To mój blog

...czyli wszystko co nie zmieściło się w innych działach a ma związek z bieganiem lub sportem.
joycat
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Ja pokrzykujê na Ciebie?? :o

"Badanie celowo¶ci mojego pojawiania siê w Parku..." - to ja w takim razie nic nie rozumiem, to znaczy Twoich oczekiwañ nie rozumiem :niewiem:

Ech, cz³owiek ma dobre chêci, a tu takie co¶...
PKO
Awatar użytkownika
Ojla
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka w maratonie: 3:43:37
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Marcin 70 - z tą frekwencją może być niestety tak sobie :(.
Joy - wydaje mi się, że trudno być jednoosobową grupą. Dojeżdżałam do parku na bieganie grupowe, jeśli mam biegać sama, to wolę po Gocławiu. I to tyle :).
Wpadłabym do Was jutro, ale ten dystans mimo wszystko jest dla mnie spory (a w perspektywie - wtorek i BN). Czy Piotr biegnie (BN)? Na jaki czas się nastawia?
Jola
Jola
Pozdrawiam, Jola
joycat
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Ojla, wpadnij jutro, zapraszamy. Jutro urodziny - wiekopomny dzieñ dla SBBP ;) Dasz radê - mo¿esz przebiec tylko 10 km, od szlabanu na M³ociny i z powrotem, bez robienia pêtli. Chocia¿ nie chce mi siê wierzyæ, ¿e nie da³aby¶ rady zrobiæ 14 km?

Piotr - decyzja jeszcze nie podjêta, ale raczej nie. Mo¿e jeszcze zmieni zdanie. Ma³o biega³ ostatnio. Ale spróbujê jeszcze go namówiæ. A mo¿e Ty spróbujesz? :) Poda³abym Ci jego emaliê.
Awatar użytkownika
Li
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Ojla! dasz (damy) radę! tylko się nie dawaj (-my) i biegaj (-my) na przekór wszystkiemu! houhg! :hahaha:

Jednoosobowa Grupa ze Starego Lasu (JGSL)
Awatar użytkownika
Ojla
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Joy - myślę o tym cały czas (jutrzejsze SBBP) :) a Piotr ile biegał? Ja oczywiście mogę wysłać mu emalię, choć nie wiem, czy zadziała. Ja ostatnio też dużo nie biegam (2 razy w tygodniu po 7,5 km), chociaż mam nadzieję to zmienić :). Chciałabym zmieścić się w 80 minutach. Jeśli się zdecyduje, to możemy razem zamykać stawkę ;). Chciałam namówić Olę G., ale to może Ty byś na nią wpłynęła :).
Li - super, chyba poprosimy administratora o stworzenie podforum - JGB - Jednoosobowe Grupy Biegowe :).
Jola
Pozdrawiam, Jola
joycat
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

No.. Piotr biega³ ma³o. Jeszcze nad nim popracujê ;) ale nie mogê nic obiecaæ.
Awatar użytkownika
Rudzik
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

No dziewczyny (i nie tylko) interesujace wnioski dyskusyjne nam sie tu wysnuly. Ciekawi mnie czy Ojla dojechalas na urodzinki SBBP (WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ ). A co do wiekszych, mniejszych i jednoosobowych "grup biegowych" to przeciez nie ma znaczenia tak naprawde czy raz sie pobiegnie z 50 osobami, innym razem z 2 a pozniej przez miesiac samemu. U mnie tez pod tym wzgledem roznie (Oti czesto wyjezdza, a Bocian tak zasmakowal w zawodach ze dzis znowu startuje wiec ze wspolnego wekendowego biegania nici) reszta ludzi ktorych chce zmobilizowac niestety czeka na wiosne. Ale ja i tak biegam zwlaszcza ze swiadomosc iz wlasnie o tej samej godz w Wawie biega SBBP np bardzo mi pomaga.
gg 46090
Awatar użytkownika
ours brun
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Quote: from PAwel on 7:45 pm on Nov. 6, 2003
ja chętnie częściej bym biegał w grupie, ale tak jak w małżeństwie chodzi o odpowiednie dopasowanie. Ale po maratonie chętnie wpadnę poczłapać noga za nogę tu i tam.
PAwle jakie wymogi formalne musi spełnić ten kto zamierza z Tobą biegać w grupie?
joycat
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Quote: from Rudzik on 12:41 pm on Nov. 8, 2003
Ciekawi mnie czy Ojla dojechalas na urodzinki SBBP
No Ojla nie dotar³a. A takie fajne bieganie dzisiaj by³o.. ech.... I pogoda te¿ super.

Dziêki Rudzik za ¿yczenia dla SBBP! :)
Awatar użytkownika
Rudzik
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Joycat mam nadzieje ze dasz znac gdzie szukac OBSZERNEJ relacji z Waszej fantastycznej imprezy (nie ma co gadac zorganizowac grupe ktora sie tak zgra zeby biegac razem ROK to dla mnie fantastyczna sprawa) Ojla napisz nam tu jakie sa Twoje wrazenia po imprezce w koncu to blog ;)
gg 46090
Awatar użytkownika
ulka
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Ja też biegam sama i przyznaję, że dobrze mi z tym :)
Wybiegam kiedy mam czas i biegam tyle na ile sobie zaplanuję (albo mam siłę).
Wiem, że okoliczni forumowicze umawiają sie na wspólne bieganie, ale są dla mnie za bardzo zaprawieni biegowo :)
Jak wspomniała Jola, biegamy razem wirtualnie. To ona zachęciła mnie do regularnego biegania, za co jej dziękuję.
Samotne bieganie ma swoje plusy, można się wyciszyć, przemyśleć różne sprawy, albo zupełnie się wyłączyć i nie myśleć o niczym.

Życzonka dla wszystkich SBBP-ców z okazji urodzin :)

Idąc w ślady Li podpisuję poniżej:
Jednoosobowa Grupa z Paprocan (JGP) :hahaha:
Tyskie Stowarzyszenie Sportowe
Awatar użytkownika
Rudzik
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

tak to jest jak sie posty czyta o 3 w nocy hehe Ojla nie dotarla na imprezke urodzinowa no to jak ma ja opisac :) No ale tak czy siak Ojla pisz pisz co tam u Ciebie
gg 46090
Awatar użytkownika
Ojla
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Hej! Żyję, co może wydawać się przynajmniej dla mnie ogromnym sukcesem! Niestety mimo szczerych chęci nie mogłam wziąć udziału w sobotnich urodzinowych uroczystościach SBBP :(. Przyczyna niestety prozaiczna - w piątek dostałam wysokiej temperatury i sobotę spędziłam w łóżeczku z ostrymi objawami grypy jelitowej :(. Tylko to, że chciałam pobiec w Biegu Niepodległości kazało mi przeprowadzić kurację ekstremalną. Udało się :) i ... pobiegłam. W tym miejscu chciałabym bardzo podziękować Maciejowi ( Ciemaj :) ), który aż do mety aktywnie mi towarzyszył (wstrzymywał, kiedy nieświadomie chciałam wyrwać :) ) i na dodatek puścił mnie pierwszą! Plan wykonany z nawiązką :). Miałam zmieścić się w 80 minutach a ... miałam lepszy czas niż Joy w ubiegłym roku :). Dziewczyny, było super!!!
Jola
Pozdrawiam, Jola
Awatar użytkownika
ulka
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

To debiut już masz za sobą, i to udany! Gratulacje :)
Tyskie Stowarzyszenie Sportowe
Awatar użytkownika
Kiniak
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Chyba to oblejemy :sss: ??
Pozdrawiam,
Kiniak (gg 5660174)
New Balance but biegowy