Cykliczne bieganie w Szczecinie
- kaktus
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
Najpierw angina, teraz jakies ogolne zasmarkane przeziebienie, w miedzyczasie organizowanie pracy w nowej firmie i nasiadowki do nocy i... dzis wreszcie trening ![uśmiech :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
![uśmiech :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
kaktus
GG: 1251017
- kaktus
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
refere, jakim tempem biegasz?
kaktus
- kaktus
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
No to jakbys szukal towarzystwa od czasu do czasu to jestem do dyspozyjiQuote: from referee on 9:30 am on April 30, 2004
Zależy co danego dnia trenuje. Wybiegania robie w tempie prawie 5min na kilometr. No moze troszeczke wolniej:)
kaktus
- kaktus
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Jesli chodzi i mnie, to odpoczne sobie dzis jeden dzien po wczorajszym biegu transgranicznym i od jutra treningi, bo do 16 maja juz niewiele zostaloQuote: from referee on 6:05 pm on May 2, 2004
KAKTUS, powiedz czy masz jakies trasy i ile biegasz i jak czesto i kiedy?
Moze pobiegamy razem.![]()
Trenuje (szumnie mowiac) startujac na Jasnych Bloniach,a potem na Glebokie i z powrotem.
Bardzo sie ciesze z Twojej propozycji i mam nadzieje ze pozostaje nam tylko kwestia uzgodnienia terminu i... tempa
Pasuje Ci jutro?
kaktus
- Bil
- Dyskutant
Kaktus możesz spokojnie trenować, zgłosiłem Cię wczoraj do biegu. Do zobaczenia na starcie!
Bil
[b]"Jeśli chcesz pobiegać - pobiegnij na milę.
Jeśli chcesz doświadczyć innego życia - wystartuj w maratonie."[/b]
- kaktus
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Czesc.
Postanowilem sie nieco wychylic i podjac probe pobudzenia do zycia Szczecinskiej Grupy Biegowej.
Zglosilem sie do niej jako kandydat jesienia zeszlego roku i kandydatem pozostaje, a jedynym czlonkiem, ktorego spotkalem do tej pory jest Saint. Nigdy nie spotkalem skladu grupy wiekszego niz 1 czlonek + 1 kandydat.
Z moich obserwacji wynika, ze ludzi w Szczecinie biega niemalo. Nie wiem jak to wyglada na tle innych miast ale naprawde latwo spotkac trenujacych na Jasnych Bloniach i w Lasku Arkonskim. Pewnie czesc jest zrzeszona w klubach (slyszalem np. o Maratończyku czy Triathlonie ale brak informacji w sieci (nie potrafie?) ) ale zupelni amatorzy, ktorym grupowe wsparcie zapewne jest najbardziej potrzebne sa zdani raczej na siebie.
Zadaje sobie teraz pytanie ile osob byloby chetnych, zeby w miare regularnie (np w sobote) wspolnie sie spotykac o ustalonej porze i robic wspolny trening? Wiadomo, ze nie kazdy zawsze bedzie mogl ale chodzi o to, zeby bylo wiadomo, ze wlasnie tego dnia o takiej godzinie raczej ktos bedzie. Ja moge sie zobowiazac nawet, ze prawie zawsze bede![uśmiech :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
Mysle ze potem to sie jakos rozkreci. Poczatkujace panie znajda towarzystwo mojej zony, ktora wlasnie rozpoczaela plan 10-tygodniowy![uśmiech :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
Sprobujemy tez z saintem odpalic strone WWW grupy w ladnej szacie graficznej i z jakimis wodotryskami (zyciowki? mailing do czlonkow grupy? etc.) ,galeriami i kalendarzem. Dotychczasowa wersja (www.szgb.org) nie pozwala na zdalne wspoltworzenie strony, a nowa umozliwilaby dopisywanie swojej tresci przez wszystkich zainteresowanych i uprawnionych.
To tyle. Bardzo liczne na Wasze zainteresowanie i mam nadzieje ze skonczy sie to nawet jakim inauguracyjnym piwkiem![uśmiech :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
Grzesiek
Postanowilem sie nieco wychylic i podjac probe pobudzenia do zycia Szczecinskiej Grupy Biegowej.
Zglosilem sie do niej jako kandydat jesienia zeszlego roku i kandydatem pozostaje, a jedynym czlonkiem, ktorego spotkalem do tej pory jest Saint. Nigdy nie spotkalem skladu grupy wiekszego niz 1 czlonek + 1 kandydat.
Z moich obserwacji wynika, ze ludzi w Szczecinie biega niemalo. Nie wiem jak to wyglada na tle innych miast ale naprawde latwo spotkac trenujacych na Jasnych Bloniach i w Lasku Arkonskim. Pewnie czesc jest zrzeszona w klubach (slyszalem np. o Maratończyku czy Triathlonie ale brak informacji w sieci (nie potrafie?) ) ale zupelni amatorzy, ktorym grupowe wsparcie zapewne jest najbardziej potrzebne sa zdani raczej na siebie.
Zadaje sobie teraz pytanie ile osob byloby chetnych, zeby w miare regularnie (np w sobote) wspolnie sie spotykac o ustalonej porze i robic wspolny trening? Wiadomo, ze nie kazdy zawsze bedzie mogl ale chodzi o to, zeby bylo wiadomo, ze wlasnie tego dnia o takiej godzinie raczej ktos bedzie. Ja moge sie zobowiazac nawet, ze prawie zawsze bede
Mysle ze potem to sie jakos rozkreci. Poczatkujace panie znajda towarzystwo mojej zony, ktora wlasnie rozpoczaela plan 10-tygodniowy
Sprobujemy tez z saintem odpalic strone WWW grupy w ladnej szacie graficznej i z jakimis wodotryskami (zyciowki? mailing do czlonkow grupy? etc.) ,galeriami i kalendarzem. Dotychczasowa wersja (www.szgb.org) nie pozwala na zdalne wspoltworzenie strony, a nowa umozliwilaby dopisywanie swojej tresci przez wszystkich zainteresowanych i uprawnionych.
To tyle. Bardzo liczne na Wasze zainteresowanie i mam nadzieje ze skonczy sie to nawet jakim inauguracyjnym piwkiem
Grzesiek
kaktus
- Bil
- Dyskutant
Ja oczywiście w to wchodzę, myślę że namówię też kumpla. Ale zachęcam innych do zgłaszania swej akcesji do tak fajnej inicjatywy. Wszak w kupie siła!!!! ![uśmiech :usmiech:](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
![uśmiech :usmiech:](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
Bil
- kaktus
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Zatem moze umowimy sie na spotkanie?
Mi pasuje praktycznie caly tydzien, wiec czekam na propozycje![uśmiech :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
Mi pasuje praktycznie caly tydzien, wiec czekam na propozycje
kaktus
- referee
- Wyga
Ja jestem też za tym , tyle tylko że lepiej na bieg umawiac sie przez gg , bedzie lepiej dojsc do kompromisu niz przez kilka dni wypisywac na forum kto kiedy moze albo i nie moze
.Razem z KAKTUSEM zaliczylismy 2 biegi i bedą nastepne, zapraszamy wszystkich chetnych. Nie biegamy za szybko wiec jest luz:) Prawdopodobnie nastepny bieg w poniedzialek po poludniu, start kolo fontanny na jasnych błoniach. Moj gg 4270862. Mam nadzieje ze uda sie skompletowac kiedys jakies spore stado biegaczy.![uśmiech :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
KAFAREX TEAM