NIKE AIR PEGASUS
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Dzięki za informację, telefonowalem do sklepu w Markach ale mojego rozmiaru Pegasusow niestety nie było, ustalili jednak, w systemie komputerowym, że w nowo otwartym (maj 2003) sklepie przy Al. Jerozolimskich jest dostepny. Cena 329 zł. Kupiłem. Jeszcze raz dzięki.
Robert W
- Ojla
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka w maratonie: 3:43:37
- Kontakt:
Radku, czy te Pegasusy są dla pronatorów? Damskie też były? Jerozolimskie ile?
Fajnie, że znowu jesteś na Forum. Bardzo lubię czytać Twoje posty, bo podajesz bardzo rzetelnie informacje, dodając jeszcze swoje doświadczenia.
Jola
Fajnie, że znowu jesteś na Forum. Bardzo lubię czytać Twoje posty, bo podajesz bardzo rzetelnie informacje, dodając jeszcze swoje doświadczenia.
Jola
Pozdrawiam, Jola
- Ojla
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Przepraszam za pomyłkę
Pytania są do Roberta W. Druga część wypowiedzi dotyczy Radka W
.
Jola

Jola
Pozdrawiam, Jola
- outsider
- Zaprawiony W Bojach
Choć nie pytany, to przez próżność pozwolę sobie choć częściowo odpowiedzieć:
Jerozolimskie 148 koło centrum handlowego Carrefur Reduta (od strony centrum jest to jakieś kilkaset metrów za skrzyżowaniem Jerozolimskich z Bitwy Warszawskiej i al.Prymasa Tysiąclecia)
Nie są to buty dla pronatorów a dla supinatorów lub osób o neutralnej stopie.Przynajmniej wg oceny Running Times
http://www.runningtimes.com/shoes/02web ... rpegasus02
Nie wiem czy są damskie
Jerozolimskie 148 koło centrum handlowego Carrefur Reduta (od strony centrum jest to jakieś kilkaset metrów za skrzyżowaniem Jerozolimskich z Bitwy Warszawskiej i al.Prymasa Tysiąclecia)
Nie są to buty dla pronatorów a dla supinatorów lub osób o neutralnej stopie.Przynajmniej wg oceny Running Times
http://www.runningtimes.com/shoes/02web ... rpegasus02
Nie wiem czy są damskie
-
- Zaprawiony W Bojach
Potwierdzam.
Nike Pegasus, w Decathlonie przy CH Reduta na Jerozolimskich. Nawet mia³am je wczoraj w rêku. Rozmiarów nie pamiêtam, ale by³o tego kilka pó³ek. Damskie w³a¶nie ogl±da³am.
Nike Pegasus, w Decathlonie przy CH Reduta na Jerozolimskich. Nawet mia³am je wczoraj w rêku. Rozmiarów nie pamiêtam, ale by³o tego kilka pó³ek. Damskie w³a¶nie ogl±da³am.
- Ojla
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
To w takim razie nie dla mnie. Ja uważam się za pronatora (i chyba tak jest:( ).
Jola
Jola
Pozdrawiam, Jola