Buty trial oznaczenia co oznaczaja

Awatar użytkownika
LoveBeer
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 34.00
Życiówka w maratonie: brak
Kontakt:

Nieprzeczytany post

jakbym mial sie sugerowac pojedyncza opinia pod produktem... ja ci tylko pisze ze 5-6 to calkowicie inny but niz 7-8 - inna cholewka, inna podeszwa, inne materialy, inna wytrzymalosc, i o ile 5-6 rzeczywiscie mozna bylo posadzic o budowe raczej na waska stope (choc bez przesady, na naprawde waska byly elity), o tyle 7-8 to sa mini baseniki, ktos musi miec jakiegos poteznego platfusa chyba, zeby cos w nowych kanadiach uwieralo. albo inaczej - jak noga sie nie miesci do kanadii, to nie zmiesci sie do 99% butow biegowych :)
PKO
Awatar użytkownika
b@rto
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 38:38

Nieprzeczytany post

Zgodzę się z LoveBeer - co prawda GlideBoost w tym samym rozmiarze wg mnie są jeszcze szersze, ale Kanadiom niczego nie brakuje na szerokość.
peryB4
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: 00:45:34

Nieprzeczytany post

Ja jednak na speedcros 4 się zdecydowałem w promocji za 360 zł zadziała magia wyglądu - podobają mi się strasznie :)
Awatar użytkownika
spens
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 48:35
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Też mam czwórki, fakt nie oszczędzam je i lecę w najtrudniejsze warunku do lasu ale coraz bardziej zastanawia mnie czy to co piszą o tych butach i ich wytrzymałości rzędu 600-800km to prawda :) Moje po 300 nie wyglądają już jak nowe, siateczka z przodu i po bokach tam gdzie but się zgina jest tak jakby lekko wytarta.... i obym się mylił ale chciałbym żeby te buty chociaż z 800km wytrzymały :)
Facebook / Endomondo / Garmin Connect

PB:
5k - 20:43 (parkrun Rumia, Rumi 02.2018)
10k - 41:48 (Bieg Urodzinowy, Gdynia 02.2018)
HM - 1:38:26 (Onico Gdynia Półmaraton, Gdynia 03.2017)
M - 3:39:35 (40. Maraton Warszawski, Warszawa 09.2018)
peryB4
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: 00:45:34

Nieprzeczytany post

Nie stresuj mnie kolego ;)
Jeżeli okażą się badziewiem to trudno.... Kolejnym razem będę Salomony omijał z daleka :)
Puszczyk
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

LoveBeer pisze:jakbym mial sie sugerowac pojedyncza opinia pod produktem... ja ci tylko pisze ze 5-6 to calkowicie inny but niz 7-8 - inna cholewka, inna podeszwa, inne materialy, inna wytrzymalosc, i o ile 5-6 rzeczywiscie mozna bylo posadzic o budowe raczej na waska stope (choc bez przesady, na naprawde waska byly elity), o tyle 7-8 to sa mini baseniki, ktos musi miec jakiegos poteznego platfusa chyba, zeby cos w nowych kanadiach uwieralo. albo inaczej - jak noga sie nie miesci do kanadii, to nie zmiesci sie do 99% butow biegowych :)
W sumie racja z tą jedną opinią. W każdym razie dobrze wiedzieć, bo gdyby nie były wąskie, to by mi się podobały. W takim razie pewnie wypróbuję 7, albo 8 :)
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ