Buty żółtodzioba

geronimo
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Kupiłam do biegania wkładki żelowe i powiem wam, że jest znacznie lepiej. Amortyzacja się poprawiła na tyle, że po bieganiu nie bolą mnie kolana. A więc jest super:)

Tylko pozostał mi jeden problem. Jak biegam to koszmarnie "leci" mi kostka do wewnątrz. I tak się zastanawiałam czy ktoś widział buty do biegania, ale takie wysokie, jak do koszykówki? Ja natykam się tylko na zwykłe, niskie.
A może ktos próbował biegać w koszykarskich butach? Wiem, wiem zakrzykniecie, że do biegania to do biegania, a do koszykówki to do koszykówki, ale przeciez tam też biegają dużo i musza mieć usztywnienie, żeby nogi nie skręcić. Więc może te buty plus wkładki amortyzujące? Już sama nie wiem jak opanować te moje kostki:(
PKO
Awatar użytkownika
outsider
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

W butach koszykarskich jest inny "bieżnik" -pod parkiet. Może być nieszczególnie przyczepny na innym gruncie.
Jakie są inne różnice- to nie wiem.

A czy kostka nie będzie leciała do wew. to też nie wiem.

Te wkładki żelujące są na płaskostopie?
Nie jestem skracaczem. Biegam całą trasę, a nie kawałek. Czego życzę także innym.
geronimo
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Ta wkładka to: Ironman Wkładka Performence Gel Plus, z tego co piszą to jest ona przeznaczona po prostu do biegiania, dla osób które potrzebują większej amortyzacji (jest na stronie 4energy).
Na takie wkładki żelowe konkretnie na płaskostopie jeszcze nie trafiłam.
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ