Michał - zaczynam biegać :)

Moderator: infernal

Roland81
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Dziś nam się wybiec nie chciało. Magda zmęczona po pracy ja również. Oboje dostaliśmy lenia :D jednak po chwili namysłu zacząłem się ubierać i co ?? Magda też dołączyła :D Pomimo lenia biegło się super pierwszy raz od kiedy biegamy razem zdecydowaliśmy się wydłużyć dystans o 500 metrów może to śmieszny dystans jednak dla nas to ogromny postęp. I cudowna zabawa bo spędzamy czas na łonie natury no i razem.

Dystans - 4,06 km
Czas trwania - 00:33:39 s
Śr. tempo - 8,17 min/km
Śr. prędkość - 7,24 km
- Mój blog - viewtopic.php?f=27&t=40235
- Moje komentarze - viewtopic.php?f=28&t=40236

Obrazek
New Balance but biegowy
Roland81
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Po kilku dniowej przerwie znowu wczoraj potruchtałem. Kolejna część mojego organizmu powiedziała dość, a są too mianowicie stopu. od jakiegoś czasu rano jak i po dłuższym odpoczynku moje stopy są tak jakby zastygnięte. Podejrzewam że to Achilles mi się odezwał i dla tego zrobiłem kilku dniowa przerwę, jednak dziś z rana równiez musiałem najpierw rozchodzić się aby wystartować do toalety :D Skłaniam sie do wymiany obuwia bo może to byc przyczyną bólu stóp. Obecnie biegam w NIKE z Lidla kupionych jakieś 2-3 lata temu, które do tej pory służyły jako buty do chodzenia w krótkich spodenkach a nie jako buty do biegania.
Co sądzicie o butach z Decathlonu ?? Warto się nad nimi pochylić ??

A oto moje wczorajsze truchtanie :

Dystans - 3,47 km
Czas trwania - 00:28:10 s
Śr. tempo - 8,07 min/km
Śr. prędkość - 7,38 km

Udaje mi się robić coraz to krótsze marsze :) jak tylko uda mi sie przebyć całe te 3,5 - 4 km bez marszu wówczas będę stopniowo zwiększać dystans :)
- Mój blog - viewtopic.php?f=27&t=40235
- Moje komentarze - viewtopic.php?f=28&t=40236

Obrazek
ODPOWIEDZ