Slowjogging

Stawiasz pierwsze kroki? Tutaj szukaj wsparcia, pomocy i zachęty. Wstąp i podaj rękę tym, którzy dopiero nabierają pędu.
AnaAna
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

axe pisze:Nie ma obowiązku jedzenia po bieganiu :) Uzupełnić płyny, owszem, kalorie...niekoniecznie (szczególnie przy niewielkich dystansach).

--
Axe
i to jest odpowiedź, która bardzo mnie zadowala. więc zostaję przy mojej wodzie z cytryną i miodem :) Nawet gdzieś wyczytałam, że to naturalny izotonik, dodaję jeszcze szczyptę soli.

wczoraj wieczorem wyszłam pobiegać po tygodniowej nieplanowanej przerwie. Tym razem ponad!!! 6 km i godzina. Nie skupiałam się na czasie. Podzieliłam sobie trasę na odcinki 10 minutowe i pomiędzy wplatałam albo minutę pauzy albo marszu. Dałam radę :) i dziś pierwszy raz biegłam po uczęszczanej trasie. Postanawiam przestać się wstydzić.
biegam powoli i już.
Obrazek
PKO
Awatar użytkownika
leszek.buczak
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: 46:10
Życiówka w maratonie: 3:25:40

Nieprzeczytany post

Wiesz, kiedyś popularne było powiedzenie, że mądry nic nie powie, a głupi pomyśli, że tak na być. Ja je na własne potrzeby nieco zmodyfikowałem i powtarzam sobie, że mądry nic nie powie, a zdanie głupich mnie nie interesuje.
Rób swoje, biegaj jak chcesz, kiedy Ci pasuje, z prędkością, jaką uważasz za właściwą. I powtarzaj sobie to, co Ci napisałem :)
AnaAna
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

leszek.buczak pisze:Wiesz, kiedyś popularne było powiedzenie, że mądry nic nie powie, a głupi pomyśli, że tak na być. Ja je na własne potrzeby nieco zmodyfikowałem i powtarzam sobie, że mądry nic nie powie, a zdanie głupich mnie nie interesuje.
Rób swoje, biegaj jak chcesz, kiedy Ci pasuje, z prędkością, jaką uważasz za właściwą. I powtarzaj sobie to, co Ci napisałem :)

zapamiętane! :hejhej:
bieganie daje mi taką frajdę, że nie zamierzam przestać...nawet jeśli tylko truchtam
Obrazek
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ