hymm.. namnożyło się tych pytań oj namnożyło..
pierwsza odpowiedź do Akity - niestety nigdy nie mieliśmy przyjemności porozmawiać ze sobą nawet przez telefon, ponieważ ja nie pracuję w Sportingu.. generalnie współpracuję z Klubem Biegacza Sporting, ale na miejscu w Szczecinie stąd starając się od pewnego czasu koordynować nasze działania.. ale ale.. nic straconego

już niebawem ruszam na miejscu z nowym punktem sprzedaży i testowania obuwia (i tu szeroki uśmiech w kierunku "tubylca" - Saint :D )- na stadionie lekkoatletycznym na Litewskiej w Szczecinie

tutaj za garść złociszy będzie można nabyć zarówno obuwie biegowe NIKE jak i wygodną całą resztę.. i tutaj też jakiś fachowiec doradzi co z tym obuwiem najodpowiedniejszym dla ciebie będzie - drogi Saint

kolejna sprawa dotycząca "fachowości".. będąc ostatnimi czasy w Planet Sport w niejakim Galaxy patrzę na obuwie dla młodszych sportowców i co widzę..???!! stoi sobie ładny bucik do spacerowania a pod nim podpis "PRZEZNACZENIE - BASEN".. zwariowałam... odrazu zapytałam panią z obsługi czy ten but ma jakieś cudowne właściwości pozwalające na szybsze przebycie długości basenu czy jak... i wiecie co..?? pani nawet nie pofatygowała się , żeby zmienić podpis... a bucik był marki NIKE

niestety w sklepach sportowych ciągle zatrudniani sa ludzie z łapanki, którzy nie mają zielonego pojęcia o tym co sprzedają... zdażało się naszym kolegom z NIKE wpadać do sklepu i zadawać banalnie proste pytania dotyczące właściwości obuwia i ich przeznaczenia i o zgrozo! co drugi sprzedawca ma ledwie nikłe pojęcie o tym co sprzedają.. wyjątkiem u nas jest chyba sieć sklepów DYSKOBOL... nno i coraz lepiej szkoleni najkobusiarze z KB Sporting
ok a wracając do tematu.. kwestia rozmiarówki.. hymm..temu też postaramy się zaradzić.. niestety rozmiarówka zarówno "w dół" jak i " w górę" jest dosyć ograniczona.. spróbujemy coś z tym fantem zrobić... o ile na bieżąco będziemy was informowali gdzie jesteśy do momentu powstania sklepu internetowego, dajcie też znać na adres mejlowy Sportingu bądź też mój czy pojawicie się tam i będziecie zainteresowani testowaniem większych bądź mniejszych rozmiarów biegówek

a co do Air Max Tailwind - nie nie posiadamy.. ale warto zadzwonić do Tomka Kozłowskiego.. może istnieje szansa sprowadzić i ten rodzaj obuwia.. generalnie jak już mi wiadomo na 100% od 19 czerwca wchodzi nowy asortyment- jest szansa, że i te buciki mogą się pojawić.. i ostatnia odpowiedź
AKITA - biegam tylko po parkiecie :D ale nadejdzie taka chwila,że jak ruszę z kopyta to przelecę ten maraton w NY :D
tymczasem robaszki