24.04.04 bieg przełajowy na grojec
- MoHo
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
ok dzieki ale ja jestem w kraka ;-)chyyba jednak wybiore pks tylko nie wiece moze gdzie to jest dokladnie ?w tym zywcu aha i czy moze cos sie tam placi jakies wpisowe?
[b]MoHO[b]
-
- Zaprawiony W Bojach
Start ( most sporyski )11.00,zapisy do 10.15 ( ciekawe czy to akademickie 15min spóznienia ?)
-
- Zaprawiony W Bojach
MoHo byłeś na biegu?
- Jarek Gniewek
- Zaprawiony W Bojach
No i jak się biegło panowie?
Ja powiem szczerze że na tej błotnistej trasie ani razy sie nie pożliznołem:) W końcu miałem nówki butki i chodziaż że ze była woda to miały system climacool:) ale dały rade:)
Co do wyniku to nie spodziewałem sie rewelacji po przeziębieniu wiec uznaję wynik jako neutralny:)
Ja powiem szczerze że na tej błotnistej trasie ani razy sie nie pożliznołem:) W końcu miałem nówki butki i chodziaż że ze była woda to miały system climacool:) ale dały rade:)
Co do wyniku to nie spodziewałem sie rewelacji po przeziębieniu wiec uznaję wynik jako neutralny:)
"Umysł jest wszystkim; mięśnie - tylko kawałkami gumy. Stałem się taki, jaki jestem,
właśnie dzięki mojemu umysłowi".
właśnie dzięki mojemu umysłowi".
-
- Zaprawiony W Bojach
A ja się slizgałem. I nie wytłumaczy to mojego słabego występu:)
- JosefBB
- Stary Wyga
Buty faktycznie miały duże znacznie.
Trasa ciekawa, śliska i błotnista do tego lekki kapuśniaczek, po prostu wszystko czego nam potrzeba ..... żeby było przyjemnie . Szczególnie ciekawy był moment gdy biegło się wzdłuż stromego zbocza gdzie można było zjechać w dól kilka metrów. Pewnie kilku zawodników tego nie uniknęło.
Trasa ciekawa, śliska i błotnista do tego lekki kapuśniaczek, po prostu wszystko czego nam potrzeba ..... żeby było przyjemnie . Szczególnie ciekawy był moment gdy biegło się wzdłuż stromego zbocza gdzie można było zjechać w dól kilka metrów. Pewnie kilku zawodników tego nie uniknęło.
Co tu dużo gadać - trzeba robić swoje
- MoHo
- Dyskutant
a to pewno bylo fajnie ale nie dalem rady pojechac niestety wszytko sie obija o kase;/takie blotko na swoje uroki.Gratulacje oczywiscie dla was chyle czoło;-)
[b]MoHO[b]
- MoHo
- Dyskutant
aha a co do wyników to pewno beda na http://www.starostwo.zywiec.pl/ ale chyba jeszcze za wczesnie;/
[b]MoHO[b]