę mieć w swoim teamie to chyba marzenie każdego trenera i wartę każdych pieniędzy

Albo kobieta mi mówiła o tamtym facecie, który u nas truchta, "co on chce udowodnić?" Starsza kobieta a wie co mówi

Współczuję Ci mistrzu że byłeś świadkiem tego deprawującego zdarzenia i że Twoje oczy musiały patrzeć na to przykre zdarzenie , wiem jaki uraz musiało to zostawić w Twojej glowię, wkoncu piszesz o tym niegodziwcu już chyba 10 raz ,ale nie dziwię się na takiego elitarnego zawodnika jak Ty to musiał być straszny widok .Jeśli ten Pan jeszcze raz odważy sie biegać publicznie to pisz , osobiście to załatwie , nie pozwolę aby mojego idola ktoś tak strasznie gorszył , zresztą ja też tego nie ogarniam ,jak nie umie biegać to do lasu , a nie robić pośmiewisko
+1
Nie rozumie tego. Jak oni mogą takie rzeczy przed oczami Pana Harpagana? Przecież ten pan powinien wiedzieć ze ta pani powie to panu Harpaganowi o tym panu w przypadku tamtej pani.
Rolli
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Siedlak1975 pisze:Harpagan zwalnia, oby nie poniżej 5:00 bo go ukamieniują
To jakieś bajki! Ja w to nie wierze.
sebastian899

Nieprzeczytany post

Ja od dzisiaj nie obserwuje żadnych innych blogów po za oczywiście blogiem Pana Harpagana , zresztą czego z innych blogów mógłbym się nauczyć , moje oczy będą już tylko na Ciebie patrzyć mistrzu. Dzisiaj byłem w godzinach rannych u brata i słyszę jak nauczycielka pyta się dzieci kim by chciały zostać jak dorosną i mój chrześniak krzyczy na cały dom Panem Harpaganem , Panem Harpaganem .P
MatiR
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: -
Życiówka w maratonie: -

Nieprzeczytany post

Harpagan jest tylko jeden.
sebastian899

Nieprzeczytany post

MatiR pisze:Za lizanie tyłka panu harpaganowi jedyne co otrzymasz to pogardę.
Mnie nie interesuje co będą myśleć o mnie inni forumowicze , najważniejsze że Pan Harpagan będzie miał pozytywną opinię na mój temat , tylko to się liczy .P
MatiR
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: -
Życiówka w maratonie: -

Nieprzeczytany post

harpaganzwola pisze:
A i jeszcze jedno jak co to szukam osoby z którym mogę trenować, bo cięzko mi znaleźć takich ludzi. A więc ktoś z forum może się załapie.
Seba. Rozważ przeprowadzkę. Może ziści się twoje marzenie !
Siedlak1975
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Chłop rąbie 400m powtórzenia z GPS i patrzy na tempo chwilowe. Tego to nawet taka łamaga jak ja nie robiłem.
Człowieku zegarek potrafi zaraz po starcie złapać nawet 15m laga. Sprawdzałem to wielokrotnie. To jaką masz wiarygodną informację na temat tempa/czasu i dystansu?
kkkrzysiek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Teraz też biegam na zegarek (stryda), bo jestem w takim momencie, że mnie to nie boli. Inna sprawa, że do niedawna leżał śnieg i oznaczenia na odmierzonej trasie były niewidoczne. Myślę, że gdzieś w kwietniu 200/400 będę już starał się biegać dokładniej, czyli pewnie stadion, żeby dodatkowo zminimalizować wpływ terenu i wiatru.
Rolli
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Siedlak1975 pisze:Chłop rąbie 400m powtórzenia z GPS i patrzy na tempo chwilowe. Tego to nawet taka łamaga jak ja nie robiłem.
Człowieku zegarek potrafi zaraz po starcie złapać nawet 15m laga. Sprawdzałem to wielokrotnie. To jaką masz wiarygodną informację na temat tempa/czasu i dystansu?
Sorry. GPS po prostu nie nadąża za Panem Harpaganem. Tego sie nie da zmienić. Prawdopodobnie na stadionie stoper tez nie nadąży. Takie jest życie szybkiego biegacza. Nic nie da sie zrobić.
dziki_rysio_997
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 35:42
Życiówka w maratonie: 2:47:03

Nieprzeczytany post

No Panowie, do roboty! Wspólny trening z Harpaganem to byłoby ukoronowanie kariery biegowej.

Ja się zgłaszam na podawanie ręczników/bidonów jak coś. :bum:
10k: 35:42 | M: 2:47:03
sebastian899

Nieprzeczytany post

MatiR pisze:
harpaganzwola pisze:
A i jeszcze jedno jak co to szukam osoby z którym mogę trenować, bo cięzko mi znaleźć takich ludzi. A więc ktoś z forum może się załapie.
Seba. Rozważ przeprowadzkę. Może ziści się twoje marzenie !
Tak to moje marzenie , ale czuję się niegodny biegać z Panem Harpaganem , nie chciałbym żeby nas mistrz musiał się później wstydzić za mnie , co by ludzie powiedzieli jakbym na 2 dzień robił trening po 5.00 ? Otóż to uderzyło by w renomę Pana Harpagana , ludzie by się śmiali z kim ten Harpagan biega .Nie wiem czy ktokolwiek na tym forum jest godny tego zaszczytu.
sebastian899

Nieprzeczytany post

Siedlak1975 pisze:Chłop rąbie 400m powtórzenia z GPS i patrzy na tempo chwilowe. Tego to nawet taka łamaga jak ja nie robiłem.
Kim jesteś żeby pouczać takiego mistrza ?
Siedlak1975
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

sebastian899 pisze:
Kim jesteś żeby pouczać takiego mistrza ?
Żałosnym, chodnikowym człapaczem :ojoj:
ODPOWIEDZ