o neuronach

...czyli wszystko co nie zmieściło się w innych działach a ma związek z bieganiem lub sportem.
Awatar użytkownika
ulinooo
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

a mi sie zdarza, fakt ze nie czesto biegac z kaseta a kursem jakiegos jezyka, mamrocze sobie pod nosem wtedy i powtarzam slowka :-)
PKO
Awatar użytkownika
Irko S
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Jeśli już mam być szczery to często myślę o moim ojcu. Nie zdązyliśmy sobie powiedzieć kilku ważnych rzeczy zanim odszedł. Często trenuję podbiegi koło kościoła,nieopodal cmętarza gdzie jest jego grób. Każdy metr pokonany pod górę to jak słowo powiedziane do mojego ojca.
Wiem,że to trochę niedorzeczne,ale faktycznie na tych trudnych treningach często bywam w innym wymiarze.
Czasami po prostu podziwiam przyrodę i zastanawiam się kto to wszystko stworzył. I choć  nie wierzę w Boga to czasami wydaje mi się jakby biegł przede mną rozchylając gałęzie na wąskich leśnych ścieżkach.
Najczęściej biegając oglądam się za kobietami.Szczególnie w lecie jest to nasilone. Wtedy myślę o tym o czym myśli każdy facet.....czyli o zimnym piwie po biegu ;)
Awatar użytkownika
Irko S
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

No i teraz już biegam z dobrym duszkiem Sandy.
Awatar użytkownika
Sandy
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

To dla Ciebie Irko :uuusmiech:   Pozdrawiam . Pieknie sie Ciebie czyta. Dziekuje
Zycie to tylko chwila, ale jaka soczysta !
kledzik
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Podczas biegu slucham zawsze audiobooks, literatury na kasetach i plytach CD. Ostatnio zamowilem kasete o historii olimpiad. Bede wiec biegal i zastanawial sie jaka historyczna ciekawostke umiescic na forum... SPECJALNIE DLA SANDY!

kledzik
Awatar użytkownika
Sandy
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Dzieki Kledziku, z wielka przyjemnascia dowiem sie czegos nowego,...... zreszta , chyba nie tylko ja. :) Pozdrawiam  Ciebie i Bace
Zycie to tylko chwila, ale jaka soczysta !
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ