Odzież Newline
-
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
znam Gonso, rewelacyjny sprzet na rower(spodenki,koszulki itp.) super!!!
Do kupienia w niemczech w polsce brak.
Firam DeSoto tez rewelwcja (rower), ktos zna?
Jest mnustwo firm robiacych profesjonalny sprzet wysokiej klasy a sa w Polsce neiznan.
Do kupienia w niemczech w polsce brak.
Firam DeSoto tez rewelwcja (rower), ktos zna?
Jest mnustwo firm robiacych profesjonalny sprzet wysokiej klasy a sa w Polsce neiznan.
Bogdan Sądel
Pulsar Sport
Pulsar Sport
- krzycho
- Zaprawiony W Bojach
Ja z kolei (167/60) miałem kiedyś leginsy zimowe Mki, nowe były w sam raz, ale po sezonie i paru praniach rozciągnęły się troche zaczeły zwisać (no, albo wyszczuplałem...). Na tą zimę kupiłem sobie już S.Quote: from Karola on 7:19 pm on Oct. 13, 2003
Mam 166 cm wzrostu i kupiłam leginsy w rozmiarze M. S byłyby za szczupłe. Chcieliśmy kupić też męskie (180 cm, ok. 75kg, budowa normalna) leginsy (nie zimowe) i okazało się że rozmiar L miał za wąskie nogawki, a XL nie było.
(Edited by krzycho at 12:03 pm on Oct. 14, 2003)
[i]i taaak warrrto żyć[/i]
k
k
- Ojla
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka w maratonie: 3:43:37
- Kontakt:
A co z ich polską stroną? Nie otwiera mi się, achętnie bym w katalogu poszperała?
Jola
Jola
Pozdrawiam, Jola
-
- Stary Wyga
Ja biegam w tym co mi lezy:
Buty NB, skarpety FALKE, leginsy NIKE, 1 warstwa ODLO, 2 warstwa NEW LINE, kurta ASICS. Choc czasem inaczej. Kazdy z tych ciuchow jest dobry. Nie gloryfikuje zadnej firmy, a ubieram sie w to w czym mi wygodnie, cieplo i mozliwie tanio. Szukam okazji by tanio kupic choc nie zawsze sie uda...
Buty NB, skarpety FALKE, leginsy NIKE, 1 warstwa ODLO, 2 warstwa NEW LINE, kurta ASICS. Choc czasem inaczej. Kazdy z tych ciuchow jest dobry. Nie gloryfikuje zadnej firmy, a ubieram sie w to w czym mi wygodnie, cieplo i mozliwie tanio. Szukam okazji by tanio kupic choc nie zawsze sie uda...
"It's not a race, it's a journey..." - RUSH - Out of a cradle
- Oti
- Zaprawiony W Bojach
moge prosic o podanie adresu strony newline'a? ja znalazlem - http://www.newline.nl/home/index.htm
czy maja polska wersje?
wogole chetnie bym sobie poczytal o ubrankach tej firmy. gdzie znajde cos ciekawego...oprucz naszego forum oczywiscie.
czy maja polska wersje?
wogole chetnie bym sobie poczytal o ubrankach tej firmy. gdzie znajde cos ciekawego...oprucz naszego forum oczywiscie.
moje tipi twoim tipi
- Oli
- Rozgrzewający Się
Kupiłem w zeszłym tygodniu Newline leginsy zimowe oraz górę dresu z promocji z bluzą winter. Przesiadka z dresu polarowego- spodnie oraz bluzy 300. Jestem zachwycony. Brak mi porównania do innych firmy ale wszystko jest lżejsze, wygodniejsze. Najbardziej zadziwiły mnie leginsy- wygoda oraz b. ciepłe. Pierwszy bieg w lesie było mi za ciepło, także na zimę jak znalazł.
Tomek
Tomek
Tomasz
-
- Stary Wyga
- Kontakt:
Oli gdzie biegasz w Z.G?
Bogdan Sądel
Pulsar Sport
Pulsar Sport
- Kubus Puchatek
- Rozgrzewający Się
Witam. Ja także jestem zainteresowany tą firma. Jak na nasze skromne warunki Newline gwarantuje (przynajmniej tak sądze po lekturze tego forum) dobry stosunek jakości do ceny. Istnieje jednak jeden mały minusik. Rzeczy w katalogu wyglądają nieco "sztucznie" a i do zamawiania "przez internet" jestem raczej ostrożny. Pytanie więc jest następujące: Czy jest w warszawie miejsce gdzie można "pomacać" trochę te ubranka
? Nie wspominam już o przymierzaniu. Chyba każdy wolałby założyć coś co chce kupić przed tzw. wymianą handlową? Bardzo wdzięczny byłbym także za przybliżoną listę rzeczy w jakie powinienem się zaopatrzyć na nadchodzącą zimę.

- Karola
- Zaprawiony W Bojach
Kubusiu (Puchatku, tak na marginesie czy wiesz że dziś miałeś urodziny?) myslałam tak jak Ty że to wszystko jest takie sztuczne. Jako zwolennik bawełny, lnu i wełny byłam bardzo negatywnie nastawiona do takich ubranek czasem trochę błyszczących, lekko śliskich w dotyku, nie mających w składzie bawełny. Sztuczne wydawało mi się w dodatku zimne. Sprawdziłam na sobie że sztuczne może być miękkie w dotyku, ciepłe i wygodne.
-
- Zaprawiony W Bojach
Kubusiu (Puchatku) nie jestem specem od Newline ale to co ja kupowałem tej firmy to kupowałem w sklepie o którym masz TUTAJ
ps. szperamy na tym tu forum i zawsze znajdujemy!!!!!

ps. szperamy na tym tu forum i zawsze znajdujemy!!!!!

..a czasem też b r z y d k i :)