Yahoo - weź się w garść i przestań się mazgać! Wszystko co najgorsze jeszcze przed tobą!Fenomen pisze:Mentalnosc spoleczna biegaczy tego forum nie zna granic. To jest po prostu chore. Zgnoic i zakopac.
Plan treningu a realia długości trasy.
- jarjan
- Zaprawiony W Bojach
Biegam, więc jestem. :)
pozdrawiam
Jarosław
pozdrawiam
Jarosław
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 42:00
- Życiówka w maratonie: 3:28:00
Nie nazywaj mnie yahoo, ktos cos wymyslil, i nadaje jakies inne nicki dla mnie.jarjan pisze:Yahoo - weź się w garść i przestań się mazgać! Wszystko co najgorsze jeszcze przed tobą!Fenomen pisze:Mentalnosc spoleczna biegaczy tego forum nie zna granic. To jest po prostu chore. Zgnoic i zakopac.
Wysłane z mojego DUK-L09 .
- Logadin
- Zaprawiony W Bojach
XD XD XDFenomen pisze:Nie nazywaj mnie yahoo, ktos cos wymyslil, i nadaje jakies inne nicki dla mnie.jarjan pisze:Yahoo - weź się w garść i przestań się mazgać! Wszystko co najgorsze jeszcze przed tobą!Fenomen pisze:Mentalnosc spoleczna biegaczy tego forum nie zna granic. To jest po prostu chore. Zgnoic i zakopac.
- keiw
- Zaprawiony W Bojach
Dajcie Yahoo spokój, on nadaje z sieci 6G: https://aszdziennik.pl/129343,siec-6g-j ... iej-niz-5g
Mój Blog "Luźne wpisy"
Mój Blog "Luźne wpisy" - Komentarze
Zrzucone w biegu kilogramy, cierpliwie czekają w lodówce.
Mój Blog "Luźne wpisy" - Komentarze
Zrzucone w biegu kilogramy, cierpliwie czekają w lodówce.
- jarjan
- Zaprawiony W Bojach
Widzę, Yahoo!!! , że zdecydowałeś się obrać strategię Kaczyńskiego, i .... "ruszyłeś na bezczelnego".Fenomen pisze:Nie nazywaj mnie yahoo, ktos cos wymyslil, i nadaje jakies inne nicki dla mnie.jarjan pisze:Yahoo - weź się w garść i przestań się mazgać! Wszystko co najgorsze jeszcze przed tobą!Fenomen pisze:Mentalnosc spoleczna biegaczy tego forum nie zna granic. To jest po prostu chore. Zgnoic i zakopac.
Biegam, więc jestem. :)
pozdrawiam
Jarosław
pozdrawiam
Jarosław
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 47:47
- Życiówka w maratonie: - - -
Jestem na tym w sumie spokojnym forum od pół roku i za hejt jeszcze nikt tu wątku nie zamknął, ani nikogo nie zbanowali. Może i dobrze, jak pisałem, gdzie indziej, każdy wpis świadczy tylko o piszącym. Nie ma się czym przejmować. Kropka.MarcinPietrzak pisze:Dlatego też jeszcze raz dziękując za niektóre odpowiedzi, proszę moderatora o zamknięcie tego wątku.
Chyba tylko raz widziałem zamknięty wątek, ostatnio, za dyskusje polityczne nie pomyśli moderatora (który ma bardzo określone poglądy). Bo oczywiście dyskusje polityczne są tu niepotrzebne, ale jak były po myśli moderatora, to nikt wątków nie zamykał.
Twój wątek wkrótce umrze śmiercią naturalną więc spoko.
Powodzenia w treningach!