Półmaraton Krakowski "Z Dystansem do Wiosny"
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
...a jak nie chcesz bezposrednio zapytac czy jest za Malopolska czy za Slaskiem to nazwij ktoregos bucem. Jak przyjmie postawe Mike Tysona, to znaczy, ze malopolanin 

- miroszach
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 38:06
- Życiówka w maratonie: 3:07:51

Tak mi wpadl do glowy pomysl, skoro jestescie tacy tolerancyjnie do innych nacji.. Zawioze ten regulamin tez do klubu kolegow z Gorlic, niech maja tez cos z zycia, a co... No chyba, ze Ty Krzycho juz dostarczyles te info do klubu "Gorlice Maraton"?
[b][i]Dzień bez biegania
To dzień regenerownia
[/i][/b]
To dzień regenerownia
[/i][/b]
- krzycho
- Zaprawiony W Bojach
Nie, do Gorlic nie słałem.
W czasach, gdy spedzałem więcej czasu w tych okolicach, ze sportów uprawiałem tylko te ekstrynmalne: picie piwa i kurzenie w szatni
W czasach, gdy spedzałem więcej czasu w tych okolicach, ze sportów uprawiałem tylko te ekstrynmalne: picie piwa i kurzenie w szatni

[i]i taaak warrrto żyć[/i]
k
k
- byku
- Zaprawiony W Bojach
Patrzac za okno,z niecierpliwoscia oczekuje na pozegnanie zimy.
Na liscie chetnych do uczestniczenia w tym rytuarze jest juz ponad 20 osob /wiekszosc z poza Krakowa
Na liscie chetnych do uczestniczenia w tym rytuarze jest juz ponad 20 osob /wiekszosc z poza Krakowa

[url=http://www.dystans.krakow.pl][b]KKB "Dystans"[/b][/url] Pozdrawiam [b]> ;^ /)[/b]
- byku
- Zaprawiony W Bojach
Wczoraj robilem za kierownicka,wioząc większą część "dystansowców",z Półmaratonu Wiązowna,zafundowalem Im wycieczkę krajoznawczą.
Mianowicie,przed Piotrowicami zagapiłem się,nie skręcilem na Górę Kalwarię.Zorientowałem się ,że jadę inną trasą, dopiero po kilkunastu kilometrach.
Zrządzeniem losu ,komisyjnie /11 osób/ ,sprawdzaliśmy szlak wodny od Piotrowic do Puław,którym to będzie płyneła Marzanna wrzucona przez biegową brać w Krakowie...
Mianowicie,przed Piotrowicami zagapiłem się,nie skręcilem na Górę Kalwarię.Zorientowałem się ,że jadę inną trasą, dopiero po kilkunastu kilometrach.
Zrządzeniem losu ,komisyjnie /11 osób/ ,sprawdzaliśmy szlak wodny od Piotrowic do Puław,którym to będzie płyneła Marzanna wrzucona przez biegową brać w Krakowie...
[url=http://www.dystans.krakow.pl][b]KKB "Dystans"[/b][/url] Pozdrawiam [b]> ;^ /)[/b]
-
- Zaprawiony W Bojach
Najlepiej jakby kluby z Warszawy, Torunia i innych miast lezacych nad Wisla wylawiali ja (Marzanne) i topili ponownie, a klub biegacza w Gdansku, wrzucil do Baltyku i niech SE wredna baba plynie w swiat i chwali dobre imie KKB Dystans
)))

- krzycho
- Zaprawiony W Bojach
komunikat techniczny: z powodu wyjazdu na zawody do końca tego tygodnia podawany w regulaminie stacjonarny numer kontaktowy zamilknie, a pierwszy komórkowy może być czasami poza zasięgiem.
za utrudnienia przepraszamy
za utrudnienia przepraszamy

[i]i taaak warrrto żyć[/i]
k
k
-
- Zaprawiony W Bojach
Wydaje mi się, że na waszym półmaratonie pojawi się delegacja z SBBP
:) Warszawka sprawdzi organizacje i oceni. A mam jeszcze jedno pytanie. Jak po bloniach będzie prowadził bieg? Zgodnie z ruchem wskazówek zegara czy odwrotnie? I czy będzie skręcał przed Rudawą czy dochodził do Królowej Jadwigi?

Ibex
- byku
- Zaprawiony W Bojach
Zapraszamy,oceńcie,lecz nie narzekajcie.
Trasa będzie wiodła alejką przed Rudawą,kierunek wyznaczymy po dokładnym pomiarze /zależne od usytuowania startu i mety/
Byle do Wiosny
Trasa będzie wiodła alejką przed Rudawą,kierunek wyznaczymy po dokładnym pomiarze /zależne od usytuowania startu i mety/
Byle do Wiosny
-
- Zaprawiony W Bojach
Gdybym miał zasugerowac...... wolę przeciwnie do ruchu wskazówek zegara. Tam przy alejach jest ostry zakręt i lepiej by się skręcało w lewo. Poza tym od Rudawy wtedy byłby lekki zbieg 

Ibex
- byku
- Zaprawiony W Bojach
Boowa,zważywszy że zimy mamy już dość,to raczej będzie tłumnie.
Gaś komputer i na Krzywą 7,spotykamy się o 19.00
Gaś komputer i na Krzywą 7,spotykamy się o 19.00