Zmiany na Forum

...czyli wszystko co nie zmieściło się w innych działach a ma związek z bieganiem lub sportem.
Awatar użytkownika
JarStary
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Przecież puściłem oczko.

Ja tam lajkonik nie jestem. Choć może tak wyglądam :oczko: .

Fredzio i staram się też podczas dyskusji nie obnosić z wiarą, mam nadzieje. Chociaż uważam, że czasem niektórym Forumowiczą przydałoby się podpowiedzieć coś na temat światopoglądu i rzeczy związanych z metafizyką (no z DUCHEM) a nie tylko z ciałem. Nie zawsze da się do rozdzielić, myślę tu przede wszystkim o depresjach, nerwicach i chandrach.

Pozdrawiam spokojny, o przyszłość stronki i forum.
Chwalę Boga każdym przebiegniętym metrem

ZZTOP Skierniewice: każda sobota 13:30 vis-a-vis kasyna!
PKO
Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.
Życiówka na 10k: 36:30
Życiówka w maratonie: 2:57:48

Nieprzeczytany post

Celem wycięcia tych polityczno religijnych tematów jest skoncentrowanie się na merytorycznych aspektach biegania.
Nawet jeśli cos jest Melanż - to skoro jest na bieganie.pl to niech to będzie Melanż biegowy.
Jeśli już jakoś jestem za ta strone odpowiedzialny to nie chciałbym aby w tym Melanżu powstała taka sama sytuacja jak na Biegajznami w "Nie tylko Bieganie".
Awatar użytkownika
Bartosh
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

FREDZIO pisze:nie chciałbym aby w tym Melanżu powstała taka sama sytuacja jak na Biegajznami w "Nie tylko Bieganie".
Predkosci rosna, wiosna idzie, Fredzio dobrze mowi. Byle do marca!
Awatar użytkownika
JarStary
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

FREDZIO pisze:Celem wycięcia tych polityczno religijnych tematów jest skoncentrowanie się na merytorycznych aspektach biegania.
Nawet jeśli cos jest Melanż - to skoro jest na bieganie.pl to niech to będzie Melanż biegowy.
Jeśli już jakoś jestem za ta strone odpowiedzialny to nie chciałbym aby w tym Melanżu powstała taka sama sytuacja jak na Biegajznami w "Nie tylko Bieganie".

Albo tak szybko wycinasz, albo ja nie zauważyłem tematów politycznych i religijnych. Nie wiem co się działo na innych forach bo ich nie oglądam.
Oczywiście, że rejestrując się tutaj akceptowałem to forum jako biegowe i o tym tu się dyskutuje - to oczywiste. Ale może mi się coś wyrwać za co ze góry przepraszam. Choć mam nadzieje, że do tej pory nie byłem zbyt natarczywy z swoim światopoglądem? :niewiem:

Pozdrawiam zmotywowany do pilnowania swoich postów (myślę o wiadomościach, a nie o poście co się niedawno zaczął :hahaha: )

Awatar użytkownika
JarStary
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Fredzio - masz rację przejrzałem te fora - no kompletnie się gubię.

No maże ja mało inteligentny jestem - co tam byleby inteligencja w nogach została :oczko:

Trochę ludu tam pisze to prawda, i trochę nicków jakby znajomych :hej:

Pozdrawiam życząc owocnej pracy

tomasz

Nieprzeczytany post

A co powiecie na to żeby forum było płatne?
2zł miesięcznie - 50 osób = 100zł na jakiś super materiał od profasjonalisty.

Ale wąpię by ktokolwiek był ZA.
Awatar użytkownika
Bartosh
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Ludzie alergicznie reaguja na jakiekolwiek, chocby symboliczne oplaty gdy idzie o internet. Niektorym sie nawet nie chce poszukac na forum aby znalezc darmowe informacje. Dlaczegoz by mieli jeszcze placic cale 2 zlote za cos co "powinno byc za darmo"?
Dotykamy chyba przy okazji kwestii ochrony wlasnoci intelektualnej. Nawet jak ktos by napisal artykul za 100 zlotych, to szybko ow artykul pewnie mozna by bylo pobrac za darmo z jakiejs witryny. Bo nie wierze, ze wsrod 50 osob, ktore by placily regularnie za dostep do (czesci) forum/strony nie znalazlby sie ktos, kto by "zyczliwie" udostepnial materialy innym. Niebawem pomysl by upadl, bo piecdziesieciu (a raczej 50 minus 1) jeleni by placilo, a spora czesc biegowego swiatka cieszylaby sie z darmowych materialow.
Awatar użytkownika
JarStary
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Tomasz jestem za, a nawet przeciw :oczko:

Jeśli ma to nam pomóc to owszem.

Pozdrawiam z brakiem węża w kieszeni :oczko: :hejhej:

Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.
Życiówka na 10k: 36:30
Życiówka w maratonie: 2:57:48

Nieprzeczytany post

Wydaje mi się, że w jakiejs przyszłosci płatność za pewne materiały będzie koniecznością.
Jeśli jakiś autorytet będzie chciał sprzedać swoją książkę - to my to mu mozemy umożliwić. Możemy sprzedawać w takiej wersji, że będzie można to tylko wydrukować lub przeczytać przez internet ale nie będzie można tego zachować jako plik ani nikomu wysłać.
Ale to jeszcze sprawa przyszłości.
tomasz

Nieprzeczytany post

- Na informatyce się nie znam. Ale z pewnością można wykonać to, co proponuje Fredzio. Czyli coś w rodziaju niemożności skopiowania i otworzenia linku przez inną osobę. Wóczas "życzliwe" nikt nikomu by nie przesłał. Z pewnością to nie problem dla informatyka.

- Wątpię by za 2 zł komuś chciało się kombinować hakerskich sposobów.

- Lepiej chyba mieć za 2zł kawę na ławę, niż szukać po necie w buszu informacji.

Co wy na to?
Awatar użytkownika
Bartosh
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

tomasz pisze:- Na informatyce się nie znam. Ale z pewnością można wykonać to, co proponuje Fredzio. Czyli coś w rodziaju niemożności skopiowania i otworzenia linku przez inną osobę. Wóczas "życzliwe" nikt nikomu by nie przesłał. Z pewnością to nie problem dla informatyka.

- Wątpię by za 2 zł komuś chciało się kombinować hakerskich sposobów.

- Lepiej chyba mieć za 2zł kawę na ławę, niż szukać po necie w buszu informacji.

Co wy na to?
Kawa na lawe sie nie da, bo fizjologia to nauka, a jak to w kazdej nauce trwa rozwoj, istniaja spory, powstaja nowe metody badawcze, itd. Gdyby ktos znal Prawde-o-Bieganiu, to by byl bogaty i nie pisalby na bieganie.pl za 100 zlotych. No wlasnie... Kto mowi, ze dostep mialby kosztowac 2 zlote? Moze bedzie kosztowal 20? Ale... to sprawa przyszlosci, jak powiedzial Fredzio. Howgh.
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ