Sprzedam Adidas Energy Boost 2 ESM r. 49 1/3
-
robbie77
- Wyga

- Życiówka na 10k: 43:12
- Życiówka w maratonie: 4:05
A caly plastik czy tylko ta srodkowa czesc? Jakie wrazenia po wycieciu? Ciezko bylo to wyciac? Tez o tym coraz powazniej mysle... Tylko sie boje czy przyniesie pozadany efekt...kuczi pisze:ja w swoich wyciąłem pomarańczowy plastik
-
robbie77
- Wyga

No wlasnie dlugosc od piety do palcow czyli dlugosc stopy... Wiesz od zawsze buty adidas w rozmiarze 49 1/3 to wkladka 32 cm.KUBAxPL pisze:robbie77 pisze:Zle czytasz tabele... 49 1/3 ma wkladke 32 cm a pasuje na stope o dlugosci ok. 30,5 cm
Widocznie tu jest inna numeracja -> http://www.adidas.pl/help-topics-size_charts.html
Spojrz na rysunek na stronie do ktorej podajesz link i jest przy nim cyfra 1 jak w naglowku kolumny w tabeli ktora wskazujesz...
Ogolnie jakbys przeczytal dokladnie opis z tej strony to cala dyskusja na temat rozmiaru bylaby niepotrzebna...
-
robbie77
- Wyga

Jeszcze raz ponowie pytanko: wyciales caly plastik tzn. z przodu,srodka i z tylu podeszwy czy tylko ze srodka? Bylo ciezko? Jaki efekt? Jakie wrazenia po wycieciu? Bede bardzo wdzieczny za info bo caly czas o tym mysle tylko boje sie czy przyniesie to porzadany efekt i buty beda nadawaly sie do biegania ze srodstopia...kuczi pisze:ja w swoich wyciąłem pomarańczowy plastik
- kuczi
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: 41:20
- Życiówka w maratonie: 3:30:12
- Kontakt:
Ze środka, tylko widoczną część. Odciąłem brzeszczotem i nożem " z piłką" . Uważaj na lewego buta bo jest tam miejsce na footpoda i tam jest "cienko" z pianką.robbie77 pisze:Jeszcze raz ponowie pytanko: wyciales caly plastik tzn. z przodu,srodka i z tylu podeszwy czy tylko ze srodka? Bylo ciezko? Jaki efekt? Jakie wrazenia po wycieciu? Bede bardzo wdzieczny za info bo caly czas o tym mysle tylko boje sie czy przyniesie to porzadany efekt i buty beda nadawaly sie do biegania ze srodstopia...kuczi pisze:ja w swoich wyciąłem pomarańczowy plastik
Zabieg zrobiłem po przebiegu ok 1200 km a teraz mam prawie 1800 km i jest lepiej. Zaczęło pobolewać mnie rozciągano podeszwowe i zacząłem zganiać właśnie na plastik. Jak biegałem w cascadiach w terenie lub w pumach faas 300 to ból zanikał....
Teraz stopa układa sie do podłoża naturalnie, zresztą, test kaloryfera dużo mówi. But sie lepiej "skręca"
- Marc.Slonik
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: 44:12
- Życiówka w maratonie: 3:23:55
- Kontakt:
Zaciekawiłeś mnie. Gdzie jest to miejsce na footpoda i jak się go tam instaluje?kuczi pisze: Uważaj na lewego buta bo jest tam miejsce na footpoda i tam jest "cienko" z pianką.
Mój blog na forum: 2016 trzy maratony w tym dwa naprawdę
Komentarze do bloga
Endomondo: https://www.endomondo.com/profile/14642690

Komentarze do bloga

- kuczi
- Zaprawiony W Bojach

- Kontakt:
Wyciągnij wkładkę to zobaczyszMarc.Slonik pisze:Zaciekawiłeś mnie. Gdzie jest to miejsce na footpoda i jak się go tam instaluje?kuczi pisze: Uważaj na lewego buta bo jest tam miejsce na footpoda i tam jest "cienko" z pianką.
- Marc.Slonik
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: 44:12
- Życiówka w maratonie: 3:23:55
- Kontakt:
Jakbym miał takie buty to bym tak zrobiłkuczi pisze:Wyciągnij wkładkę to zobaczysz
Mój blog na forum: 2016 trzy maratony w tym dwa naprawdę
Komentarze do bloga

Komentarze do bloga

-
robbie77
- Wyga

No po 1200 km to bym sie nie wahal ale w praktycznie nowych butach to jednak na sama mysl drza mi rece... Boje sie ze uszkodze pianke. Ale po tym co napisales to kolejny glos (pierwszy to glos yacoola) ktory potwierdza moje obserwacje i przypuszczenia co do zlej roboty torsion dla biegajacych ze srodstopia... Sztywnosc tego elementu na pewno swietnie sprawuje sie przy ladowaniu na piecie ale dla srodstopiarzy oznacza ograniczenie w pracy m.in. rozsciegna podeszwowego i w ogole calego srodstopia...kuczi pisze:Ze środka, tylko widoczną część. Odciąłem brzeszczotem i nożem " z piłką" . Uważaj na lewego buta bo jest tam miejsce na footpoda i tam jest "cienko" z pianką.robbie77 pisze:Jeszcze raz ponowie pytanko: wyciales caly plastik tzn. z przodu,srodka i z tylu podeszwy czy tylko ze srodka? Bylo ciezko? Jaki efekt? Jakie wrazenia po wycieciu? Bede bardzo wdzieczny za info bo caly czas o tym mysle tylko boje sie czy przyniesie to porzadany efekt i buty beda nadawaly sie do biegania ze srodstopia...kuczi pisze:ja w swoich wyciąłem pomarańczowy plastik
Zabieg zrobiłem po przebiegu ok 1200 km a teraz mam prawie 1800 km i jest lepiej. Zaczęło pobolewać mnie rozciągano podeszwowe i zacząłem zganiać właśnie na plastik. Jak biegałem w cascadiach w terenie lub w pumach faas 300 to ból zanikał....
Teraz stopa układa sie do podłoża naturalnie, zresztą, test kaloryfera dużo mówi. But sie lepiej "skręca"
- kuczi
- Zaprawiony W Bojach

- Kontakt:
Pianki nie przebiłem i nie wiem ile jej jeszcze jest, szczególnie w bucie lewym. Biegałem m.in. po lesie i nic niepokojącego nie zauważyłem ani nie odczułemrobbie77 pisze:@kuczi
Czy wielkim problemem będzie dla Ciebie przesłanie/zamieszczenie zdjecia podeszwy po operacji wyciecia plastiku? Jak z trwałością pianki w tym miejscu po zabiegu?
Zdjęcie podeślę później bo nie mam dostepu do butów
-
robbie77
- Wyga

Hm. No to już jestem prawie zdecydowany
czekam jeszcze na zdjecie - tak z ciekawości i jak znajdę czas to w weekend chyba sie zabiorę za przeróbkę. A jeszcze jedno: biegasz z pięty czy ze sródstopia?
- kuczi
- Zaprawiony W Bojach

- Kontakt:
Z pięty ale zdarza mi sie przy dłuższym kroku przestawiać się na śródstopierobbie77 pisze:Hm. No to już jestem prawie zdecydowanyczekam jeszcze na zdjecie - tak z ciekawości i jak znajdę czas to w weekend chyba sie zabiorę za przeróbkę. A jeszcze jedno: biegasz z pięty czy ze sródstopia?
- kuczi
- Zaprawiony W Bojach

- Kontakt:
Wygląda obskurnie ale robione na szybko.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.