Czy biegać w deszcz ?
- Azavid
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Ja rowniez lubie biegac w czasie “spadającej wody z nieba” Leo ma racje, las pieknie wyglada pod czas deszczu oraz i po… Dlatego miejsce mych biegow nazywam The Magic Forest, czyli po prostu magiczny las…
"Po dziś dzień w Niebie
Aniołowie noszą broń okrutną"
Aniołowie noszą broń okrutną"
-
- Stary Wyga
- Kontakt:
Dzisiaj złapał mnie w czasie truchtania deszcz.... ZA-JE-FAJ-NIE!!!!
W ciągu 3 minut - byłam mokra od stóp do głów - ale za to jakiego kopa dostałam do biegu!!!!!!!!!
Nie wykonałam całego programu na dziś - bo zaczęła być regularna burza, ale za to drugie 9 minut biegu zrobiłam w dużo szybszym tempie niż sądziłam, że jestem w ogóle w stanie
Od dzisiaj jestem fanką biegania w deszczu!
PS. A jutro też pójdę biegać! A CO!
W ciągu 3 minut - byłam mokra od stóp do głów - ale za to jakiego kopa dostałam do biegu!!!!!!!!!
Nie wykonałam całego programu na dziś - bo zaczęła być regularna burza, ale za to drugie 9 minut biegu zrobiłam w dużo szybszym tempie niż sądziłam, że jestem w ogóle w stanie
Od dzisiaj jestem fanką biegania w deszczu!
PS. A jutro też pójdę biegać! A CO!
- Fatal@Error
- Zaprawiony W Bojach
3 tygodnie temu pobiegłem w deszcz jak przecinak potem leżałem w łóżku jak umarlak 5 dni i następne 5 nie biegałem :D nie opłaca się, oczywiście mżawka ok ale nie deszcz, kilka razy chwycił mnie pod czas biegu ale obyło się bez przeziębienia :D
Nic nie umiem i nic nie wiem, jestem matoł bity w ciemię...
- Kwiat
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Hehe, widzę tylko niektóre typy biegaczy mogą bez obaw biegać w deszczu Ja mam te szczęście, że póki co biegałem kilka razy w mniejszym, czy większym deszczu i nic poza nieco mokrymi butami mi się nie przytrafiło. Biegać w deszczu jest o tyle fajnie, że łatwiej złapać oddech, aniżeli podczas suchych i gorących dni.
- ssokolow
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 48:35
- Życiówka w maratonie: 4:04:02
Teraz - w lecie nie biegalem w deszczu... ale zeszlej jesieni / zimy- i owszem... kurtka... - deszcz na twarzy... i fajnie bylo - ja tez jestem "PRO" deszczowy...
dzisiaj tak naprawde troche kropilo - ale trudno to nazwac deszczem... tylko wszedzie dookola pola parowaly - bo bylo juz raczej "po" deszczu jak poszedlem biegac;-)
dzisiaj tak naprawde troche kropilo - ale trudno to nazwac deszczem... tylko wszedzie dookola pola parowaly - bo bylo juz raczej "po" deszczu jak poszedlem biegac;-)
- Fatal@Error
- Zaprawiony W Bojach
jak się ma okulary to super jest w deszczu :/
Nic nie umiem i nic nie wiem, jestem matoł bity w ciemię...